Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stara je imala dobru cijenu, ali taj pocetni motor je bio nejak.
Nova Mazda 3 cijenom pocinje od 41000, sto i nije tako dobro, ali barem je to za solidan motor i neobicno bogatu opremu. Oni safety sistemi su boli glava, a dodju vec u entry modelu
Nova Mazda 3 cijenom pocinje od 41000, sto i nije tako dobro, ali barem je to za solidan motor i neobicno bogatu opremu. Oni safety sistemi su boli glava, a dodju vec u entry modelu
Bice akcije, samo treba cekat.
Nisam siguran da Connecta praktikuje snizenja cijena. Njihove akcije su vise u smislu gratis opreme, besplatnih ALU felge sa zimskim gumama, metalik boje, isl.
Mazdin koncesionar za BiH se čak nije udostojio da postavi cjenovnik u državnoj valuti već su kopirali iz Hrvatske koja ima PDV 25% i trošarinu cca 6%. Kaša ...
amar1994 wrote:Ne znam sta se desilo,ja imam u pdf cjenovnik nas
Na zvaničnoj stranici BiH je cjenik u kunama, no i kada se uzme cjenik u KM oni su samo preračunali Kn u KM, bez obzira što je kod nas manji porez i nema trošarine, teško da će s takvom nefer prodajnom politikom išta prodati.
amar1994 wrote:Ne znam sta se desilo,ja imam u pdf cjenovnik nas
Na zvaničnoj stranici BiH je cjenik u kunama, no i kada se uzme cjenik u KM oni su samo preračunali Kn u KM, bez obzira što je kod nas manji porez i nema trošarine, teško da će s takvom nefer prodajnom politikom išta prodati.