Jadno da jadnije ne može biti, pa znaš li bolan išta napisati osim pokušaja uvreda i šablonskih optužbiKorisničkoime wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vazda jedno te isto ja peder i tačka. Kažem ti pokušaj uvrede. Kao što je ovo tvoja škrabotina pokušaj posta.
Kakav je ovo bolan post, govna, jabuke, bašte, seks u parku, to ko ono argumenti. Hajd neka a ja pišem nebuloze, vidiš ja pokušam s tobom kao s insanom a ti uzvratiš sa govnima, jabukama, baštama i sada ako ti opet kažem da si glup ti ćeš se naći uvrijeđen.
Niko ne govori da neko nekog guzi u javnosti to pravo nema niko ni hetero ni homo. Govorimo o tome da je neko manje vrijedan samo zato što je drugačiji.
Znaš ti veoma dobro o čemu ja samo što nisi iskren, reci brate mrzim ih jer su drugačiji, ja sam bolji, oni su manje vrijedni ja sam više vrijedan. U redu je razumijemo te da ti je to jedini način da se osjećaš vrijednim, bitnim vjerovatno drugačije ne možeš.
Ovdje jedino ti i tvoji istomišljenici naglašavate intelektualnu i kulturološku superiornost naspram svojih protivnika u diskusiji uz obilato vrijeđanje, što dokazuje ko je u stvari intelektualno inferioran. Ako se stepen razvijenosti i napretka mjeri po stepenu seksualne nastranosti onda ćemo kao civilizacija daleko dogurati, odnosno već jesmo. Dobro neko reče za nas, pored svih problema i uskraćenih prava građanima ove zemlje ovo je zaista prioritetno pitanje i da, da ne zaboravim, kada si već predstavnik više inteligencije bar se nauči da kratiš duge postove kada ih citiraš, svaki tvoj post zauzme pola stranice.