Homoseksualnost i usvajanje djece

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
General_Jackson

#1201 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by General_Jackson »

Korisničkoime wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vazda jedno te isto ja peder i tačka. Kažem ti pokušaj uvrede. Kao što je ovo tvoja škrabotina pokušaj posta.
Kakav je ovo bolan post, govna, jabuke, bašte, seks u parku, to ko ono argumenti. Hajd neka a ja pišem nebuloze, vidiš ja pokušam s tobom kao s insanom a ti uzvratiš sa govnima, jabukama, baštama i sada ako ti opet kažem da si glup ti ćeš se naći uvrijeđen.
Niko ne govori da neko nekog guzi u javnosti to pravo nema niko ni hetero ni homo. Govorimo o tome da je neko manje vrijedan samo zato što je drugačiji.
Znaš ti veoma dobro o čemu ja samo što nisi iskren, reci brate mrzim ih jer su drugačiji, ja sam bolji, oni su manje vrijedni ja sam više vrijedan. U redu je razumijemo te da ti je to jedini način da se osjećaš vrijednim, bitnim vjerovatno drugačije ne možeš.
Jadno da jadnije ne može biti, pa znaš li bolan išta napisati osim pokušaja uvreda i šablonskih optužbi :facepalm: :facepalm: ja eto, ako iskažem suprotno mišljenje ja vas mrzim, ja sam .... zna se već, :lol: one vaše 3-4 etikete.
Ovdje jedino ti i tvoji istomišljenici naglašavate intelektualnu i kulturološku superiornost naspram svojih protivnika u diskusiji uz obilato vrijeđanje, što dokazuje ko je u stvari intelektualno inferioran. Ako se stepen razvijenosti i napretka mjeri po stepenu seksualne nastranosti onda ćemo kao civilizacija daleko dogurati, odnosno već jesmo. Dobro neko reče za nas, pored svih problema i uskraćenih prava građanima ove zemlje ovo je zaista prioritetno pitanje i da, da ne zaboravim, kada si već predstavnik više inteligencije bar se nauči da kratiš duge postove kada ih citiraš, svaki tvoj post zauzme pola stranice.
Idemedosumom

#1202 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Idemedosumom »

VCorp wrote:
Idemedosumom wrote:Eto ga, ključajte temu! "Lik" je našao odgovor :lol:

Dr. Dean Hamer

http://www.independent.co.uk/news/resea ... 80244.html

Očekujem pošto pametuju mnogi ovdje kako treba sa homosima ovo - ono da znaju neke opće informacije a ne da pucaju iz prazne puške ( da ne kažem prde iz prazne guzice ) :lol:
Treba prije svega napomenuti da je "lik" na kojeg se pozivaš pod istragom američke vlade zbog kojekakvih prekršaja u znanstvenim oblastima.

Dalje, hadžo pretpostavlja da se određena genetska obilježja, na jednoj određenoj lokaciji X kromosoma češće pojavljuju kod homoseksualnih muškaraca nego kod hetero muškaraca (dakle, postoje i pederi kojim ovo obilježje nedostaje, kao i hetero muškarci koji ga imaju).

Dakle, sve u svemu tanjež. Čak i da je uspio dokazati to što je htio, ne razumijem kako bi to moglo izuzeti pederluk od ostalih genetskih poremećaja.
General_Jackson

#1203 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by General_Jackson »

Stjui wrote:ko kaže da gej0vi nisu agresivni?

Image
:lol:
Da je živ, kont´o bi da je Mića Tomić :-) (dedica iz maratonaca)
Jack Be Nimble

#1204 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Jack Be Nimble »

Irska izglasala

Image
Paul F.

#1205 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

Vipsilon wrote:
Paul F. wrote:
Vipsilon wrote:Kakva prava homoseksualaca? Od prčenja u dupe se ne može živiti, daj zaštite prava radnika, poljoprivrednika, bilo kakvih djelatnika, normalnog insana. Pa kasnije kad više ne budemo znali šta ćemo od obijesti, razglabat ćemo ove teme.
Ne može to tako. Te stvari trebaju ići paralelno a ne da jedna koči drugu...
Kako ne može, pa se ko još guzi na gladan stomak?
Pa baš takvi najviše djece imaju. Zar ne ? ;-)
Paul F.

#1206 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

VCorp wrote:
Paul F. wrote:Na kraju krajeva, homoseksualnost je poremećaj za koji danas nema lijeka. Možda ga bude u budućnosti. Sigurno jeste da to ne možemo prihvatiti kao normalno. Naravno, ne treba ih diskriminisati ali ni dozvoliti da nas oni zajebaju.
A gdje to stoji da je poremećaj ? Lik našao gay genom u DNA a ovaj priča o poremećaju xD
Ovdje je već rečeno: Kad bi svi bili kao oni, to bi bio kraj čovječanstva. Pa kako onda nije poremećaj ?
Jack Be Nimble

#1207 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Jack Be Nimble »

Paul F. wrote:
VCorp wrote:
Paul F. wrote:Na kraju krajeva, homoseksualnost je poremećaj za koji danas nema lijeka. Možda ga bude u budućnosti. Sigurno jeste da to ne možemo prihvatiti kao normalno. Naravno, ne treba ih diskriminisati ali ni dozvoliti da nas oni zajebaju.
A gdje to stoji da je poremećaj ? Lik našao gay genom u DNA a ovaj priča o poremećaju xD
Ovdje je već rečeno: Kad bi svi bili kao oni, to bi bio kraj čovječanstva. Pa kako onda nije poremećaj ?
Da li si ti ili ja poremecaj? Da li su nase mame poremecaj? Hocu da kazem ako se samo pocnu radjati jedan sex ode nase covjecanstvo u tri lepe ne bitno da li su gay ili hetero.

Sta ako se svi pocnu radjati neplodni? Jel to poremecaj?

Sta ako svi odlucimo biti popovi pa vise nikad sexa? Jel to poremecaj?

Nauka je dokazala da nije poremecaj samo trebas otici u biblioteku, otvoriti knjigu i poceti citati o tome. Sve objasnjeno. Sve crno na bijelo.
Paul F.

#1208 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

Jack Be Nimble wrote:
Paul F. wrote: Ovdje je već rečeno: Kad bi svi bili kao oni, to bi bio kraj čovječanstva. Pa kako onda nije poremećaj ?
Da li si ti ili ja poremecaj? Da li su nase mame poremecaj? Hocu da kazem ako se samo pocnu radjati jedan sex ode nase covjecanstvo u tri lepe ne bitno da li su gay ili hetero.

Sta ako se svi pocnu radjati neplodni? Jel to poremecaj?

Sta ako svi odlucimo biti popovi pa vise nikad sexa? Jel to poremecaj?

Nauka je dokazala da nije poremecaj samo trebas otici u biblioteku, otvoriti knjigu i poceti citati o tome. Sve objasnjeno. Sve crno na bijelo.
Kad se otrijezniš, nastavljamo. :zzzz:
holowey

#1209 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by holowey »

Image
:D
S4mpion

#1210 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by S4mpion »

Jack Be Nimble wrote:
Mala ispravka*

Ništa nauka po ovom pitanju nije dokazala.
walk_M-A-N

#1211 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by walk_M-A-N »

Kako su navalili ovi pederi..
Priča je kao "Prepoznajete li mobing?", i ima pogodna stranica diskriminacija.ba, naravno finansirana od istih kao i uvijek sa tim zgodnim nazivima, a tamo naravno najviše tema tipa "LGBT u školama", "prava LGBT osoba"... Prema njima je to glavna diskriminacija. Čak imaju i "svoje" komentatore na članku.
U čemu je veza sa temom? Pa i to će po njima biti "dikriminacija", ako im se ne daju djeca na usvajanje..
http://www.klix.ba/biznis/prepoznajete- ... /150522106
PS Isti ti upravo zagovaraju sve ono što naši jadni ljudi misle i pišu da je konkretna diskriminacija pravog radnika.
Last edited by walk_M-A-N on 26/05/2015 10:21, edited 1 time in total.
Jack Be Nimble

#1212 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Jack Be Nimble »

S4mpion wrote:
Jack Be Nimble wrote:
Mala ispravka*

Demantovala da je poremecaj ili mentalna bolest.
S4mpion

#1213 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by S4mpion »

Jack Be Nimble wrote:
S4mpion wrote: Mala ispravka*

E to je već druga stvar i bitno se razlikuje od početne tvrdnje.
harač

#1214 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by harač »

Jack Be Nimble wrote:Irska izglasala

Image
"teheran" na aparatima :D
Keiko

#1215 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Keiko »

Jack Be Nimble wrote:Irska izglasala

Image
Kako se ovo fino proslavilo ovaj vikend.... preko 60% glasova 'ZA' i slavlje u bas cijeloj Irskoj. Super je bila atmosfera.
Paul F.

#1216 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

Jack Be Nimble wrote:
S4mpion wrote:
Jack Be Nimble wrote:
Mala ispravka*

U mom selu nema biblioteke i ne pada mi na pamet upisivati medicinski fakultet zbog pedera.
Ja tvrdim da je jedan od primarnih ciljeva živih bića produžiti vrstu. Homoseksualnost ne ide u tom pravcu. Ako bi svi bili ko oni to bi bio kraj čovječanstva. Dakle to mora biti poremaćaj. Osim ako je priroda "shvatila" da je previše ljudi na planeti pa pravi homoseksualce da bi to popravila. U tom slučaju pogotovo nema smisla da homoseksualci imaju djecu.
To su moji argumenti a koji su tvoji ? I ne šalji me po ćevape, u biblioteku i slično.
JThomas

#1217 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by JThomas »

tuci po glavi, samo ne u biblioteku...
Idemedosumom

#1218 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Idemedosumom »

Klasična priča, mi smo zatucani, a vi ste pismeni :D

Ne postoje nikakva znanstvena otkrića koja idu u prilog pederluku. Da postoje, već bi ova tema bila okićena linkovima. Ali takvih linkova nema, već vam je najjači argument: "idi u biblioteku pa pročitaj" :lol:
Not My Idea

#1219 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Not My Idea »

Paul F. wrote: I ne šalji me po ćevape, u biblioteku i slično.
Ja tvrdim da je jedan od primarnih ciljeva živih bića produžiti vrstu
Pa dobro,mozes ti tvrdit sta hoces, jelte.
Tesko za povjerovat, znam, al ima i ljudi koji ne zele djecu, primarni cilj im je uzivat u zivotu, prozivjet punim plucima dok su tu, il koji god vec razlog da imaju... Ima i onih koji bi voljeli al ne mogu...sta cemo s te dvije skupine, pozatvarat i lijecit?

Ako su 10% populacije homoseksualci , imas toliko i ovih gore, garant.
and

#1220 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by and »

kakve su te analize kojima je kao dokazano da nije bolest i zbog kojih su skinuti sa liste bolesti who?
zateznistub

#1221 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by zateznistub »

Imaju i one, jelte, gos'n dame shemale, kako li ...one sa visuljcima...

treba li i njima odobriti usvajanje?

I oni su ljudi...

mislim žene....

muškarci...

ma štagod....
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#1222 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by sabina1 »

and wrote:kakve su te analize kojima je kao dokazano da nije bolest i zbog kojih su skinuti sa liste bolesti who?
Ko je DOKAZAO da homoseksualizam JESTE bolest ?

Možda mila,draga i naivna srednjovjekovna - inkvizicija ?
and

#1223 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by and »

tvsabina wrote:
and wrote:kakve su te analize kojima je kao dokazano da nije bolest i zbog kojih su skinuti sa liste bolesti who?
Ko je DOKAZAO da homoseksualizam JESTE bolest ?

Možda mila,draga i naivna srednjovjekovna - inkvizicija ?
rađene su stručne analize da bi se skinula sa liste bolesti.
znaš li nešto o tim analizama i dokazima?
Idemedosumom

#1224 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Idemedosumom »

Ko ce sad presuditi sta je uopce bolest? Mozda ni downov sindrom nije bolest? Mozda ni daltonizam nije poremecaj :D

Hoce li ovi isti slaviti kada pedofili dobiju svoja prava u Irskoj?
Paul F.

#1225 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

Not My Idea wrote:
Paul F. wrote: I ne šalji me po ćevape, u biblioteku i slično.
Ja tvrdim da je jedan od primarnih ciljeva živih bića produžiti vrstu
Pa dobro,mozes ti tvrdit sta hoces, jelte.
Tesko za povjerovat, znam, al ima i ljudi koji ne zele djecu, primarni cilj im je uzivat u zivotu, prozivjet punim plucima dok su tu, il koji god vec razlog da imaju... Ima i onih koji bi voljeli al ne mogu...sta cemo s te dvije skupine, pozatvarat i lijecit?

Ako su 10% populacije homoseksualci , imas toliko i ovih gore, garant.
Ja zamolih da me se ne šalje po ćevape al džaba...
Niko ovdje nije govorio o zatvaranju homoseksualaca. Te druge dvije skupine ne traže posebna prava, ne paradiraju gologuzi i slično...
Post Reply