Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)
-
Qoom
#1201 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Abdest pet puta dnevno! 
- Tabhana
#1202 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Govorim općenito druže.Naslovnica wrote:Jarane, gdje vi radite pa se tuširate prije i poslije posla?
Rudnik?
Štrafta?
Ne vidim gdje je problem u tome da se čovjek istušira prije i nakon posla ako ima stalan posao?
- vazi
#1203 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Qoom wrote:Abdest pet puta dnevno!
-
Naslovnica
#1204 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Pa nije problem, isto kao što nije problem ako se čovjek ne tušira 2 puta dnevno.Tabhana wrote:Govorim općenito druže.Naslovnica wrote:Jarane, gdje vi radite pa se tuširate prije i poslije posla?
Rudnik?
Štrafta?
Ne vidim gdje je problem u tome da se čovjek istušira prije i nakon posla ako ima stalan posao?
Naravno, u skladu s godišnjim dobom i općenito sa stanjem tijela.
Ja se ne tuširam 2 puta dnevno, i ne smatram se prljavim, dapače.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1205 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Ti to sigurno ne radisTabhana wrote:Govorim općenito druže.Naslovnica wrote:Jarane, gdje vi radite pa se tuširate prije i poslije posla?
Rudnik?
Štrafta?
- Tabhana
#1206 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Ako smrdi, naravno da će istuširati, osim u slučaju da je pesinNaslovnica wrote:Pa nije problem, isto kao što nije problem ako se čovjek ne tušira 2 puta dnevno.Tabhana wrote:Govorim općenito druže.Naslovnica wrote:Jarane, gdje vi radite pa se tuširate prije i poslije posla?
Rudnik?
Štrafta?
Naravno, u skladu s godišnjim dobom i općenito sa stanjem tijela.
Ja se ne tuširam 2 puta dnevno, i ne smatram se prljavim, dapače.
- Tabhana
#1207 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Ne tuširam se, samo se plaknem maloMatijevic_Vlado wrote:Ti to sigurno ne radisTabhana wrote:Govorim općenito druže.Naslovnica wrote:Jarane, gdje vi radite pa se tuširate prije i poslije posla?
Rudnik?
Štrafta?
- Bloo
- Globalna šefica
- P308
#1209 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Svakih par mjeseci se ista tema otvara.
-
Naslovnica
#1210 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Koliko god da mi smeta kada neko tukne, toliko mi smeta i kada se neko namiriše toliko da se osjeti na 10m.
Užas.
Prođe "treba", a za njom ostane trag vonja k'o kada se jarac napali, fuj.
Užas.
Prođe "treba", a za njom ostane trag vonja k'o kada se jarac napali, fuj.
-
KENJAC
#1211 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Dje ovi ljudi zive i kuda se krecu kad im vazda neko smrdi ?P308 wrote:Svakih par mjeseci se ista tema otvara.
- seoBIH
#1212 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Hajd sve to, al kad cujem da guzicu brise samo papirom (ili vlaznim maramicama) odmah me neki svrab obuzme 
-
splinter
#1213 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Samo nek se ne puca
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1214 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
I vlaznu jos u solju baci? Estagfirulah, pa ima odvod da zacepi
- i_ja_na_forumu
#1215 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
izvini, ali u haris exportu muske kosulje budu po 10 maraka.. ne moras odmah kupiti 5 kosulja, ali mozes npr 2, pa slijedeci mjesec opet 2..lajkujMe wrote:
Po meni u nasoj zemlji sasvim je normalno da neko istu odjecu nosi 2-3 puta jasta ce neko imati love za minimalno 7 pari kosulja, dzempera itd...
generalno odjeca u bosni je skupa.. ali mogu se na akcijama naci i stvari za svaciji novcanik
- Rockefeller
#1216 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Gledaj svoja posla. Za autora teme.
- trambusek88
- ferratilis
#1218 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Kod mene je u gimnaziji bio jedan koji se mislim kupao kvartalno, toliko je vonjao. Ali iz nekog razloga uvijek je guzio najbolje cure, to mi do dana danasnjeg nije jasno. Sjecam se da je jednom cistacica iznijela njegove patike iz svlacionice napolje, toliko je zarazno bilo.
Onda sam na faxu imao jednog kolegu koji je najuredniji covjek kojeg sam ikad vidio, znaci nivo cistoce kao Monk, maramicom hvata kvaku. Ali je svakog jutra jeo ceno bijelog luka, SVAKO jutro. Sjede pored mene, dovoljno je samo da poglda premi meni, obrve mi opadaju
Onda sam na faxu imao jednog kolegu koji je najuredniji covjek kojeg sam ikad vidio, znaci nivo cistoce kao Monk, maramicom hvata kvaku. Ali je svakog jutra jeo ceno bijelog luka, SVAKO jutro. Sjede pored mene, dovoljno je samo da poglda premi meni, obrve mi opadaju
-
Ci-Nick
#1219 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Kad se Napoleon vraćao sa fronta slao bi pismo svojoj dragoj: " Stižem za 15 dana nemoj da se kupaš "!
Naš narod je donedavno uglavnom živio u kućama i stanovima bez grijanja i tople vode pa se plašio hladnog kupatila i tople vode iz lonca.
Naravno i u takvim uslovima je neko čist ali većina se nedovoljno često druži s vodom.
Naš narod je donedavno uglavnom živio u kućama i stanovima bez grijanja i tople vode pa se plašio hladnog kupatila i tople vode iz lonca.
Naravno i u takvim uslovima je neko čist ali većina se nedovoljno često druži s vodom.
-
TheMule
#1220 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Obicno se ne stidim naseg naroda, ali ovo je jedna stvar u kojoj smo zaista losi. To je ta Jugoslovneska kultura, eto zasto smrdimo.
- Tabhana
#1221 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Evropa se nije kupala par stotina godina u odnosu na muslimane. To je neoporiva činjenica, historijski gledano. Francuske "trebe" se šminkale, mirisale, samo da pokušavaju ukloniti smrad koji je iz njih izlazio.
Eto malo nevezano toliko za temu.
Eto malo nevezano toliko za temu.
-
Officer Crabtree
#1222 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
taman razlog da se mi ne kupamo još 50 godina
- trambusek88
#1223 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Od 2:20Ci-Nick wrote:Kad se Napoleon vraćao sa fronta slao bi pismo svojoj dragoj: " Stižem za 15 dana nemoj da se kupaš "!![]()
![]()
![]()
-
Sociolog
#1224 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
dobra tema, treba je pratiti..
Generalno, dosta raje ne vodi racuna, dovoljno je par puta izmedju 8 i 9 ujutro se voziti tramvajem, da se osjete svakakvi mirisovi

Generalno, dosta raje ne vodi racuna, dovoljno je par puta izmedju 8 i 9 ujutro se voziti tramvajem, da se osjete svakakvi mirisovi
- gnjev
#1225 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Evo necu vise ulazit u d-moll obecavamBianconeri1988 wrote:Ja sam se jučer osjećao užasno u jednom od boljih i renomiranijih kafića na Ilidži. Jedan momak je ušao, sjeo stol pored mog, kad je skinuo jaknu osjetio sam smrad iako je bio udaljen metar od mene, a još mi je i nos začepljen.
Jaran preko puta mene govori, dobar je kafić, fino uređen, samo šteta što se čuje nešto, a to onaj momak što je ušao.
Hajd razumijem da tinejdžeri još uvijek nezreli pa ne vode toliko računa o tome, ali neko kome je skoro 30 godina da u današnje doba ne koristi neki dezodorans ili parfem, stvarno nema smisla.