kviz potjera
Moderator: anex
- makkaj
#1201 Re: kviz potjera
Kotiga i Morana su simpatični, znaju se našalit na svoj račun, djeluju ko osobe sa kojima bi čovjek mogao popit pivu. Ovaj novi ko robot, al u poređenju sa Krešom bar nije antipatičan. Kreši je svaka za štoca u glavu, baš ono daje dojam ljigavca, jedino emisije sa njim ne mogu da gledam.
- Rampage
#1202 Re: kviz potjera
makkaj wrote:Kotiga i Morana su simpatični, znaju se našalit na svoj račun, djeluju ko osobe sa kojima bi čovjek mogao popit pivu. Ovaj novi ko robot, al u poređenju sa Krešom bar nije antipatičan. Kreši je svaka za štoca u glavu, baš ono daje dojam ljigavca, jedino emisije sa njim ne mogu da gledam.
Potpis, od riječi do riječi:)
- cyprus
#1203 Re: kviz potjera
Meni je šega Vukorepa bio na početku... U prve svoje dvije-tri emisije se bio pravo pogubio, ne toliko sa znanjem, koliko sa komentarima, da mi je bilo dosta simpatično... Sad se malo dohavizo što se toga tiče, pa djeluje monoton, ali OK mi je i on... Ne smeta mi kad u ljudima vidim finoću (valjda što sam i sam taki
)... Na kraju krajeva, njihov primarni zadatak i nije da budu šoumeni, nego da pokažu znanje...
Krešo je daleko najjači... I najnafuraniji bez sumnje... Ali ima pokriće, i zato respect
Btw, kod Kotige me nervira što je sa fudbalom na ti... Ne kontam ljude muškog pola koje ne interesuje fudbal i pomalo me to iritira
Krešo je daleko najjači... I najnafuraniji bez sumnje... Ali ima pokriće, i zato respect
Btw, kod Kotige me nervira što je sa fudbalom na ti... Ne kontam ljude muškog pola koje ne interesuje fudbal i pomalo me to iritira
-
kakavdanakneiskustvu
#1204 Re: kviz potjera
makkaj wrote:Kotiga i Morana su simpatični, znaju se našalit na svoj račun, djeluju ko osobe sa kojima bi čovjek mogao popit pivu. Ovaj novi ko robot, al u poređenju sa Krešom bar nije antipatičan. Kreši je svaka za štoca u glavu, baš ono daje dojam ljigavca, jedino emisije sa njim ne mogu da gledam.
- Rampage
#1205 Re: kviz potjera
Vukorepa je fino čeljade, nekad imam osjećaj da je u njega prešao dio pokojnog Mirka, neka mu je laka zemlja.
Znanja ima, mislim da sam u jednoj epizodi čuo da ima najbolju statistiku, možda griješim:)
Ali Krešo je iritantan sa svojim omalovažavanjem protivnika na, po njemu, trivijalnim pitanjima na koja on zna odgovor a protivnik ne zna.
Znanja ima, mislim da sam u jednoj epizodi čuo da ima najbolju statistiku, možda griješim:)
Ali Krešo je iritantan sa svojim omalovažavanjem protivnika na, po njemu, trivijalnim pitanjima na koja on zna odgovor a protivnik ne zna.
-
kakavdanakneiskustvu
#1206 Re: kviz potjera
cyprus wrote:Meni je šega Vukorepa bio na početku... U prve svoje dvije-tri emisije se bio pravo pogubio, ne toliko sa znanjem, koliko sa komentarima, da mi je bilo dosta simpatično... Sad se malo dohavizo što se toga tiče, pa djeluje monoton, ali OK mi je i on... Ne smeta mi kad u ljudima vidim finoću (valjda što sam i sam taki)... Na kraju krajeva, njihov primarni zadatak i nije da budu šoumeni, nego da pokažu znanje...
jbg,i ja zadnjih 7-8 godina fudbal skoro nikako ne pratim,a prije toga sve upijao
- dobar osjecaj
#1207 Re: kviz potjera
Meni je uvijek osvježavajuće kad muškarca ne zanima fudbal u korist brojnih drugih zanimljivijih interesovanja.cyprus wrote:Btw, kod Kotige me nervira što je sa fudbalom na ti... Ne kontam ljude muškog pola koje ne interesuje fudbal i pomalo me to iritira
-
kakavdanakneiskustvu
#1208 Re: kviz potjera
čime se bavi krešo,gdje radi?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1209 Re: kviz potjera
jel s fudbalom na ti ili na Vicyprus wrote:Meni je šega Vukorepa bio na početku... U prve svoje dvije-tri emisije se bio pravo pogubio, ne toliko sa znanjem, koliko sa komentarima, da mi je bilo dosta simpatično... Sad se malo dohavizo što se toga tiče, pa djeluje monoton, ali OK mi je i on... Ne smeta mi kad u ljudima vidim finoću (valjda što sam i sam taki)... Na kraju krajeva, njihov primarni zadatak i nije da budu šoumeni, nego da pokažu znanje...
nemoj mi Deana, evo naucit cu ga ja o fudbalu
- Rampage
#1210 Re: kviz potjera
@kakavdanak
Jel profesor, jezici?
Prije par noći bio je jedan učesnik koji se predstavio kao njegov bivši student.
Jel profesor, jezici?
Prije par noći bio je jedan učesnik koji se predstavio kao njegov bivši student.
- cyprus
#1211 Re: kviz potjera
Filmovi, knjige, moda i sve bezveze...dobar osjecaj wrote:Meni je uvijek osvježavajuće kad muškarca ne zanima fudbal u korist brojnih drugih zanimljivijih interesovanja.cyprus wrote:Btw, kod Kotige me nervira što je sa fudbalom na ti... Ne kontam ljude muškog pola koje ne interesuje fudbal i pomalo me to iritira
PS vanila, ma jbg, kiks
- makkaj
#1212 Re: kviz potjera
Ma sve, od konstanog forsiranja gdje je sve bio, preko isticanja superiornosti nad ljudima koji su amateri i ne žive od kvizova, pa do onog moronskog pjevanja. Frajer jeste enciklopedija, ali bio je i Mirko pa nikada nije pokazivao niti jednu od ovih osobina, već je demonstrirao znanje na skroman, nenametljiv način. Kontam da HRT-u Krešo najviše valja finansijski, ali da je kojim slučajem on jedini lovac kviz nebi imao drugu sezonu 
- cyprus
#1213 Re: kviz potjera
Hungarolog meščini... Ako se ne varam, on i jeste dijelom Mađar.. Bar prezime Međeral upućuje na to... I govori dosta vako jezika... Znam da je sa nekim takmičarima znao prozborit koju i na rumunskomRampage wrote:@kakavdanak
Jel profesor, jezici?
Btw, jel ko gledao onaj kviz 'Tog se niko nije sjetio' na RTL-u prije nekoliko godina? Učestvovao je u tom kvizu, ali ne kao takmičar, ni kao voditelj, nego kao neko ko je pojašnjavao tražene odgovore... Tu se nije činio ovoliko nadmen...
- Rampage
#1214 Re: kviz potjera
Da, jednom prilikom je bio takmičar s kojim razgovarao na mađarskom:)
A sjećam se i da je jednu emisiju odjavio na mađarskom:)
A sjećam se i da je jednu emisiju odjavio na mađarskom:)
-
kakavdanakneiskustvu
#1215 Re: kviz potjera
Rampage wrote:@kakavdanak
Jel profesor, jezici?
krešo?,ne znam zato i pitam
-
kakavdanakneiskustvu
#1216 Re: kviz potjera
i na madjarskom nedavnocyprus wrote:Hungarolog meščini... Ako se ne varam, on i jeste dijelom Mađar.. Bar prezime Međeral upućuje na to... I govori dosta vako jezika... Znam da je sa nekim takmičarima znao prozborit koju i na rumunskomRampage wrote:@kakavdanak
Jel profesor, jezici?
Prije par noći bio je jedan učesnik koji se predstavio kao njegov bivši student.![]()
Btw, jel ko gledao onaj kviz 'Tog se niko nije sjetio' na RTL-u prije nekoliko godina? Učestvovao je u tom kvizu, ali ne kao takmičar, ni kao voditelj, nego kao neko ko je pojašnjavao tražene odgovore... Tu se nije činio ovoliko nadmen...
- cyprus
#1217 Re: kviz potjera
Ma dobro, mađarskim se qrčio više puta
To je već opšte poznato... Ali govorim da je i pored toga, znao je prozborit nešto i na još ponekom jeziku... Mislim da sigurno govori bar 6-7 stranih jezika...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1218 Re: kviz potjera
cyprus wrote:Ma dobro, mađarskim se qrčio više putaTo je već opšte poznato... Ali govorim da je i pored toga, znao je prozborit nešto i na još ponekom jeziku... Mislim da sigurno govori bar 6-7 stranih jezika...
- Kratko i jasno: nemam pojma. Učio sam više od trideset jezika, na gotovo svakom od njih znam ponešto reći, tečno govorim možda njih tri ili četiri, a dobro se sporazumijevam na njih još toliko. Latinski i grčki, recimo, poznajem gramatički, ali ih ne govorim.
- HardcoreMX
#1219 Re: kviz potjera
@Jara i lmo
al pabovski, ne snobovski..da se ne radi sitnosicarski i izbjegne populizam reklamiranje nekog lika i sl...
kviz poCera rasturaju...
al pabovski, ne snobovski..da se ne radi sitnosicarski i izbjegne populizam reklamiranje nekog lika i sl...
kviz poCera rasturaju...
- It_is_a_Leclerc
#1220 Re: kviz potjera
Mladen je trenutno najbolje plasirani lovac na rang listi hrvatskog kviz saveza, tako da nije ni čudno da razbija sve pred sobom. Trenutno nisu našli oblast u kojoj ga bilo ko može ozbiljno uzdrmati.
Krešo je interesantan jer je čudan, malo neprilagođen, a, realno, teško da ima na kugli zemaljskoj lika da se više podsmijava nekome od Kotige. I to ono hinjski, na pola rečenice koju ne završi
Mislim da je on tu negdje s Mladenom po znanju.
Morana i Dean su tu negdje. Morana je u jako dobrom nizu, ali što ona zna na jednostavnim stvarima propasti, niko ne zna. Dean se više čini kao showman i da je zato i u toj lovačkoj postavi, čisto da malo bude i šaljivo i zabavno.
Krešo je interesantan jer je čudan, malo neprilagođen, a, realno, teško da ima na kugli zemaljskoj lika da se više podsmijava nekome od Kotige. I to ono hinjski, na pola rečenice koju ne završi
Morana i Dean su tu negdje. Morana je u jako dobrom nizu, ali što ona zna na jednostavnim stvarima propasti, niko ne zna. Dean se više čini kao showman i da je zato i u toj lovačkoj postavi, čisto da malo bude i šaljivo i zabavno.
-
elk
#1221 Re: kviz potjera
Nikakvu ja neoprostivu nadmenost kod medjerala vidio nisam.najbolji lovac,baj far stosekaze.i njegove emisije najradije gledam.
dobro,dean je zabavan.mislim da mu ono glupiranje(ponekad fakat smijesno) takmicarski malo odmaze,gubi koncetraciju zbog toga.
dobro,dean je zabavan.mislim da mu ono glupiranje(ponekad fakat smijesno) takmicarski malo odmaze,gubi koncetraciju zbog toga.
-
kakavdanakneiskustvu
#1222 Re: kviz potjera
stize morana lagano 12 odgovora
-
Rosso
#1223 Re: kviz potjera
Ma nije Mladen, Dean koliko sam upratio odavno najbolje kotira na ovoj rang listi od ovih lovaca http://hrkviz.hr/rang_listaIt_is_a_Leclerc wrote:Mladen je trenutno najbolje plasirani lovac na rang listi hrvatskog kviz saveza, tako da nije ni čudno da razbija sve pred sobom. Trenutno nisu našli oblast u kojoj ga bilo ko može ozbiljno uzdrmati.
Krešo je interesantan jer je čudan, malo neprilagođen, a, realno, teško da ima na kugli zemaljskoj lika da se više podsmijava nekome od Kotige. I to ono hinjski, na pola rečenice koju ne završiMislim da je on tu negdje s Mladenom po znanju.
Bio bi bolji i od Dorjane, ali ima cetiri odigrana kviza manje, ocito cesto lufta s takmicenja.
I siguran sam da ima najvece znanje, ali nekako se iz nekog razloga pogubi katkad.
-
kakavdanakneiskustvu
#1224 Re: kviz potjera
dean sinoc fantastino finisirao i stigao takmicare
-
kakavdanakneiskustvu
#1225 Re: kviz potjera
evo sad ponovo pogledah,9 odgovora za 50 sekundi imao