USA fan page
-
L u c i f e r
#1201 Re: USA fan page
@ putnik
ne kontam
al jebai ga
bujrum, this is free thread
ne kontam
al jebai ga
- nosara
#1202 Re: USA fan page
STOTINE prosvjednika u subotu navečer izašlo je na ulice grada Madisona u državi Wisconsin kako bi prosvjedovalo protiv ubojstva nenaoružanog crnog američkog tinedjžera dan ranije.
Policajac iz Wisconsina u petak je ubio nenaoružanog crnog tinedjžera.
Šef policije u Madisonu Mike Koval novinarima je objasnio kako se policijac u petak navečer odazvao pozivu kojim je prijavljeno nasilno ponašanje mladića te ga je pratio do stana. Došlo je do borbe između osumnjičenog 19-godišnjaka i policijskog službenika te je crni tinejdžer smrtno stradao.
"Dosadašnja istraga pokazala je da na mjestu incidenta nema pištolja niti bilo kojeg sličnog oružja koji je smrtno stradali mogao upotrijebiti", rekao je Koval.
Pucnjava se dogodila u trenutku povećanih tenzija zbog policijskog nasilja prema manjinama diljem zemlje.
U posljednjih se nekoliko dana zbog ubojstava nenaoružanih muškaraca, pripadnika manjinskih grupa održavaju prosvjedi od Los Angelesa do države Washington.
"Čitav je sustav kriv" izvikivale su stotine prosvjednika u šetnji od sjedišta policije u Madisonu do četvrti u kooj je mladić ubijen.
Šef policije u Madisonu Mike Koval novinarima je objasnio kako se policijac u petak navečer odazvao pozivu kojim je prijavljeno nasilno ponašanje mladića te ga je pratio do stana. Došlo je do borbe između osumnjičenog 19-godišnjaka i policijskog službenika te je crni tinejdžer smrtno stradao.
"Dosadašnja istraga pokazala je da na mjestu incidenta nema pištolja niti bilo kojeg sličnog oružja koji je smrtno stradali mogao upotrijebiti", rekao je Koval.
Pucnjava se dogodila u trenutku povećanih tenzija zbog policijskog nasilja prema manjinama diljem zemlje.
U posljednjih se nekoliko dana zbog ubojstava nenaoružanih muškaraca, pripadnika manjinskih grupa održavaju prosvjedi od Los Angelesa do države Washington.
"Čitav je sustav kriv" izvikivale su stotine prosvjednika u šetnji od sjedišta policije u Madisonu do četvrti u kooj je mladić ubijen.
- Putnik ali stvarno
#1203 Re: USA fan page
L u c i f e r wrote:@ putnik
ne kontam
al jebai ga

-
L u c i f e r
#1204 Re: USA fan page
ovakvih policajaca nam je trebalo sinoc u ferhadijinosara wrote:STOTINE prosvjednika u subotu navečer izašlo je na ulice grada Madisona u državi Wisconsin kako bi prosvjedovalo protiv ubojstva nenaoružanog crnog američkog tinedjžera dan ranije.
kamo srece
- sema911s
#1205 Re: USA fan page
nosara,.,
jesi se ti ikada potukao, ocigledno nisi,. sta je drot trebao pustit da ga taj civil mlati,
mudja u americi jeste brutalna nekada ali vecinom su OK, i prije no sto postanu zahebani par puta te upozore tako su trenirani i kad ane poslusas najebo si,., nije to tvog alije policiji da mu smijes radit sta hoces a on ko zadnja pickica suti i moli te prestanes
jesi se ti ikada potukao, ocigledno nisi,. sta je drot trebao pustit da ga taj civil mlati,
mudja u americi jeste brutalna nekada ali vecinom su OK, i prije no sto postanu zahebani par puta te upozore tako su trenirani i kad ane poslusas najebo si,., nije to tvog alije policiji da mu smijes radit sta hoces a on ko zadnja pickica suti i moli te prestanes
- nosara
#1206 Re: USA fan page
Gdje ti vidis srecu u zemlji u kojoj policajac upuca nenaoruzano dijete...? Recimo, tvoje dijete...?L u c i f e r wrote: ovakvih policajaca nam je trebalo sinoc u ferhadiji
kamo srece
-
L u c i f e r
#1207 Re: USA fan page
onu bagru sinoc bi bilo sevap upucatinosara wrote:Gdje ti vidis srecu u zemlji u kojoj policajac upuca nenaoruzano dijete...? Recimo, tvoje dijete...?L u c i f e r wrote: ovakvih policajaca nam je trebalo sinoc u ferhadiji
kamo srece
- nosara
#1208 Re: USA fan page
Forum vrvi umnim glavama...sema911s wrote:nosara,.,
Policajac, a ne kuhar... Ne moze da se odbrani od nenaoruzanog djeteta, neka krepa... Kako bi odbranio drugog...?
- nosara
#1209 Re: USA fan page
Kupi pistolj i udri... Daj sebi oduska...L u c i f e r wrote:onu bagru sinoc bi bilo sevap upucatinosara wrote:Gdje ti vidis srecu u zemlji u kojoj policajac upuca nenaoruzano dijete...? Recimo, tvoje dijete...?L u c i f e r wrote: ovakvih policajaca nam je trebalo sinoc u ferhadiji
kamo srece
-
L u c i f e r
#1210 Re: USA fan page
sema911s wrote:nosara,.,
-
L u c i f e r
#1211 Re: USA fan page
@nosara
za to sluzi policija kao u usa
ps
oftopic
jebo ih vise ovaj forum i njihovo podesavanje zabrane 3 citata
pa ako je zabranjeno nek ga sam brise il ukinite zabranu
vako moras ko levat svaki put zadati se i sam brisati
ni tapatalka ni koje picke materine
da prostite
ps
oftopic
jebo ih vise ovaj forum i njihovo podesavanje zabrane 3 citata
pa ako je zabranjeno nek ga sam brise il ukinite zabranu
vako moras ko levat svaki put zadati se i sam brisati
ni tapatalka ni koje picke materine
da prostite
- nosara
#1212 Re: USA fan page
To nije policija, to su pizde... Nataknem drota kojeg samara dijete... Veca bi korist bila da je ubio sebe...L u c i f e r wrote:@nosara
- sema911s
#1213 Re: USA fan page
evo ti primjer mene, par crnih pojaseva i mnogo japanskih rijeci, ex vojno lice prosao par istocnih ratista, kada bi me vidio dao bi mi marku da jedem,nosara wrote:Forum vrvi umnim glavama...sema911s wrote:nosara,.,
mudja u americi jeste brutalna nekada ali vecinom su OK, i prije no sto postanu zahebani par puta te upozore tako su trenirani i kad ane poslusas najebo si,., nije to tvog alije policiji da mu smijes radit sta hoces a on ko zadnja pickica suti i moli te prestanes![]()
Policajac, a ne kuhar... Ne moze da se odbrani od nenaoruzanog djeteta, neka krepa... Kako bi odbranio drugog...?
zamisli da cika policajac pokusa nesto samnom a ja ljut, mozda pjan, ne razmisljam svojom glavom ( danas su svakome te vjestine dostupne, i niko ne uci tu djecu kako i gdje da ispoljavaju to sto ih nauce) bil cika policajac upotrijebio tada vatreno oruzje (bil ti na njegovom mjestu),.
a onda pogledas te policajce mozda je novi, ne nesto zahebane gradje i znanja, strah cini cuda, pa ides odmah u rijesavanje/prekid problema, jos ako taj sto te strasi cini sve kontra od toga sto mu kazes-ipak je policajac zakon dok se ne dokaze suprotno,
-
L u c i f e r
#1214 Re: USA fan page
nataknem i ja svako "dijete" koje zasluzi da ga policija samara i ubijanosara wrote:To nije policija, to su pizde... Nataknem drota kojeg samara dijete... Veca bi korist bila da je ubio sebe...L u c i f e r wrote:@nosara
a nataknem vala i njegove roditelje koji su ga tako odgojili
jedan od razloga velicine amerike je sto kod njih nema labavo ko kod bosnje
- nosara
#1215 Re: USA fan page
Velicina jedne drzave se ogleda u tome da policija moze ubit nenaoruzano dijete...? Bolesno...
Ili ti je potaman jer je crnac...?
Kako god...

Ili ti je potaman jer je crnac...?
Kako god...
Dijete je ubijeno... Tiltuj glavu...sema911s wrote: evo ti primjer mene, par crnih pojaseva i mnogo japanskih rijeci, ex vojno lice prosao par istocnih ratista...
- nosara
#1216 Re: USA fan page
Robinson's mother, Andrea Irwin, told CNN affiliate WKOW that she didn't understand what happened. "My son has never been a violent person, never," she said. "To die in such a violent way baffles me."
Irwin said Robinson served as a father figure to her other children.
"He was our caretaker and so gentle," she said.

The officer who killed Robinson, 12-year department veteran Matt Kenny, had used deadly force before, shooting and killing a man in 2007, the chief said.
Pizda...
Irwin said Robinson served as a father figure to her other children.
"He was our caretaker and so gentle," she said.

The officer who killed Robinson, 12-year department veteran Matt Kenny, had used deadly force before, shooting and killing a man in 2007, the chief said.
Pizda...
- JohnnyS
#1217 Re: USA fan page
Koje licemjerje ili trolanje (ili oboje). Onaj tko je najglasniji u zazivanju zločinačke Titine milicije kojoj su prava civila bila vic je sad najglasnijibu osudi navodne policijske brutalnosti u SAD
-
L u c i f e r
#1218 Re: USA fan page
jesi li ti uopste normalan bolan ili trolkas pomalo
i citas li uopste te vijesti koje postujes
ubijenom je 19! jebenih godina
19!!!
to nije dijete, to je odrasla osoba
ja sam u njegovim godinama bio borac u ratu
i fino pise: Došlo je do borbe između osumnjičenog 19-godišnjaka i policijskog službenika te je crni tinejdžer smrtno stradao.
znaci mangup bi se bio sa policijom
e pa neka ga je popusio
i nek sad pisu do nebesa kako je bio je bio fin decko, isto ko i nasu bagru kad zagine
toliko o tome
dosadan si i kao rusofilnog trolcica te mecem na ignor listu
the end
19!!!
i fino pise: Došlo je do borbe između osumnjičenog 19-godišnjaka i policijskog službenika te je crni tinejdžer smrtno stradao.
e pa neka ga je popusio
i nek sad pisu do nebesa kako je bio je bio fin decko, isto ko i nasu bagru kad zagine
toliko o tome
the end
- nosara
#1219 Re: USA fan page
Mecem i ja tebe...L u c i f e r wrote:jesi li ti uopste normalan bolan ili trolkas pomalo
19!!!
e pa neka ga je popusio
toliko o tome
the end
- nosara
#1220 Re: USA fan page
Ne lupaj gluposti... Drzi se teme, napisi nesto proamericko...JohnnyS wrote:Koje licemjerje ili trolanje (ili oboje). Onaj tko je najglasniji u zazivanju zločinačke Titine milicije kojoj su prava civila bila vic je sad najglasnijibu osudi navodne policijske brutalnosti u SAD
- JohnnyS
#1221 Re: USA fan page
Ubojstvo delikventa od strane organa reda je proameričko. Tako i trebanosara wrote:Ne lupaj gluposti... Drzi se teme, napisi nesto proamericko...JohnnyS wrote:Koje licemjerje ili trolanje (ili oboje). Onaj tko je najglasniji u zazivanju zločinačke Titine milicije kojoj su prava civila bila vic je sad najglasnijibu osudi navodne policijske brutalnosti u SAD
- nosara
#1222 Re: USA fan page
E tako... I ne izlazi...JohnnyS wrote:Ubojstvo delikventa od strane organa reda je proameričko. Tako i trebanosara wrote:Ne lupaj gluposti... Drzi se teme, napisi nesto proamericko...JohnnyS wrote:Koje licemjerje ili trolanje (ili oboje). Onaj tko je najglasniji u zazivanju zločinačke Titine milicije kojoj su prava civila bila vic je sad najglasnijibu osudi navodne policijske brutalnosti u SAD
- Putnik ali stvarno
#1223 Re: USA fan page
Hombre vidim boldano ali to je problem. Bio onda, a oseti se i sada.L u c i f e r wrote:jesi li ti uopste normalan bolan ili trolkas pomalo
19!!!
e pa neka ga je popusio
toliko o tome
the end
Pitanje jeste

jer

Ima efikasne murje van SADa koja ne ubija toliko olako
Mnogo su ispromasivali diljem sveta, napolje ne idu drugacije opremljeni vise - to je blam svoje vrste.
Uzas u celoj prici je sto su maniju gonjenja iz sveta uneli u kucu, kucu koju je veci deo sveta gotivio, jer je nekada bila san i uzor
- nosara
#1224 Re: USA fan page
Americka murija efikasno dila drogu...
-
Cybernetic