Znamoholowey wrote:jel' se mi to znamo?
edit: Znas vjerovatno vec ko je, ali mozemo na pp ako ti trebaju dodatna pojsanjenja (kako znam npr., ali i to mozes da naslutis
Znamoholowey wrote:jel' se mi to znamo?
Jasta. I meni je to bas naumpalo.Black swan wrote:ukrajinski UN koja ironija
a kod njih sranje globalnih razmjera 20 godina poslije
šta ti je ratna nesreća
Oni tu ko štite naše crvene tramvaje, a gledaj kod njih 20 godina kasnije.Black swan wrote:ukrajinski UN koja ironija
šta ti je ratna nesreća

Ma to je bio pokusaj "normalizacije" zivota, i taj tramvaj je obisao, cini mi se, 2 kruga, pucano na njega, i to je bilo to. I onda opet tek '95.dudlov wrote:I ja nisam bio siguran, ali evo potvrdeDozer wrote:Da nisi sta fulio...? Tramvaj '94? Gdje to...?
holowey wrote:mirza_15 wrote:Hebo te mozda smo se i sretali. Ja tada asikovao sa curom sa Logavine (njeni imali stan i na A.Polju) i trcao da se vratim na Socijalno prije policijskog. I ti mi, supak, poslije rata pokupis tu djevojku.holowey wrote:
aha, puste...ali tek ujutro...dva puta sam nocio u logavinojA ja glavu rizikovao zbog nje
![]()
![]()
jel' se mi to znamo?
Neko pivu, neko sok. Znamo se ovako sa foruma vec dugo (imao sam drugi nick) i prije par dana, sasvim slucajno, skontam da je to taj su.akvjesticanametli wrote:![]()
sad strpajte curu u logavinu a vi na pivu
![]()

Nekad predvecer je pucano na tramvaj iz pravca bijelih nebodera na Grbavici..... Cak su i neke tromblone bacali tad al naravno nista ozbiljno..trambusek88 wrote:Oni tu ko štite naše crvene tramvaje, a gledaj kod njih 20 godina kasnije.Black swan wrote:ukrajinski UN koja ironija
šta ti je ratna nesreća
Dobro si prosao, meni na hepoku za dobru cifru zavalise nekakvu zasecerenu masu, a prodase pod medomdudlov wrote:Dobro si prošao. Novembra 1992. smo jaran i ja otišli do Hepoka na Otoci da kupimo rakiju i platili smo 100 DM 1 litar brlje.Koshpa wrote:30 DM dadoh za pola litra nake brlje hercegovacke, al sam zato proslavio rodjendan
druzeljubiva wrote:gledam ove gore snimke voznje tramvaja i kontam koji smo kreteni bili.. mislis sagnes glavu dok trcis ili si u tramvaju i nece ti nista biti
![]()
evo i clanka o prvoj voznji tramvaja u '94.
To nisu mangupi nego ljudske gnjidebitanga_sa_otesa wrote:komsinici mangupi na pijaci prodali istucanu ciglu pod alevu papriku,koliko je zalosno bilo sto je ona to stavila u grah,toliko je bilo i smijesno
Grohotom se smijembitanga_sa_otesa wrote:komsinici mangupi na pijaci prodali istucanu ciglu pod alevu papriku,koliko je zalosno bilo sto je ona to stavila u grah,toliko je bilo i smijesno
Reisova wrote:Ja bih prije rekal da je pola foruma islo u Petar DokicBlack swan wrote:ako me sjecanje dobro služi videoteka je bila u zdanju od crvene cigle nekog sestokutnika![]()
ili se sjecanje opet igra sa mnom
kospicarnica je bila dobra sjecam se da sam isao u skolu kad je momak koji je radio sa ocem unutra takodjer isao tu u skolu
pola foruma je iz jedne opcine...
sad kad npostavim neko pitanje mimo cvile nikakbog odgovora
primjer ask kablovska
A jbga znam da nije bilo vrijeme za smijanje, al se smijao i njen sin tj moj jaran jos kad je ispricao sjeli da jedemo kad poce skripat pod zubima....Edin H. wrote:Grohotom se smijembitanga_sa_otesa wrote:komsinici mangupi na pijaci prodali istucanu ciglu pod alevu papriku,koliko je zalosno bilo sto je ona to stavila u grah,toliko je bilo i smijesno
Miro Dugandzic sto je poslije drzao kafic?karanana wrote:iz ovog teksta gore, da li je djecak srdjan stanic o kojem se pise onaj nogometas zeljeznicara?
dobra je tea bila. ako se ne varam, mislim da sam cuo da je poginula. ganjo je onaj milosav nastavnik fizickog. vidjeh raisu danas na otoci.
ne bih rekao da je milosav=miro, ne mislim da se prezivao dugandzic a ne znam ni da su ga zvali miro, ali ne znam.Edin H. wrote:Miro Dugandzic sto je poslije drzao kafic?karanana wrote:iz ovog teksta gore, da li je djecak srdjan stanic o kojem se pise onaj nogometas zeljeznicara?
dobra je tea bila. ako se ne varam, mislim da sam cuo da je poginula. ganjo je onaj milosav nastavnik fizickog. vidjeh raisu danas na otoci.
Sta je ono Raisa predavala?