Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post Reply
Sezam

#1201 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Sezam »

...
Last edited by Sezam on 23/12/2014 16:05, edited 1 time in total.
Hafis

#1203 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Hafis »

Sezam wrote:
Hafis wrote:
Sezam wrote:Samo trebate pogledati koliko salonjerosi i ustaska im braca seru bpo dijaspori i sve vam je jasno.

Ko armirani beton je bosnjacka dijaspora. I svaki dan smo sve obrazovaniji,bogatiji, a samim tim i jaci.
Znam kako se osjećaš. I ja sam armirani beton. Imao sam grupnjak s Rozgom, Sandrom Afrikom i Milicom Todorović, a Severina se nije mješala, samo gledala.....pa se opet ne hvalim.

Znas tio moj kurac :D

Vama je raznosac pica iz Kanade bio ministar odbrane. ;-)
Pa to ti i govorim kume. To ide u prilog tvoje tvrdnje.
Hvala bogu, raznosač pizze ali dijasporac. u RH su znali koga treba.
A ne k'o naši hajvani. Kad su ispilili iz zatvora 1990. uzeli bivšeg kuhara iz sarajevskog Doma JNA za ministra unutarnjih poslova. Jest da je bio i završio kurs za pozornika, ali....
Hafis

#1204 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Hafis »

Sezam wrote:...
Kume, jel' ti se ovo tipkovnica sasula...isto k'o da štuca :)...samo ti tOčke izlaze.
DeutscheAusweis

#1205 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by DeutscheAusweis »

Poznato je već da Hafis odavno ima svoju paralelnu, moćnu kozojebacku politiku, izdašno podržanu od strane klix-a. Moderacijska je zadnja i to je fakat tako, ali pravila su se nekako promijenila jer se Hafisaga u posljednje vrijeme nekako baš raspojasao. Sve više liči na lijepozačešljanog balavca koji patrolira ispred strogo vođenog koncentracionog logora na kojem piše "rad oslobadja, ali i kladionica"... Hafis ili nije izašao van BiH godinama ili ne konta da nema više Bošnjaka po bauštelama i restoranima brze hrane..... ne konta lik da se ni auto više ne pali na ključ, a da se grijanje u kući štima preko telefona...
sanjin_1

#1206 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by sanjin_1 »

DeutscheAusweis wrote:Poznato je već da Hafis odavno ima svoju paralelnu, moćnu kozojebacku politiku, izdašno podržanu od strane klix-a. Moderacijska je zadnja i to je fakat tako, ali pravila su se nekako promijenila jer se Hafisaga u posljednje vrijeme nekako baš raspojasao. Sve više liči na lijepozačešljanog balavca koji patrolira ispred strogo vođenog koncentracionog logora na kojem piše "rad oslobadja, ali i kladionica"... Hafis ili nije izašao van BiH godinama ili ne konta da nema više Bošnjaka po bauštelama i restoranima brze hrane..... ne konta lik da se ni auto više ne pali na ključ, a da se grijanje u kući štima preko telefona...
Ma bola njemu je i sad u glavi slika njegovog ćaće kako rintaa po Njemačkoj da zaradi "mirovinu" od koje sada "afisaga" živi i prdi o "ekonomskom napredku" ...
Nomo

#1207 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

sanjin_1 wrote:
Hafis wrote:
Sezam wrote:Samo trebate pogledati koliko salonjerosi i ustaska im braca seru bpo dijaspori i sve vam je jasno.

Ko armirani beton je bosnjacka dijaspora. I svaki dan smo sve obrazovaniji,bogatiji, a samim tim i jaci.
Znam kako se osjećaš. I ja sam armirani beton. Imao sam grupnjak s Rozgom, Sandrom Afrikom i Milicom Todorović, a Severina se nije mješala, samo gledala.....pa se opet ne hvalim.

Rozga
Image

Afrika
Image

i naravno mali 'Afisaga u akciji

Image
a vidi ,afisa sto se pomladio i proljepso . i boju nabacio , opet sunce upeklo u ,erecgovini
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#1208 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

sanjin_1 wrote:
Hafis wrote:

Rozga
Image

Afrika
Image

i naravno mali 'Afisaga u akciji

Image

:thumbup: :D :D

'afisaga je eUropejac, rabi samo sanske. :wink:
kobac40

#1209 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by kobac40 »

sanjin_1 wrote: Ma bola
BOLA-------

Sta znaci ova rijec?
Nomo

#1210 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

kobac40 wrote:
sanjin_1 wrote: Ma bola
BOLA-------

Sta znaci ova rijec?

Hercegovcima fali ,, N ,, da bi bili Bosanci :)
Innovation

#1211 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Innovation »

Zato oni ne moraju govoriti "nebio". :)
Post Reply