pa nema ni on sa njomEurosa wrote:Lajavikrelac wrote:Heznao sam da će ovakvi biti muški odgovori...a što distanca hitno? Pojašnjenje?
Zato sto njoj u njenoj vezi ocigledno nesto fali,ocigledno to nadoknadjuje preko tebe,izrazava to flertom i na neki nacin te koristi.Nema s tobom nikakve ozbiljne namjere.Sto ti to treba? Da je sad odbijes na neki nacin,ili joj skrenes paznju da to vise ne radi,digla bi nos i naljutila se.Eto probaj pa ces vidjeti.Takve ni same ne znaju sta bi od sebe.
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#1201 Re: Što privlači nas, dame?
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#1202 Re: Što privlači nas, dame?
Moje namjere su časne
ja ne odbijam čašćavanje 
- Domaci izdajnik
#1203 Re: Što privlači nas, dame?
Ne bi bio prvi put da se makljam sa zagondžijom...a to mi je više dosadilo. Ne treba mi to....JThomas wrote:lopta je kod tebe, uradi po svojoj savjesti ili nedostatku iste. samo hljeba ti, nemoj je opaliti pa kukati na forumu kako te stalni zagondžija ganja sa jaranima, pištoljem, puškom, metalnom šipkom...stani iza svojih postupaka.
- Domaci izdajnik
#1204 Re: Što privlači nas, dame?
Ja sam među rajom poznat pod nadimkom Mehlem za budale pa ti sad vidi
Ako hoćeš normalnu curu povedi mene sa sobom, za mene se zakače budale ko magnet u gvožđari
...što ostane slobodno kupi nemaš brige 
-
prog321
#1205 Re: Što privlači nas, dame?
Zigu to, ali nemoj se zaljubiti.Lajavikrelac wrote:Ne znam gdje da postavim ovo pitanje, pa da probam ovdje![]()
Ljetos sam se upoznao sa jednom djevojkom na nekom partiju, ok cura, studira, normalna osoba, nimalo napadna ili drčna i nafurana i na prvu smo se raspričali ko raja i razmijenili FB i telefone kasnije. Stvarno fina, visoka i zgodna curaE sad, ona ima momka sa kojim je u dugoj vezi, i to mi je rekla odmah, što je po meni korektno, i kaže možemo biti raja. OK pošteno
Poznajem momka, dobar je lik.... E sad, poenta je u tome što ona radi u jednom lokalu i zvala me naveče da dođem na piće, i iako dođem u društvu ona me odvoji i priča sa mnom, šta ima, šta se radi itd....Prije neko veče kaže dođi sam bez ekipe da popijemo piće i prebacimo koju....otišao ja sam, sjeo za sto i lagano priča, zajebancija, upoznala me sa ovim svojim drugaricama, nahvali me dobar lik, normalan
šega i to. E sad kad je nasamo bila sa mnom tu, približi mi se, zadirkuje, dira po ruci, zagrli i priča sa mnom ko sa najbližim. Ono unese se u facu i to...najčistiji flert
I da momka ne spominje preda mnom, niti priča o njemu, a u vezi su to znam, ali zato mene ispituje o mojoj šemi koju sam imao nedavno. E sad šta ženski publikum veli šta mi je činiti? Biti na distanci ili pokušati bilo šta mada imam jako gadno iskustvo sa takvim šemama, a reagujem veoma impulsivno kad me vuku za nos (mislim da to i zna)
Mozda se decko pali kad mu zensku kresnes? Ako je odbijes vjerovatno ces dobiti degenek od njega.
- Domaci izdajnik
#1206 Re: Što privlači nas, dame?
Okreni-obrni ja ću biti jebena stranka na kraju 
- dobar osjecaj
#1207 Re: Što privlači nas, dame?
Ja ne volim flertovati ni ostvarivati bliskost s muskarcima na ovaj nacin koji si opisao i meni je to u startu odbojno pa nisam prava osoba od koje mozes dobiti korisno misljenje. Ja bih mislila ovako "ako se ovako ponasa sa mnom dok je u vezi s drugim, velika je vjerovatnoca da ce se tako ponasati i s nekim sljedecim kad joj ja dosadim". I najcesce je to tako u zivotu. Ako ti je to prihvatljivo, bavi se time, ako nije razligu.Lajavikrelac wrote:E sad kad je nasamo bila sa mnom tu, približi mi se, zadirkuje, dira po ruci, zagrli i priča sa mnom ko sa najbližim. Ono unese se u facu i to...najčistiji flertI da momka ne spominje preda mnom, niti priča o njemu, a u vezi su to znam, ali zato mene ispituje o mojoj šemi koju sam imao nedavno. E sad šta ženski publikum veli šta mi je činiti? Biti na distanci ili pokušati bilo šta mada imam jako gadno iskustvo sa takvim šemama, a reagujem veoma impulsivno kad me vuku za nos (mislim da to i zna)
![]()
-
Sunny-7
#1208 Re: Što privlači nas, dame?
.dobar osjecaj wrote:Ja ne volim flertovati ni ostvarivati bliskost s muskarcima na ovaj nacin koji si opisao i meni je to u startu odbojno pa nisam prava osoba od koje mozes dobiti korisno misljenje. Ja bih mislila ovako "ako se ovako ponasa sa mnom dok je u vezi s drugim, velika je vjerovatnoca da ce se tako ponasati i s nekim sljedecim kad joj ja dosadim". I najcesce je to tako u zivotu. Ako ti je to prihvatljivo, bavi se time, ako nije razligu.Lajavikrelac wrote:E sad kad je nasamo bila sa mnom tu, približi mi se, zadirkuje, dira po ruci, zagrli i priča sa mnom ko sa najbližim. Ono unese se u facu i to...najčistiji flertI da momka ne spominje preda mnom, niti priča o njemu, a u vezi su to znam, ali zato mene ispituje o mojoj šemi koju sam imao nedavno. E sad šta ženski publikum veli šta mi je činiti? Biti na distanci ili pokušati bilo šta mada imam jako gadno iskustvo sa takvim šemama, a reagujem veoma impulsivno kad me vuku za nos (mislim da to i zna)
![]()
- p206
#1209 Re: Što privlači nas, dame?
privlači li vas ovaj dečko?

- Secer_033
#1210 Re: Što privlači nas, dame?
Mene pravo privlacio dok nisam skontala da je manji od mene i da mlati svoju zenu. I premrsav je.
-
ZenaZbrkovima
#1211 Re: Što privlači nas, dame?
a ko je ovaj plasticni 
- sema911s
#1212 Re: Što privlači nas, dame?
Pezoicuu ja slicim markuu. Zamalo Ti ne rekoh
- p206
#1213 Re: Što privlači nas, dame?
muž ovih ženaZenaZbrkovima wrote:a ko je ovaj plasticni

- Secer_033
#1215 Re: Što privlači nas, dame?
Svaka je veca od njega.
- p206
#1216 Re: Što privlači nas, dame?
jeste, ali boli njega... samo pjeva vivir mi vidaSecer_033 wrote:Svaka je veca od njega.
naletim slučajno na ovu pjesmu pa reko da vidim jel zbario još neku osim Džej Lo, kad ono još 2 latino...
- sema911s
#1217 Re: Što privlači nas, dame?
Nije samo da pjeva, zna tip plesat. Da mi je par njegovih korakaaa
-
Sunny-7
#1218 Re: Što privlači nas, dame?
Ma mora da ima "ono nesto" cim je ovakve ljepotice zenio 
- Secer_033
#1219 Re: Što privlači nas, dame?
Tako nesto je i Bernie Ecclestone rekao.Senf wrote:Bila je ona poznata prica za vrijeme Juge...reprezentativci tadasnje SFRJ jugoslavije su bili u karantini pred neku utakmicu reprezentacije...i par njih se odlucilo da se provede u disoteci (medju njima bio Piksi)..i tako dok su ludovali, Piksiju jedna zenska privuce paznju i odluci joj prici, traziti njen broj..sad kako je prisao. ispostavilo se da je nizi od nje, gleda ona njega kaze "sta ces ti mali"...kaze piksi "ako stanem na svoj novcanik bicu za glavu veci od tebe"Secer_033 wrote:Svaka je veca od njega.
-
bang and blame
#1220 Re: Što privlači nas, dame?
Ahaaa... "Duševan" čo'ekSunny-7 wrote:Ma mora da ima "ono nesto" cim je ovakve ljepotice zenio
- ćiribiribela
#1221 Re: Što privlači nas, dame?
Meni ovaj Marc Anthony izgleda k'o serijski ubica, just sayin'.

- amiliana
#1222 Re: Što privlači nas, dame?
Bolji Niall Horan
za moju uzrast
za moju uzrast
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1223 Re: Što privlači nas, dame?
ne ložim se na auta
međutim slučajno naletih na ovaj stroj
jaro nisu ove trebe ni lude što ganjaju vaka auta 
međutim slučajno naletih na ovaj stroj
Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/15555655/bmw-x6-3-5xd-mod-2010-sport-pakket-top-stanje/- Ramzess Veliki
#1224 Re: Što privlači nas, dame?
Kakva distanca ... navali da ne bude poslije 'vakav je 'nakav je nije muško ...Lajavikrelac wrote:Heznao sam da će ovakvi biti muški odgovori...a što distanca hitno? Pojašnjenje?
- klixoris
#1225 Re: Što privlači nas, dame?
Jes' Ramke ! Nek' je prvo "odradi" pa poslije pravi distancu... Hitno