Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spreca

#1201 Re: Što privlači nas, dame?

Post by spreca »

Eurosa wrote:
Lajavikrelac wrote:He :mrgreen: znao sam da će ovakvi biti muški odgovori...a što distanca hitno? Pojašnjenje?

Zato sto njoj u njenoj vezi ocigledno nesto fali,ocigledno to nadoknadjuje preko tebe,izrazava to flertom i na neki nacin te koristi.Nema s tobom nikakve ozbiljne namjere.Sto ti to treba? Da je sad odbijes na neki nacin,ili joj skrenes paznju da to vise ne radi,digla bi nos i naljutila se.Eto probaj pa ces vidjeti.Takve ni same ne znaju sta bi od sebe.
pa nema ni on sa njom
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#1202 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Domaci izdajnik »

Moje namjere su časne :oops: ja ne odbijam čašćavanje :evil:
Domaci izdajnik

#1203 Re: Što privlači nas, dame?

JThomas wrote:lopta je kod tebe, uradi po svojoj savjesti ili nedostatku iste. samo hljeba ti, nemoj je opaliti pa kukati na forumu kako te stalni zagondžija ganja sa jaranima, pištoljem, puškom, metalnom šipkom... :mrgreen: stani iza svojih postupaka.
Ne bi bio prvi put da se makljam sa zagondžijom...a to mi je više dosadilo. Ne treba mi to.... :-?
Domaci izdajnik

#1204 Re: Što privlači nas, dame?

Ja sam među rajom poznat pod nadimkom Mehlem za budale pa ti sad vidi :mrgreen: Ako hoćeš normalnu curu povedi mene sa sobom, za mene se zakače budale ko magnet u gvožđari :-? ...što ostane slobodno kupi nemaš brige :mrgreen:
prog321

#1205 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Lajavikrelac wrote:Ne znam gdje da postavim ovo pitanje, pa da probam ovdje :)
Ljetos sam se upoznao sa jednom djevojkom na nekom partiju, ok cura, studira, normalna osoba, nimalo napadna ili drčna i nafurana i na prvu smo se raspričali ko raja i razmijenili FB i telefone kasnije. Stvarno fina, visoka i zgodna cura :) E sad, ona ima momka sa kojim je u dugoj vezi, i to mi je rekla odmah, što je po meni korektno, i kaže možemo biti raja. OK pošteno :) Poznajem momka, dobar je lik.... E sad, poenta je u tome što ona radi u jednom lokalu i zvala me naveče da dođem na piće, i iako dođem u društvu ona me odvoji i priča sa mnom, šta ima, šta se radi itd....Prije neko veče kaže dođi sam bez ekipe da popijemo piće i prebacimo koju....otišao ja sam, sjeo za sto i lagano priča, zajebancija, upoznala me sa ovim svojim drugaricama, nahvali me dobar lik, normalan :mrgreen: šega i to. E sad kad je nasamo bila sa mnom tu, približi mi se, zadirkuje, dira po ruci, zagrli i priča sa mnom ko sa najbližim. Ono unese se u facu i to...najčistiji flert :) I da momka ne spominje preda mnom, niti priča o njemu, a u vezi su to znam, ali zato mene ispituje o mojoj šemi koju sam imao nedavno. E sad šta ženski publikum veli šta mi je činiti? Biti na distanci ili pokušati bilo šta mada imam jako gadno iskustvo sa takvim šemama, a reagujem veoma impulsivno kad me vuku za nos (mislim da to i zna) :?

:hmpf:
Zigu to, ali nemoj se zaljubiti.
Mozda se decko pali kad mu zensku kresnes? Ako je odbijes vjerovatno ces dobiti degenek od njega. :-D
Domaci izdajnik

#1206 Re: Što privlači nas, dame?

Okreni-obrni ja ću biti jebena stranka na kraju :skoljka:
dobar osjecaj

#1207 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dobar osjecaj »

Lajavikrelac wrote:E sad kad je nasamo bila sa mnom tu, približi mi se, zadirkuje, dira po ruci, zagrli i priča sa mnom ko sa najbližim. Ono unese se u facu i to...najčistiji flert :) I da momka ne spominje preda mnom, niti priča o njemu, a u vezi su to znam, ali zato mene ispituje o mojoj šemi koju sam imao nedavno. E sad šta ženski publikum veli šta mi je činiti? Biti na distanci ili pokušati bilo šta mada imam jako gadno iskustvo sa takvim šemama, a reagujem veoma impulsivno kad me vuku za nos (mislim da to i zna) :? :hmpf:
Ja ne volim flertovati ni ostvarivati bliskost s muskarcima na ovaj nacin koji si opisao i meni je to u startu odbojno pa nisam prava osoba od koje mozes dobiti korisno misljenje. Ja bih mislila ovako "ako se ovako ponasa sa mnom dok je u vezi s drugim, velika je vjerovatnoca da ce se tako ponasati i s nekim sljedecim kad joj ja dosadim". I najcesce je to tako u zivotu. Ako ti je to prihvatljivo, bavi se time, ako nije razligu.
Sunny-7

#1208 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Sunny-7 »

dobar osjecaj wrote:
Lajavikrelac wrote:E sad kad je nasamo bila sa mnom tu, približi mi se, zadirkuje, dira po ruci, zagrli i priča sa mnom ko sa najbližim. Ono unese se u facu i to...najčistiji flert :) I da momka ne spominje preda mnom, niti priča o njemu, a u vezi su to znam, ali zato mene ispituje o mojoj šemi koju sam imao nedavno. E sad šta ženski publikum veli šta mi je činiti? Biti na distanci ili pokušati bilo šta mada imam jako gadno iskustvo sa takvim šemama, a reagujem veoma impulsivno kad me vuku za nos (mislim da to i zna) :? :hmpf:
Ja ne volim flertovati ni ostvarivati bliskost s muskarcima na ovaj nacin koji si opisao i meni je to u startu odbojno pa nisam prava osoba od koje mozes dobiti korisno misljenje. Ja bih mislila ovako "ako se ovako ponasa sa mnom dok je u vezi s drugim, velika je vjerovatnoca da ce se tako ponasati i s nekim sljedecim kad joj ja dosadim". I najcesce je to tako u zivotu. Ako ti je to prihvatljivo, bavi se time, ako nije razligu.
.
p206

#1209 Re: Što privlači nas, dame?

Post by p206 »

privlači li vas ovaj dečko?

Image
Secer_033

#1210 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Secer_033 »

Mene pravo privlacio dok nisam skontala da je manji od mene i da mlati svoju zenu. I premrsav je.
ZenaZbrkovima

#1211 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ZenaZbrkovima »

a ko je ovaj plasticni :D
sema911s

#1212 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sema911s »

Pezoicuu ja slicim markuu. Zamalo Ti ne rekoh
p206

#1213 Re: Što privlači nas, dame?

Post by p206 »

ZenaZbrkovima wrote:a ko je ovaj plasticni :D
muž ovih žena

Image

Image

Image
ZenaZbrkovima

#1214 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ZenaZbrkovima »

:-) haos :D
Secer_033

#1215 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Secer_033 »

Svaka je veca od njega.
p206

#1216 Re: Što privlači nas, dame?

Post by p206 »

Secer_033 wrote:Svaka je veca od njega.
jeste, ali boli njega... samo pjeva vivir mi vida

naletim slučajno na ovu pjesmu pa reko da vidim jel zbario još neku osim Džej Lo, kad ono još 2 latino...
sema911s

#1217 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sema911s »

Nije samo da pjeva, zna tip plesat. Da mi je par njegovih korakaaa
Sunny-7

#1218 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Sunny-7 »

Ma mora da ima "ono nesto" cim je ovakve ljepotice zenio :D
Secer_033

#1219 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Secer_033 »

Senf wrote:
Secer_033 wrote:Svaka je veca od njega.
Bila je ona poznata prica za vrijeme Juge...reprezentativci tadasnje SFRJ jugoslavije su bili u karantini pred neku utakmicu reprezentacije...i par njih se odlucilo da se provede u disoteci (medju njima bio Piksi)..i tako dok su ludovali, Piksiju jedna zenska privuce paznju i odluci joj prici, traziti njen broj..sad kako je prisao. ispostavilo se da je nizi od nje, gleda ona njega kaze "sta ces ti mali"...kaze piksi "ako stanem na svoj novcanik bicu za glavu veci od tebe"
Tako nesto je i Bernie Ecclestone rekao.
bang and blame

#1220 Re: Što privlači nas, dame?

Post by bang and blame »

Sunny-7 wrote:Ma mora da ima "ono nesto" cim je ovakve ljepotice zenio :D
Ahaaa... "Duševan" čo'ek :mrgreen:
ćiribiribela

#1221 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ćiribiribela »

Meni ovaj Marc Anthony izgleda k'o serijski ubica, just sayin'. :D :D
amiliana

#1222 Re: Što privlači nas, dame?

Post by amiliana »

Bolji Niall Horan :D

za moju uzrast :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1223 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Truba »

ne ložim se na auta
međutim slučajno naletih na ovaj stroj

Code: Select all

http://www.pik.ba/artikal/15555655/bmw-x6-3-5xd-mod-2010-sport-pakket-top-stanje/
jaro nisu ove trebe ni lude što ganjaju vaka auta :D
Ramzess Veliki

#1224 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

Lajavikrelac wrote:He :mrgreen: znao sam da će ovakvi biti muški odgovori...a što distanca hitno? Pojašnjenje?
Kakva distanca ... navali da ne bude poslije 'vakav je 'nakav je nije muško ...
klixoris

#1225 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

Jes' Ramke ! Nek' je prvo "odradi" pa poslije pravi distancu... Hitno :D
Post Reply