Sta najbolje udaje zenu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kritichar
#1201 Re: Sta najbolje udaje zenu?
a krenulo je sve od nošenje pantalona, dok su žene nosile samo haljine, sve je bilo u redu
- sheilak
#1202 Re: Sta najbolje udaje zenu?
pa kazem ti, toliko ste slabi da se povlacite (od jakih zena) i postajete pasivni. umjesto da jaci budete.S4mpion wrote:
Ma nije to nego žene postaju sve jače i sve više liče na muškarce u svim segmentima
- madner
#1203 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Kazem to je prirodna selekcija, ti omega muzjaci nece daleko. 
- sheilak
#1204 Re: Sta najbolje udaje zenu?
pa sta cemo s njima?madner wrote:Kazem to je prirodna selekcija, ti omega muzjaci nece daleko.
- kritichar
#1205 Re: Sta najbolje udaje zenu?
hajde, uredu, muškarci postaju slabiji, sve je više pedera.....sheilak wrote:pa kazem ti, toliko ste slabi da se povlacite (od jakih zena) i postajete pasivni. umjesto da jaci budete.S4mpion wrote:
Ma nije to nego žene postaju sve jače i sve više liče na muškarce u svim segmentimaali kao da nemate snage za to...
a šta je sa ženama, to što pod maskom ravnopravnosti počinju ličiti na muškarce, to je u redu?
- madner
#1206 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ne znam, meni ne smetaju, a vi imate ignore.sheilak wrote:pa sta cemo s njima?madner wrote:Kazem to je prirodna selekcija, ti omega muzjaci nece daleko.
- sheilak
#1207 Re: Sta najbolje udaje zenu?
pa smetaju, ko djeca. stalno pod noge lete.madner wrote:Ne znam, meni ne smetaju, a vi imate ignore.sheilak wrote:pa sta cemo s njima?madner wrote:Kazem to je prirodna selekcija, ti omega muzjaci nece daleko.
pa zasto je to lose? mislim, sta ti znaci to da pocinju liciti na muskarce? pa i vi to hocete biti.kritichar wrote: hajde, uredu, muškarci postaju slabiji, sve je više pedera.....
a šta je sa ženama, to što pod maskom ravnopravnosti počinju ličiti na muškarce, to je u redu?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1208 Re: Sta najbolje udaje zenu?
na temi s navijačicama je sve odgovoreno
izgleda da je ljepota na prvom mjestu
izgleda da je ljepota na prvom mjestu
- S4mpion
#1209 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Hej ba, ko je slabiji!?sheilak wrote:pa kazem ti, toliko ste slabi da se povlacite (od jakih zena) i postajete pasivni. umjesto da jaci budete.S4mpion wrote:
Ma nije to nego žene postaju sve jače i sve više liče na muškarce u svim segmentimaali kao nemate snage za to...
Pa feminizam je uzeo maha, muškarci koji imaju odlike prijašnjih generacija danas se smatraju šovinistima i mrziteljima žena iako to žene u 90% slučajeva samo umisle, jer se uglavnom vode feminizmom. Muškarci imaju izbor da idu na dole i da postanu "omiljeni" među ženama ili da ostanu takvi kakvi jesu po cijenu da će za neke žene biti šovinisti i šupci
- madner
#1210 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Pa ili jesi ili nisi, ne mozes se pretvarat da si sonjo ako nisi sonjo. 
- sheilak
#1211 Re: Sta najbolje udaje zenu?
pa ako neko kaze nesto poput ovogS4mpion wrote: Pa feminizam je uzeo maha, muškarci koji imaju odlike prijašnjih generacija danas se smatraju šovinistima i mrziteljima žena iako to žene u 90% slučajeva samo umisle, jer se uglavnom vode feminizmom.
meni to zvuci kao (latentni) sovinizam. a ovo je odraz misljenja prosjecnog muskarca ovdje. bilo da to javno kaze ili da suti o tom.To što su u zadnjih 50-60 godina dobile nekakva prava samo je odraz sunovrata
i početka propadanja ove civilizacije.
- madner
#1212 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Realno je covjek u pravu, sve velike civilizacije su propale ako su zene dobile pravo glasa. Od Rima do Osmanske imperije koja je cvjetala dok harem nije dobio izvjesnu moc. 
- S4mpion
#1213 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Pa dobro, to je onih ostalih 10%sheilak wrote:pa ako neko kaze nesto poput ovogS4mpion wrote: Pa feminizam je uzeo maha, muškarci koji imaju odlike prijašnjih generacija danas se smatraju šovinistima i mrziteljima žena iako to žene u 90% slučajeva samo umisle, jer se uglavnom vode feminizmom.
meni to zvuci kao (latentni) sovinizam. a ovo je odraz misljenja prosjecnog muskarca ovdje. bilo da to javno kaze ili da suti o tom.To što su u zadnjih 50-60 godina dobile nekakva prava samo je odraz sunovrata
i početka propadanja ove civilizacije.ok, cast izuzecima.
+
Žene često rade na "izjednačavanju" prava koristeći se argumentima "i muškarci to rade", a očigledno je da takvim argumentima idu na "izjednačavanje spolova", a ne prava među njima
- ultima_palabra
#1214 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Lično preferiram jake i pametne žene sa izgrađenim stavovima... s tim da je dosta onih koje hoće da budu takve, a malo onih koje zaista jesu.
A ne depiliram obrve i prsa, volim vala i fudbal, pivu i crveno meso... i okrenut se za dobrom guzicom/sisama
Ne znam zašto bi se to kosilo sa ovim gore...
A ne depiliram obrve i prsa, volim vala i fudbal, pivu i crveno meso... i okrenut se za dobrom guzicom/sisama
- madner
#1215 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Pa ako bi poginuo da pogine od junaka od cuvenih i priznatih. Idrizovih potomaka 
- kritichar
#1217 Re: Sta najbolje udaje zenu?
vi hoćete da budete muškarci, i to je OK, a i muškarci trebaju da budu muškarcisheilak wrote: pa zasto je to lose? mislim, sta ti znaci to da pocinju liciti na muskarce? pa i vi to hocete biti.
ko će onda da bude žena?
- lua
#1218 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Šovinizam je vjerovanje u superiornost jedne grupe. Nije toliko teško odrediti šovinizam, niti je teško odrediti šovinistu. Znači, kad recimo neko kaže: "Žene su lošiji fudbaleri!" (što apsolutno nije tačno, trebate pogledati utakmicu ženskog fudbala, sjebat ćete se koliko hrabrije i bolje žene igraju od, recimo, likova koji igraju u ligama peticeS4mpion wrote:
Hej ba, ko je slabiji!?![]()
Pa feminizam je uzeo maha, muškarci koji imaju odlike prijašnjih generacija danas se smatraju šovinistima i mrziteljima žena iako to žene u 90% slučajeva samo umisle, jer se uglavnom vode feminizmom. Muškarci imaju izbor da idu na dole i da postanu "omiljeni" među ženama ili da ostanu takvi kakvi jesu po cijenu da će za neke žene biti šovinisti i šupciEh pri toj selekciji, samo najjače jedinke opstaju, a ovi fini idu u friendzonu
![]()
- ultima_palabra
#1219 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Šta ima kod tebe?lua wrote:
Šovinizam je vjerovanje u superiornost jedne grupe. Nije toliko teško odrediti šovinizam, niti je teško odrediti šovinistu. Znači, kad recimo neko kaže: "Žene su lošiji fudbaleri!" (što apsolutno nije tačno, trebate pogledati utakmicu ženskog fudbala, sjebat ćete se koliko hrabrije i bolje žene igraju od, recimo, likova koji igraju u ligama petice) to je šovinizam. Hele nejse, nije to da su žene sad totalno lude, pa da bezveze kontaju da su likovi šoviniste
. I šupci.
- Cherry-Cherry
#1220 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Treba da se zna ko kosi, a ko vodu nosi. 
- S4mpion
#1221 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Pa o tome se i govori, nezavisne žene se nikada neće porediti sa muškarcima, iza njihvih stavova stoje one same, nije im potrebna feministička ideologija da podupre njihove stavove.ultima_palabra wrote:Lično preferiram jake i pametne žene sa izgrađenim stavovima... s tim da je dosta onih koje hoće da budu takve, a malo onih koje zaista jesu.
- S4mpion
#1222 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Bravo!!! Ma bravo Eurosa!!!Eurosa wrote:Feminizam je bezveze. Zena koja je jaka licnost,koja ima stav i svoje misljenje,ne mora biti feministica da bi ih branila i odbranila.
- madner
#1223 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ovo je cista cinjenica, da odigraju najbolje zemske protiv najboljih muskih ekipa rezultat bi bio u 99% jako jasan. Subjektivno bi bilo da tvrdis da zene igraju ljepsi fudbal, no realno to je sport za lezbejke a prosjecan gradjanin pojma nema ni ko je prvak svijeta ili sta vec zene igraju kao najveci turnir.lua wrote:Šovinizam je vjerovanje u superiornost jedne grupe. Nije toliko teško odrediti šovinizam, niti je teško odrediti šovinistu. Znači, kad recimo neko kaže: "Žene su lošiji fudbaleri!" (što apsolutno nije tačno, trebate pogledati utakmicu ženskog fudbala, sjebat ćete se koliko hrabrije i bolje žene igraju od, recimo, likova koji igraju u ligama peticeS4mpion wrote:
Hej ba, ko je slabiji!?![]()
Pa feminizam je uzeo maha, muškarci koji imaju odlike prijašnjih generacija danas se smatraju šovinistima i mrziteljima žena iako to žene u 90% slučajeva samo umisle, jer se uglavnom vode feminizmom. Muškarci imaju izbor da idu na dole i da postanu "omiljeni" među ženama ili da ostanu takvi kakvi jesu po cijenu da će za neke žene biti šovinisti i šupciEh pri toj selekciji, samo najjače jedinke opstaju, a ovi fini idu u friendzonu
![]()
) to je šovinizam. Hele nejse, nije to da su žene sad totalno lude, pa da bezveze kontaju da su likovi šoviniste
. I šupci.
- ultima_palabra
#1224 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Fakat, nije mogla odabrati gore poređenjemadner wrote:Ovo je cista cinjenica, da odigraju najbolje zemske protiv najboljih muskih ekipa rezultat bi bio u 99% jako jasan. Subjektivno bi bilo da tvrdis da zene igraju ljepsi fudbal, no realno to je sport za lezbejke a prosjecan gradjanin pojma nema ni ko je prvak svijeta ili sta vec zene igraju kao najveci turnir.
Nije šovinizam ako je superiornost nekoga mjerljiva i egzaktno dokazana... ako tvrdim da je Bayern bolji od Braunschweiga, jesam li ja šovinista?
- S4mpion
#1225 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ma odlično rečeno:Eurosa wrote:
Nesto sam ljuta pa mi eto izleti i ponesto pametno, ako je pametno, a jeste...valjda...![]()
![]()
Bilo ne bilo ja tako mislim.
na ovo se nema šta ni dodat ni oduzetEurosa wrote:Feminizam je bezveze. Zena koja je jaka licnost,koja ima stav i svoje misljenje,ne mora biti feministica da bi ih branila i odbranila.