Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ciprol wrote:@Maharadza, napokon update vaktije došao
Elhamdulillah, i tebi hvala što si javio!
Inače koristim widget na homescreen-u već odavno ali svakako da je u notifikaciji korisnija jer sada je dovoljno da fontel "probudim" i spustim not. bar da bi provjerio vremena, a do sada morao unlock ekrana pa "prebaci" na onaj homescreen gdje je widget, a ne gumo ga opet na glavni home jer zauzima bruku prostora!
Ciprol wrote:@Maharadza, napokon update vaktije došao
Elhamdulillah, i tebi hvala što si javio!
Inače koristim widget na homescreen-u već odavno ali svakako da je u notifikaciji korisnija jer sada je dovoljno da fontel "probudim" i spustim not. bar da bi provjerio vremena, a do sada morao unlock ekrana pa "prebaci" na onaj homescreen gdje je widget, a ne gumo ga opet na glavni home jer zauzima bruku prostora!
Ma ubijedljivo best-buy među high-end uređajima kako god okreneš, pogotovu vani gdje se može naći za svega 250€ nov (16GB verzija), dok je ~290€ verzija od 32GB, otključano naravno!
Nisam nasao temu za Lg G3 pa ovdje pisem. Vratih se na Android i na Lg nekad imao Optimus 2X. Kupio G3 prije nekoliko dana 16GB/2g verziju. Dosao je sa V20h-EuroXX Android 5.0 verzijom. Medutim imam neke poteskoce koje mi nije jasno da se na ovakvom telefonu desavaju. Ponekad imam primjetan lag. Reloada mi ponekad launcher i widgete vremena i muzike. Baterija mi je ocajna doslovno od 7 ujutru do 5 popodne sa cestom upotrebom mozda dva ipo sata ekran upaljen a pri tome ekran na 30% auto brightnes sa upaljenim wifi i mobile data. Pokusao update nema novijeg updata. Imali ko savjet sta da radim?
beco wrote:Nisam nasao temu za Lg G3 pa ovdje pisem. Vratih se na Android i na Lg nekad imao Optimus 2X. Kupio G3 prije nekoliko dana 16GB/2g verziju. Dosao je sa V20h-EuroXX Android 5.0 verzijom. Medutim imam neke poteskoce koje mi nije jasno da se na ovakvom telefonu desavaju. Ponekad imam primjetan lag. Reloada mi ponekad launcher i widgete vremena i muzike. Baterija mi je ocajna doslovno od 7 ujutru do 5 popodne sa cestom upotrebom mozda dva ipo sata ekran upaljen a pri tome ekran na 30% auto brightnes sa upaljenim wifi i mobile data. Pokusao update nema novijeg updata. Imali ko savjet sta da radim?
skafiskafsnjak wrote:Ma goni ih u 3pm.... sad im ista politika kao Samsung... prolongiraj sto duze da se bolje prodaju novi modeli. Idioti....
Logično da svi oni prije svega gledaju da prodaju što više novih uređaja, neovisno od brenda, samo što je meni iskreno svejedno pošto sam svakako na custom rom-u (Pardus 7.7HD) + Dorimanx Kernelu koji je strašan, sve živo "regulišem" po želji, tako da po potrebi mogu izvući max perfomanse ili max uštedu baterije!
Ciprol wrote:Ajde idi na drugu temu, ja se ponadao da je neko došao da ufati muštuluk za 5.0
auuu jaka stvar, pisete o 5.0.1. kao da ce donijeti ne znam sta, a meni donijela losiji rad nexus 7 tableta, baterija osjetno brze se trosi, vise laguje, ma...ne znam majke mi sta ocekujete nakon update, svemirski brod...ovaj tel sjajno radi na Kit Katu...