Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cuj one gore smeta joj kad prica o kladionici, fol luzeri... A ne bi joj smetao neki veci dobitak na kladionici.
Svaki je više potrošio nego što je dobio.Kakva dobit?Hajde,koga znaš da se okoristio?Ako i jeste,opet je to prokockao.Sve u svemu,gadan porok i totalno neprivlačno.
Znam da ih dosta koji su u minusu, a znam i one koji dobijaju. Ja znam nekad odigrati listić ali to bude na marku ili dvije. Pogodio sve ili ne, nebitno mi je jer gledam k'o zabavu. A i na kraju krajeva svako ima neku lošu stranu, neku manu.
Milloni wrote:
A meni je baš zabavno gledati kada muški prate rezultate i psuju/raduju se
A draže ti je kad se radujemo dobitku, nego kad padnemo?
Last edited by Logovan on 03/01/2014 00:03, edited 1 time in total.
A i na kraju krajeva svako ima neku lošu stranu, neku manu.
To svakako.Samo,ima ih da skoro i ne izlaze iz kladionice.Simptomatično
Ti što ne izlaze iz kladionice ni meni nisu jasni. Ili su razočarani u život pa se klađenjem tješe ili im je prevelika plata/penzija ili im je dosadno u životu, itd.
E bas ovi muskarci kakve vi prezirete ja sam primjetio da svaki ima curu, pa kako to ?
Ma kakvi.Bude on nogiran brzo,mislim od cure koja valja.Boga ti,koja će hodati s nekim ko po cijeli dan gleda utakmice i kladi se.Obično su vječiti kokuzi.
Da još uvijek mjerkam potencijalne đuvegije (pu, pu, gluho bilo) užasno bi me odbijali ovi sa stalnim apdejtovanjem fotografija po fejsbuku, svakodnevnim statusima, tvitanjima, instagramiranjima...
Instant turn off.
samu sebe nekad iznenadim sta mi moze zasmetati..al jedna od stvari sto mi konstantno ide na zivce je kada je garda "ko je ko on"..ono sve zna,ne mozes mu dokazati da nije u pravu,pa da mu i nacrtas...i kada skonta na kraju,nekad, nece da prizna
seprtlja wrote:samu sebe nekad iznenadim sta mi moze zasmetati..al jedna od stvari sto mi konstantno ide na zivce je kada je garda "ko je ko on"..ono sve zna,ne mozes mu dokazati da nije u pravu,pa da mu i nacrtas...i kada skonta na kraju,nekad, nece da prizna
Logovan wrote:
Znam ali po meni je malo neprimjerno takvo nešto pisati po forumu.
hajde ti malo na temu šta odbija muškarce, pa se javi...šta je sve neprimjereno napisano tamo, ako ćemo već o (ne)primjerenosti...
odbija vas kad žena ima velike sise, odbija vas kad je ravna ko daska, smeta vam što je debela, što je ružna...itd. da ne nabrajam.
azurna_obala wrote:
odbija vas kad žena ima velike sise, odbija vas kad je ravna ko daska, smeta vam što je debela, što je ružna...itd. da ne nabrajam.
azurna u tebe sam imala povjerenja da ono neces ni citati, sad da me pitas ne bih znala sta ih odbija (osim one fleke od mlina za kafu) svakako im prica ne pije vode
cuj muskarce nesto odbija
azurna_obala wrote:
azurna u tebe sam imala povjerenja da ono neces ni citati, sad da me pitas ne bih znala sta ih odbija (osim one fleke od mlina za kafu) svakako im prica ne pije vode
cuj muskarce nesto odbija
dovoljno je bilo pročitati post na prvoj stranici, mislim da se @ država pofino istres'o