Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PO forumašima s ove teme, prvo ih je gurao SNSD, pa SDP, pa sad evo i SDA.
A u stvari, njih ne treba niko da "gura" pored zaleđa koje imaju u Americi i Evropi. Domaće stranke mogu samo da se sagnu.
PO forumašima s ove teme, prvo ih je gurao SNSD, pa SDP, pa sad evo i SDA.
A u stvari, njih ne treba niko da "gura" pored zaleđa koje imaju u Americi i Evropi. Domaće stranke mogu samo da se sagnu.
Što ne znači da novinari ne mogu čvaknuti ponešto sa strane
Svaka vam cast na super odradjenom poslu jucer u svezi sa napadima u Briselu. Odrzali ste lekciju televizijama u regionu kako se radi news. Opalili svima po samar.
Malocas sam ostavio post i na Dzezirinom forumu isticuci kako su dosadni u poredjenju sa vama a vi postojite od jucer. Sta mislite da im odrzite kratko predavanje cisto iz kolegijalnosti ? Da nauce nesto ovi dobro placeni uspavljaci sa potrebom isticanja Saudiske Arabije i Turske. Dzeziru treba upaliti samo pred spavanje a ne da se covjek informise.
tufo071 wrote:Svaka vam cast na super odradjenom poslu jucer u svezi sa napadima u Briselu. Odrzali ste lekciju televizijama u regionu kako se radi news. Opalili svima po samar.
Malocas sam ostavio post i na Dzezirinom forumu isticuci kako su dosadni u poredjenju sa vama a vi postojite od jucer. Sta mislite da im odrzite kratko predavanje cisto iz kolegijalnosti ? Da nauce nesto ovi dobro placeni uspavljaci sa potrebom isticanja Saudiske Arabije i Turske. Dzeziru treba upaliti samo pred spavanje a ne da se covjek informise.
A zasto nisu imali takav program kad su bili napadi u Istanbulu i Ankari?
Nemoj mi o CIA TV molim te. Raspitaj se o kakvom se projektu radi pa onda pisi.
Zasto nisu radili napade u Turskoj je pitanje za N1 ne za mene. Sta me briga kakav je i cij projekat. Ja se samo ocitujem iz pozicije gledaoca. Kao sto me ne interesuje ciji je projekat Dzezira.
tufo071 wrote:Zasto nisu radili napade u Turskoj je pitanje za N1 ne za mene. Sta me briga kakav je i cij projekat. Ja se samo ocitujem iz pozicije gledaoca. Kao sto me ne interesuje ciji je projekat Dzezira.
Šatro ne interesuje njega čiji je projekat, a postavlja pitanje za Tursku.
Nakon što su u julu koristili termin "masakr" i "zločin", umjesto "genocid" u Srebrenici, sada su još i doveli nekog nadri-naučnika da Bošnjacima izvlači živce.
It_is_a_Leclerc wrote:Nakon što su u julu koristili termin "masakr" i "zločin", umjesto "genocid" u Srebrenici, sada su još i doveli nekog nadri-naučnika da Bošnjacima izvlači živce.