Farma 5
Moderator: anex
- Asamoah Gyan
#1201 Re: Farma 5
Izbačen četalj. Sad ću gledati Farmu.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#1202 Re: Farma 5
Pa opet porazen zbog mrskih "Turaka" !
-
trustm3
#1203 Re: Odg: Farma 5
A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!!aldinjo wrote:Edinu srbinu teško palo!ernadr wrote:Odleti cetalj:lol::lol::lol::lol:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1204 Re: Farma 5
Picajzla wrote:Pa opet porazen zbog mrskih "Turaka" !
Kaže Sara (pa nije džaba starleta) kroz plač "Divan čovek moglo se od njega svašta naučiti, o istoriji , o kulturi".--
- P308
#1205 Re: Odg: Farma 5
Ni meni nije jasan. Jos kad sam cuo da ima neku slavutrustm3 wrote:A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!!aldinjo wrote:Edinu srbinu teško palo!ernadr wrote:Odleti cetalj:lol::lol::lol::lol:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Konacno Mica diskvalifikovan, bilo je i vrijeme.
- Havatar
#1206 Re: Farma 5
Pa oni su otkako je usao Japa-Tuta se zblizili sa njim i postali klanKatarinaKosaca wrote:Cmizdri Mića, a i Jelena J i Edin za njim
- trambusek88
#1207 Re: Odg: Farma 5
Neznam što petljate Kusturicu sa Edinom? Kusturica je Bošnjak koji se prodao vjerovatno za dobru lovu, ali ne mora značiti da je isti slučaj sa Edinom. Siguran sam da mu je bar stari Srbin čim su se preselili početkom rata iz Zagreba u Beograd. Eto i Lagumdžija se zove Zlatko a roditelji mu Bošnjaci, Razija i Salko.trustm3 wrote: A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!!
- DoZeN
#1208 Re: Farma 5
Mica je zasluzeno izbacen,ali to ne mijenja cinjenicu da Pink i Farmu treba ukinuti,na ovoj Farmi Mitrovic gubi lovu,a nije isplatio ni prosle farmere 
- Partijaner
#1209 Re: Farma 5
Treba to ukinuti, uvijek bude nekog naboja koji kad tad od nekog izleti, najpametnije bi bilo to ukinuti i dati nekoj drugoj televiziji, totalno su bezidejni, nimalo kreativni ovi iz zadruge, uvijek iste zadatke daju, proka dojadio i Bogu i narodu sa svojim "strogim" ponasanjem, zanimljivije je onaj BB na b92, barem nisu dosadni i ima uvijek nekih zanimljivih zadataka.
-
Walther
#1210 Re: Farma 5
Kako se prave blesavi... Cuj Lepi pominje "Turke u negativnom kontekstu"...
-
RtrnOfSalisbury
#1211 Re: Farma 5
... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
-
Walther
#1212 Re: Farma 5
Diskvalifikacija znaci da nema nista ni od zaradjene love za boravak do sada... Cak da Mitrovic mislio platitiRtrnOfSalisbury wrote:... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
- KatarinaKosaca
#1213 Re: Farma 5
Pa i izašao je iz medijske blokade poslije Memine pobjede kad je kao bio u Staniju koja kakva je god, njegova je , pa je mračni dio srbije bio uz to i takvo mišljenje. Lisci Mitrovići su tu napipali potencijalnog provokatora, kojeg će simpatizirati bar pola zemlje Srbije plus šumska, pa je došao. Danas je cmizdrio, više, mislim radi love, jer je prekršio pravila i samim tim neće dobiti feninga za farmu, a kokuz je mrtvi.RtrnOfSalisbury wrote:... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
- Havatar
#1214 Re: Farma 5
Nije zbog toga on se najvise od svih na Farmi nadao da ce biti prvi i zato mu je i bilo krivo sto izlaziKatarinaKosaca wrote:Pa i izašao je iz medijske blokade poslije Memine pobjede kad je kao bio u Staniju koja kakva je god, njegova je , pa je mračni dio srbije bio uz to i takvo mišljenje. Lisci Mitrovići su tu napipali potencijalnog provokatora, kojeg će simpatizirati bar pola zemlje Srbije plus šumska, pa je došao. Danas je cmizdrio, više, mislim radi love, jer je prekršio pravila i samim tim neće dobiti feninga za farmu, a kokuz je mrtvi.RtrnOfSalisbury wrote:... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
-
Walther
#1215 Re: Farma 5
Nadaju se svi, zbog toga i zive tamo. Ali to su samo zemlje, zaradnjen novac ili gubitak zaradnjenog novca je nesto realno. Pogotovo ako nemas nista. Gdje si bio, sta si radio... Nista.Havatar wrote:Nije zbog toga on se najvise od svih na Farmi nadao da ce biti prvi i zato mu je i bilo krivo sto izlaziKatarinaKosaca wrote:Pa i izašao je iz medijske blokade poslije Memine pobjede kad je kao bio u Staniju koja kakva je god, njegova je , pa je mračni dio srbije bio uz to i takvo mišljenje. Lisci Mitrovići su tu napipali potencijalnog provokatora, kojeg će simpatizirati bar pola zemlje Srbije plus šumska, pa je došao. Danas je cmizdrio, više, mislim radi love, jer je prekršio pravila i samim tim neće dobiti feninga za farmu, a kokuz je mrtvi.RtrnOfSalisbury wrote:... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
-
RtrnOfSalisbury
#1216 Re: Farma 5
... jebatga, nek pjeva i drzi koncerte, njegove pjesme prolaze u nekim krajolicima, jos kad nauci onu o pazaru i sjenici zaradice vise neg na farmi 10 puta
- bingov buraz
#1217 Re: Farma 5
Vratice se lepotan svojoj probranoj bezuboj klijenteli a mozda se zalomi i koja konobarska gaza
- DoZeN
#1218 Re: Farma 5
sama cinjenica da Ekrem ulazi na Farmu nekoliko puta,sve ti govoriPartijaner wrote:Treba to ukinuti, uvijek bude nekog naboja koji kad tad od nekog izleti, najpametnije bi bilo to ukinuti i dati nekoj drugoj televiziji, totalno su bezidejni, nimalo kreativni ovi iz zadruge, uvijek iste zadatke daju, proka dojadio i Bogu i narodu sa svojim "strogim" ponasanjem, zanimljivije je onaj BB na b92, barem nisu dosadni i ima uvijek nekih zanimljivih zadataka.
Mitrovic nema koga da ubaci na Farmu vise, sto je jos zalosnije ljudi to gledaju i svadjaju se oko Mice ili Jelene ili Meme
- DoZeN
#1219 Re: Farma 5
kao i Simunic sto ima podrsku publike sa tribinabingov buraz wrote:Vratice se lepotan svojoj probranoj bezuboj klijenteli a mozda se zalomi i koja konobarska gaza
- bingov buraz
#1220 Re: Farma 5
Sad ce repriza Ravne Gore,trkom!DoZeN wrote:kao i Simunic sto ima podrsku publike sa tribinabingov buraz wrote:Vratice se lepotan svojoj probranoj bezuboj klijenteli a mozda se zalomi i koja konobarska gaza
- DoZeN
#1221 Re: Farma 5
cini ti sebingov buraz wrote:Sad ce repriza Ravne Gore,trkom!DoZeN wrote:kao i Simunic sto ima podrsku publike sa tribinabingov buraz wrote:Vratice se lepotan svojoj probranoj bezuboj klijenteli a mozda se zalomi i koja konobarska gaza
- dječak sa šibicama
#1222 Re: Odg: Farma 5
Pa sta?trustm3 wrote: A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!!
Mozda je covjek presao na pravoslavlje, u cemu je problem? kad Ribery predje na islam, onda salve odusevljenja, kakvo je to vise licemjerstvo jebote.
Mozda mu je mama Srpkinja. Sta to tebe briga uopce sta on slavi ili ne slavi.
A Mica je, koliko vidjeh na snimku, ne "spomenuo Turke" vec napao zensku daskom, da je bije, pa joj psovao ustasku majku (ne kontam zasto, zena Srpkinja) i kako je "Turcin jebe" (to je valjda Cupo, vjerovatno misli na njega)
Takvu budalu su doveli u show, koji bar ovdje kod nas ne prati ni 10% ljudi koji su pratili proslu farmu... a nisu se sjetili Zmaja od Sipova, onaj je bar zanimljiv.
- KatarinaKosaca
#1223 Re: Farma 5
I ja sam željela Zmaja od Šipova, ali bilo bi prerizično. Ima ubojstvo policajca, da li ranjavanje ili ubojstvo ne znam, ali ima,odležan zatvor, navaljuje na žene... dakle ne samo radi licence upitno nego i krajnje rizikantno. A da je zanimljiv za slušati, jeste, bez sumnje 
- DoZeN
#1224 Re: Farma 5
mislim da je ovo jedna od zadnjih Farmi,ako ne i zadnja
bilo je zanimljivo na Farmi 2, i prvi ulazak Ekrema,donekle i Stanija i njezin potrcko, a ovo sada je prezalosno,usput Mitrovic ne islacuje zaradjen novac
Zasluzuje da bude osramocen i Pink i Mitrovic, zbog mrcvaljenja Ekrema i raznih Mica,Bakija i ostalih
bilo je zanimljivo na Farmi 2, i prvi ulazak Ekrema,donekle i Stanija i njezin potrcko, a ovo sada je prezalosno,usput Mitrovic ne islacuje zaradjen novac
Zasluzuje da bude osramocen i Pink i Mitrovic, zbog mrcvaljenja Ekrema i raznih Mica,Bakija i ostalih
- P308
#1225 Re: Odg: Farma 5
dječak sa šibicama wrote:Pa sta?trustm3 wrote: A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!!
Mozda je covjek presao na pravoslavlje, u cemu je problem? kad Ribery predje na islam, onda salve odusevljenja, kakvo je to vise licemjerstvo jebote.
Mozda mu je mama Srpkinja. Sta to tebe briga uopce sta on slavi ili ne slavi.
A Mica je, koliko vidjeh na snimku, ne "spomenuo Turke" vec napao zensku daskom, da je bije, pa joj psovao ustasku majku (ne kontam zasto, zena Srpkinja) i kako je "Turcin jebe" (to je valjda Cupo, vjerovatno misli na njega)
Takvu budalu su doveli u show, koji bar ovdje kod nas ne prati ni 10% ljudi koji su pratili proslu farmu... a nisu se sjetili Zmaja od Sipova, onaj je bar zanimljiv.