Farma 5

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Asamoah Gyan

#1201 Re: Farma 5

Post by Asamoah Gyan »

Izbačen četalj. Sad ću gledati Farmu.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1202 Re: Farma 5

Post by Picajzla »

Pa opet porazen zbog mrskih "Turaka" !
trustm3

#1203 Re: Odg: Farma 5

Post by trustm3 »

aldinjo wrote:
ernadr wrote:Odleti cetalj :lol::lol::lol::lol::lol:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Edinu srbinu teško palo! :lol:
A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!! :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1204 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

Picajzla wrote:Pa opet porazen zbog mrskih "Turaka" !
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Kaže Sara (pa nije džaba starleta) kroz plač "Divan čovek moglo se od njega svašta naučiti, o istoriji , o kulturi".-- :-? Ne zna čovjek da li bi se smijao ili bi plakao.. :D
P308

#1205 Re: Odg: Farma 5

Post by P308 »

trustm3 wrote:
aldinjo wrote:
ernadr wrote:Odleti cetalj :lol::lol::lol::lol::lol:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Edinu srbinu teško palo! :lol:
A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!! :lol:
Ni meni nije jasan. Jos kad sam cuo da ima neku slavu :shock:

Konacno Mica diskvalifikovan, bilo je i vrijeme.
Havatar

#1206 Re: Farma 5

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:Cmizdri Mića, a i Jelena J i Edin za njim :-?
Pa oni su otkako je usao Japa-Tuta se zblizili sa njim i postali klan
trambusek88

#1207 Re: Odg: Farma 5

Post by trambusek88 »

trustm3 wrote: A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!! :lol:
Neznam što petljate Kusturicu sa Edinom? Kusturica je Bošnjak koji se prodao vjerovatno za dobru lovu, ali ne mora značiti da je isti slučaj sa Edinom. Siguran sam da mu je bar stari Srbin čim su se preselili početkom rata iz Zagreba u Beograd. Eto i Lagumdžija se zove Zlatko a roditelji mu Bošnjaci, Razija i Salko.
DoZeN

#1208 Re: Farma 5

Post by DoZeN »

Mica je zasluzeno izbacen,ali to ne mijenja cinjenicu da Pink i Farmu treba ukinuti,na ovoj Farmi Mitrovic gubi lovu,a nije isplatio ni prosle farmere :-)
Partijaner

#1209 Re: Farma 5

Post by Partijaner »

Treba to ukinuti, uvijek bude nekog naboja koji kad tad od nekog izleti, najpametnije bi bilo to ukinuti i dati nekoj drugoj televiziji, totalno su bezidejni, nimalo kreativni ovi iz zadruge, uvijek iste zadatke daju, proka dojadio i Bogu i narodu sa svojim "strogim" ponasanjem, zanimljivije je onaj BB na b92, barem nisu dosadni i ima uvijek nekih zanimljivih zadataka.
Walther

#1210 Re: Farma 5

Post by Walther »

Kako se prave blesavi... Cuj Lepi pominje "Turke u negativnom kontekstu"...
RtrnOfSalisbury

#1211 Re: Farma 5

Post by RtrnOfSalisbury »

... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
Walther

#1212 Re: Farma 5

Post by Walther »

RtrnOfSalisbury wrote:... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
Diskvalifikacija znaci da nema nista ni od zaradjene love za boravak do sada... Cak da Mitrovic mislio platiti :D Serif K. se smije grohotom :D
KatarinaKosaca

#1213 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

RtrnOfSalisbury wrote:... steta nakog coeka .... al sto jes jes imo je debelu vezu da se nadje na farmi ....
Pa i izašao je iz medijske blokade poslije Memine pobjede kad je kao bio u Staniju koja kakva je god, njegova je , pa je mračni dio srbije bio uz to i takvo mišljenje. Lisci Mitrovići su tu napipali potencijalnog provokatora, kojeg će simpatizirati bar pola zemlje Srbije plus šumska, pa je došao. Danas je cmizdrio, više, mislim radi love, jer je prekršio pravila i samim tim neće dobiti feninga za farmu, a kokuz je mrtvi.
Havatar

#1214 Re: Farma 5

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:
Pa i izašao je iz medijske blokade poslije Memine pobjede kad je kao bio u Staniju koja kakva je god, njegova je , pa je mračni dio srbije bio uz to i takvo mišljenje. Lisci Mitrovići su tu napipali potencijalnog provokatora, kojeg će simpatizirati bar pola zemlje Srbije plus šumska, pa je došao. Danas je cmizdrio, više, mislim radi love, jer je prekršio pravila i samim tim neće dobiti feninga za farmu, a kokuz je mrtvi.
Nije zbog toga on se najvise od svih na Farmi nadao da ce biti prvi i zato mu je i bilo krivo sto izlazi
Walther

#1215 Re: Farma 5

Post by Walther »

Havatar wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Nije zbog toga on se najvise od svih na Farmi nadao da ce biti prvi i zato mu je i bilo krivo sto izlazi
Nadaju se svi, zbog toga i zive tamo. Ali to su samo zemlje, zaradnjen novac ili gubitak zaradnjenog novca je nesto realno. Pogotovo ako nemas nista. Gdje si bio, sta si radio... Nista.
RtrnOfSalisbury

#1216 Re: Farma 5

Post by RtrnOfSalisbury »

... jebatga, nek pjeva i drzi koncerte, njegove pjesme prolaze u nekim krajolicima, jos kad nauci onu o pazaru i sjenici zaradice vise neg na farmi 10 puta
bingov buraz

#1217 Re: Farma 5

Post by bingov buraz »

Vratice se lepotan svojoj probranoj bezuboj klijenteli a mozda se zalomi i koja konobarska gaza
DoZeN

#1218 Re: Farma 5

Post by DoZeN »

Partijaner wrote:Treba to ukinuti, uvijek bude nekog naboja koji kad tad od nekog izleti, najpametnije bi bilo to ukinuti i dati nekoj drugoj televiziji, totalno su bezidejni, nimalo kreativni ovi iz zadruge, uvijek iste zadatke daju, proka dojadio i Bogu i narodu sa svojim "strogim" ponasanjem, zanimljivije je onaj BB na b92, barem nisu dosadni i ima uvijek nekih zanimljivih zadataka.
sama cinjenica da Ekrem ulazi na Farmu nekoliko puta,sve ti govori :)
Mitrovic nema koga da ubaci na Farmu vise, sto je jos zalosnije ljudi to gledaju i svadjaju se oko Mice ili Jelene ili Meme
DoZeN

#1219 Re: Farma 5

Post by DoZeN »

bingov buraz wrote:Vratice se lepotan svojoj probranoj bezuboj klijenteli a mozda se zalomi i koja konobarska gaza
kao i Simunic sto ima podrsku publike sa tribina
bingov buraz

#1220 Re: Farma 5

Post by bingov buraz »

DoZeN wrote:
bingov buraz wrote:Vratice se lepotan svojoj probranoj bezuboj klijenteli a mozda se zalomi i koja konobarska gaza
Sad ce repriza Ravne Gore,trkom!
DoZeN

#1221 Re: Farma 5

Post by DoZeN »

bingov buraz wrote:
DoZeN wrote:
Sad ce repriza Ravne Gore,trkom!
cini ti se :wink: ne gledaj ja to.
dječak sa šibicama

#1222 Re: Odg: Farma 5

Post by dječak sa šibicama »

trustm3 wrote: A ovaj mi Edin nije jasan, šta je on?! Rođen u Bihaću, preselio se u Hrvatsku, zatim u Beograd. A vidim i slavu slavi...slavili ga dabogda. KUSTURICA DVA!!! :lol:
Pa sta?

Mozda je covjek presao na pravoslavlje, u cemu je problem? kad Ribery predje na islam, onda salve odusevljenja, kakvo je to vise licemjerstvo jebote.

Mozda mu je mama Srpkinja. Sta to tebe briga uopce sta on slavi ili ne slavi.

A Mica je, koliko vidjeh na snimku, ne "spomenuo Turke" vec napao zensku daskom, da je bije, pa joj psovao ustasku majku (ne kontam zasto, zena Srpkinja) i kako je "Turcin jebe" (to je valjda Cupo, vjerovatno misli na njega)

Takvu budalu su doveli u show, koji bar ovdje kod nas ne prati ni 10% ljudi koji su pratili proslu farmu... a nisu se sjetili Zmaja od Sipova, onaj je bar zanimljiv.
KatarinaKosaca

#1223 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

I ja sam željela Zmaja od Šipova, ali bilo bi prerizično. Ima ubojstvo policajca, da li ranjavanje ili ubojstvo ne znam, ali ima,odležan zatvor, navaljuje na žene... dakle ne samo radi licence upitno nego i krajnje rizikantno. A da je zanimljiv za slušati, jeste, bez sumnje :D
DoZeN

#1224 Re: Farma 5

Post by DoZeN »

mislim da je ovo jedna od zadnjih Farmi,ako ne i zadnja
bilo je zanimljivo na Farmi 2, i prvi ulazak Ekrema,donekle i Stanija i njezin potrcko, a ovo sada je prezalosno,usput Mitrovic ne islacuje zaradjen novac :-)
Zasluzuje da bude osramocen i Pink i Mitrovic, zbog mrcvaljenja Ekrema i raznih Mica,Bakija i ostalih
P308

#1225 Re: Odg: Farma 5

Post by P308 »

dječak sa šibicama wrote:
Pa sta?

Mozda je covjek presao na pravoslavlje, u cemu je problem? kad Ribery predje na islam, onda salve odusevljenja, kakvo je to vise licemjerstvo jebote.

Mozda mu je mama Srpkinja. Sta to tebe briga uopce sta on slavi ili ne slavi.

A Mica je, koliko vidjeh na snimku, ne "spomenuo Turke" vec napao zensku daskom, da je bije, pa joj psovao ustasku majku (ne kontam zasto, zena Srpkinja) i kako je "Turcin jebe" (to je valjda Cupo, vjerovatno misli na njega)

Takvu budalu su doveli u show, koji bar ovdje kod nas ne prati ni 10% ljudi koji su pratili proslu farmu... a nisu se sjetili Zmaja od Sipova, onaj je bar zanimljiv.
:shock: Smiri se, svi imaju pravo na svoje misljenje. Cuj licemjerstvo :-)
Post Reply