Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bayern je sila, mocni su, mogu i ove godine do kraja.
Gled'o sam vecinu ekipe ove godine, govorim o favoritama, imaju ubjedljivo najkonstantiju formu i igru.
Nek' bude opet Dortmund - Bayern finale, ne bih se bunio!
Kakva igra Bayerna. Pa ono je strašno. Ljudi konstatno prave presing, bore se, trče k'o navijeni, nema izgubljene lopte, borba do zadnje sekunde al' bukvalno. Bayern je stvarno moćna ekipa.
City nikakav. Isto kao neka istrošena ekipa, ma niđe veze. Bili su potpuna suprotnost Bavarcima. Jedino u zadnjih 15-tak minuta su igrali kako treba ali ovo ostalo jedno veliko ništa.
Real. Ronaldo dvije utakmice 5 golova.
Logovan wrote:Kakva igra Bayerna. Pa ono je strašno. Ljudi konstatno prave presing, bore se, trče k'o navijeni, nema izgubljene lopte, borba do zadnje sekunde al' bukvalno. Bayern je stvarno moćna ekipa.
City nikakav. Isto kao neka istrošena ekipa, ma niđe veze. Bili su potpuna suprotnost Bavarcima. Jedino u zadnjih 15-tak minuta su igrali kako treba ali ovo ostalo jedno veliko ništa.
Logovan wrote:Kakva igra Bayerna. Pa ono je strašno. Ljudi konstatno prave presing, bore se, trče k'o navijeni, nema izgubljene lopte, borba do zadnje sekunde al' bukvalno. Bayern je stvarno moćna ekipa.
Čini mi se da se od postanka fudbala ovi prosjeci postignutih golova po utakmici smanjuju... i onda dođu Messi i Ronaldo i vrate taj prosjek na nivoe iz 60-tih
ultima_palabra wrote:Čini mi se da se od postanka fudbala ovi prosjeci postignutih golova po utakmici smanjuju... i onda dođu Messi i Ronaldo i vrate taj prosjek na nivoe iz 60-tih
Znao je poneko bljesnuti u međuvremenu, ali niko nije držao ovaj njihov kontinuitet. Biće malo čudan fudbal kad se oproste, jer ne vjerujem da postoji neko ko bi ih mogao zamijeniti. Ali o tom potom
ultima_palabra wrote:Čini mi se da se od postanka fudbala ovi prosjeci postignutih golova po utakmici smanjuju... i onda dođu Messi i Ronaldo i vrate taj prosjek na nivoe iz 60-tih
Znao je poneko bljesnuti u međuvremenu, ali niko nije držao ovaj njihov kontinuitet. Biće malo čudan fudbal kad se oproste, jer ne vjerujem da postoji neko ko bi ih mogao zamijeniti. Ali o tom potom
Ma da su strašni igrači, jesu... ali imaju i skupo plaćene saigrače koji igraju skoro isključivo da bi oni davali golove. Zato kad se desi da ih u velikim utakmicama zaustave, Barca i Madrid nemaju odgovora.
Danas fali igrača tipa Zidana, Ronaldinja... Džaba im sva statistika, kada Mesi i Ronaldno, nisu ni upola atraktivni ko prethodni dvojac. Čak nekako imam osjećaj da se ranije igrao ljepši nogomet, sad je sve nekako programirano, na svaki detalj se pazi, nema poteza za raju.
Ma isto ko za djetinstva kada se predje 25ta odma ide prica 'u moje doba nije bilo GTAV nego se igralo policajaca i bandita napolju". Moj stari mi poceo soliti pamet 90te kako je fudbal umro 80-85te i to sto sada gledam nije fudbal. A i sada se znam ufatiti kako krenem sa pricom 'niste vi gledali fudbal 90tih ne znate vi sta je fudbal....'
Jack Be Nimble wrote:Ma isto ko za djetinstva kada se predje 25ta odma ide prica 'u moje doba nije bilo GTAV nego se igralo policajaca i bandita napolju". Moj stari mi poceo soliti pamet 90te kako je fudbal umro 80-85te i to sto sada gledam nije fudbal. A i sada se znam ufatiti kako krenem sa pricom 'niste vi gledali fudbal 90tih ne znate vi sta je fudbal....'
Jack Be Nimble wrote:Ma isto ko za djetinstva kada se predje 25ta odma ide prica 'u moje doba nije bilo GTAV nego se igralo policajaca i bandita napolju". Moj stari mi poceo soliti pamet 90te kako je fudbal umro 80-85te i to sto sada gledam nije fudbal. A i sada se znam ufatiti kako krenem sa pricom 'niste vi gledali fudbal 90tih ne znate vi sta je fudbal....'
To je ono vrijeme kada su pitarima stelili titulu, kada su pareleno golovi padali, tih 80-tih. Da, definitivno puno mi je i navijaca Sarajeva reklo da je tu umrla igra.