Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U pm Koji amater..cini mi se Kuyt..Debil pusta loptu da izadje misleci da je gol aut a i budala je vidjela da je korner ..jebote pa ne mogu da vjerujem sta uradise u 5 minuta
jedno su upisani nastupi, a drugo je minutaža...ja se fakat ne sjećam kada je taj mali nastupio od prve minute i odigrao svih 90 minuta...pogotovo uključujući sezonu 2009/2010...
Babel nije dobio šansu u Liverpool-u i to je fakt...
Rafa ga je mrzio kao što mrzi Murinja, u ovih pola godine uz onakvu igru ne bi kaktus mog'o uspjet a kamoli Babel, al evo mu šanse da pokaže šta je to Liverpool izgubio...
Istina, ali igrao je on dovoljno da ga se ne može više čekati.
Meni dosta govori što ga već tri trenera ostavljaju na klupi (ne uspijeva se na treningu nametnuti) iako nemaju puno bržih i eksplozivnijih opcija za krilo/napad. Očito šteka negdje i nije se nametnuo bez obzira na povremene bljeskove.
@belafonte ti si svjestan da ga je Rafa kupio jelde? Zašto bi trener koji je doveo igrača htio da ovaj ne uspije? Gluposti.
Stvarno je Mourinhu i navijačima malih plavih onaj Rafa zadao veliki kompleks...mislim, ni ja se nisam slagao sa njegovim potezima tokom prošle sezone, ali vama je Rafa fakat pencilin...
Eh eto, krenula je rasprodaja igrača koji nemaju mjesto u prvih 11, mada bi kod mene Babel uvijek imao mjesta, pitam se ko li je sljedeći? a još važnije pitanje je, hoćemo li napokon nekoga kupiti, a da ne služi za grijanje klupe ili zakrpe u zadnjih deset minuta utakmice...
Jovanovic povezivan s Trabzonsporom
Babel ode u Hoffenheim
Ngog mozda posudba u Sunderland
Luis Suarez navodno na korak do Liverpoola
Stephen Warnock na posudbu do kraja sezone iz Aston Ville
Nzogbia, Ashley Young i Stewart Downing moguci dolasci na krilnu poziciju
Romelu Lukaku potvrdjeno se raspitivao Liver za cijenu
znači Torres ostaje, da mu pokuša Kenny usaditi pobjednički mentalitet...
Ngog možda i jeste sada višak, ali ja ga ne bih slao na posudbu...eh da je Lukaku vidjeti u crvenom dresu..
Pa dragi @vaučer ti bi i za Anelku reko da je doš'o ko krilo u Chelsea
Respect za ova imena koja trebaju doći, mislim da bi puuuuno dobili sa Suarezom i npr. Nzogbiom (jer je najjeftiniji od tih krila koja hoćete a najbolji je)
Nema tu Anelka ni Rafa nikakve veze s tim, pričamo o Babelu i jednostavno ti govorim da nitko nije igrao Babela van pozicije, to je sve. Slažem se portpuno za N'Zogbiu, najbolja od ponuđenih opcija, ljevak i baš prirodno krilo.
fali najvise jedan dobar CB. pa onda krilo i spic.
babel se nazalost nije uspio uklopiti, mozda je engleska liga preteska za njega. e sad se treba rijesti jos nepotrebnih ljudi poput koncheskog, pulsena, jovanovica ako dodje dobro krilo i ja bi licno volio johnsona koji je po meni jedan od najgorih u liverpoolu
Podhitno se vratiti na ispravan kolosjek, kontaktirati Benitezovog agenta i otpoceti pregovore za Benitezov povratak u junu, a Dalglisha ostaviti kao pomocnika, on ce pristati, jer voli klub, u suprotnom ce katastrofalan potez vlasnika i raskid ugovora sa Benitezom imati dalekosezne i nesagledive posljedice!Vratiti cim prije Benitezov sistem rotacija i adaptacija igraca. Benitez je dobar covjek i siguran sam da ce vec sada pristati da pokazuje Dalglishu igrace velikog potencijala koje moze dovesti za male pare, kao sto je to uvijek i cinio, a da ce povratkom u klub to podici na jos visi nivo! Nadam se da nece biti kasno da se isprave greske napravljene ljetos!