P308 wrote:Bodkin wrote:Da ti budem iskren ni ja te nisam skontao
Ni ja
Ja probah i sa ovim, ali dzaba

P308 wrote:Bodkin wrote:Da ti budem iskren ni ja te nisam skontao
Ni ja

Pa yeboga vi zar ne znate gdje nam je trenerka otvorio autoputP308 wrote:I mene ovo zanima.perfect_guy wrote:koja je tačna lokacija GP Bijača i koji je pristup sa M17? I kakav je pravac kretanja u Hrvatskoj, da li se veže na onaj put iz Ljubuškog što izlazi kod Ploča ili neki drugi?
Bobi wrote:"elem"...definicija ove riječi? Naježim se kad neko napiše ili izgovori
. Jel to furka neka
?
Ni jaEdin H. wrote:P308 wrote:Bodkin wrote:Da ti budem iskren ni ja te nisam skontao
Ni ja
However iliti dakle(m)Bobi wrote:"elem"...definicija ove riječi? Naježim se kad neko napiše ili izgovori
. Jel to furka neka
?
Koliko je taj apartman od 50 eura udaljen od plaze?DZONPI wrote:Bio prosle godine u Boigrad na moru za Makarsku Pariz, apartman 50 eura za 4 osobe a cepi i hrana ko u Sarajevu,za nostalgicare ima cak i pite one nase zato preporuka ako vam je dodijala Makarska revijera otidzite u Biograd i vidjecete da je Dalmacija puno ljepsa i da je ima i drugo negdje osim Makarske revijere.Naravno i ove godine se fatam noge na istu lokaciju.
HelemEdin H. wrote:However iliti dakle(m)Bobi wrote:"elem"...definicija ove riječi? Naježim se kad neko napiše ili izgovori
. Jel to furka neka
?
MA jok, nit se puno pregleda nit se sta vaga.NNNN wrote:i šta bi na kraju, može li se unijeti hrana, pregledaju li auta na granici, vagaju li voće...........
nije stvar u razlici u cijenama nego u patriotizmu. volim ostaviti pare domaćim proizvođačima a i na neke naše proizvode sam se navikao. dakle ipak otvaraju gepek i pregledaju prtljag? smiju li se unositi konzerve (argeta, tuna i sl)Warashii wrote:MA jok, nit se puno pregleda nit se sta vaga.NNNN wrote:i šta bi na kraju, može li se unijeti hrana, pregledaju li auta na granici, vagaju li voće...........
U biti je isto kao i proslih godina.
Za hranu smo vec pisali, nije bas neka potreba da se sta unosi jer su i kod nas cijene vec davno paprene, razlike su skoro pa zanemarive.
Npr. http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr
to sam htio da čujem, zahvaljujem.nera18 wrote:Bila na Korculi prosle sedmice, vodili psa - niko nije pogledao nista, nije trazio ni pasos za psa nije brojao pare, nije trazio hranu, nista...pitali su samo znamo li koliko trebamo imati novca kod sebe, dovidjenja - prijatno - i metkovici i neum
E pa jbga sad. Pa ne, ne otvaraju gepeke ali nije iskljuceno i da otvore, isto kao i prije kada se sve nosilo ali opet sa nekom dozom straha od te mogucnosti. Mislim zjbi patriotizam u ovoj situaciji, imas preko 340 dana da ka ispoljavas ovdje, nece niko propast zbog tih par dana ne kupovanja domacih proizvoda a tebe ce manje glava boljeti na granici jer neces strahovat hoce li ti ko kopati po gepeku ili nece.NNNN wrote: nije stvar u razlici u cijenama nego u patriotizmu. volim ostaviti pare domaćim proizvođačima a i na neke naše proizvode sam se navikao. dakle ipak otvaraju gepek i pregledaju prtljag? smiju li se unositi konzerve (argeta, tuna i sl)
A imal' Avaza tamo?nera18 wrote:Bila na Korculi prosle sedmice, vodili psa - niko nije pogledao nista, nije trazio ni pasos za psa nije brojao pare, nije trazio hranu, nista...pitali su samo znamo li koliko trebamo imati novca kod sebe, dovidjenja - prijatno - i metkovici i neum
Ima samo se pazi trafikantica kažu da nisu ljubiteljke te novine a znaju i lanut kojuultima_palabra wrote:A imal' Avaza tamo?nera18 wrote:Bila na Korculi prosle sedmice, vodili psa - niko nije pogledao nista, nije trazio ni pasos za psa nije brojao pare, nije trazio hranu, nista...pitali su samo znamo li koliko trebamo imati novca kod sebe, dovidjenja - prijatno - i metkovici i neum
A u koliko sati otvaraju kiosk za Avaz, a u koliko za Jutarnji list?O'zone wrote:Ima samo se pazi trafikantica kažu da nisu ljubiteljke te novine a znaju i lanut kojuultima_palabra wrote:A imal' Avaza tamo?nera18 wrote:Bila na Korculi prosle sedmice, vodili psa - niko nije pogledao nista, nije trazio ni pasos za psa nije brojao pare, nije trazio hranu, nista...pitali su samo znamo li koliko trebamo imati novca kod sebe, dovidjenja - prijatno - i metkovici i neum
Nit imamo domacu tunu nit je argeta nasaNNNN wrote:nije stvar u razlici u cijenama nego u patriotizmu. volim ostaviti pare domaćim proizvođačima a i na neke naše proizvode sam se navikao. dakle ipak otvaraju gepek i pregledaju prtljag? smiju li se unositi konzerve (argeta, tuna i sl)Warashii wrote:MA jok, nit se puno pregleda nit se sta vaga.NNNN wrote:i šta bi na kraju, može li se unijeti hrana, pregledaju li auta na granici, vagaju li voće...........
U biti je isto kao i proslih godina.
Za hranu smo vec pisali, nije bas neka potreba da se sta unosi jer su i kod nas cijene vec davno paprene, razlike su skoro pa zanemarive.
Npr. http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr
argeta se proizvodi kod nas, u hadžićima, a tuna gdje kupujem plaćam i nekakvu maržu na nju za koju volim da ostane ovdje. dosta im je što ću platiti apartman po bezobrazno visokoj cijeni i ostaviti još pokoji fening na sladolede i sl.Bodkin wrote:[
Nit imamo domacu tunu nit je argeta nasa
NNNN wrote: argeta se proizvodi kod nas, u hadžićima, a tuna gdje kupujem plaćam i nekakvu maržu na nju za koju volim da ostane ovdje. dosta im je što ću platiti apartman po bezobrazno visokoj cijeni i ostaviti još pokoji fening na sladolede i sl.
Svakakvih ljudi ima to je cudo.Drz se Neuma jaro nije svijet za tebeNNNN wrote:argeta se proizvodi kod nas, u hadžićima, a tuna gdje kupujem plaćam i nekakvu maržu na nju za koju volim da ostane ovdje. dosta im je što ću platiti apartman po bezobrazno visokoj cijeni i ostaviti još pokoji fening na sladolede i sl.Bodkin wrote:[
Nit imamo domacu tunu nit je argeta nasa