BMORN K22 tablet---bolji od ovog za te pare neces naci ,evo ja ga koristim 7 dana i prezadovoljan samSajo---: wrote:Pozdrav. Možete li mi predložiti tablet koji mogu kupiti u Sarajevu, a ne košta više od 270 KM!?
Znam da je 270 KM prilično ograničen budžet, ali je bitno da je tablet nov i da se na njega može naknadno ugraditi tastatura. Hvala!
vrlo je brz,ne steka,njegov defaultni browser je ekstra brz (brzi od svih ostalih,od croma,mozile,maxthona,opere) a i dizajn mu je ekstra,puno je ljepsi od polovine brand name tableta,elegantan i vrlo tanak, samo 7 mm...evo sta sam napisao na drugoj temi,pa sam C/P
"evo i ja danas kupi kineski "gadget"tablet "BMORN K22 " 7 incni tablet sa quad core procesorom i dual core grafikom,giga rama,4 (ili 8 GB interne),za sada mi nije bas najjasnije,IPS HD ekran (1720x800) ,hdmi,...tablet je tanak 7 mm
ekstra tablet,testirao sam ga par sati,prvi mi je tablet ali je stvarno brz,stranice otvara brzo,aplikacije,igre
evo jedan video
da napomenem da je HD display fenomenalan,boje vrlo zive a ugao glledanja velik,IPS matrica
jucer sam prvi put iscijedio bateriju do kraja,trajala je malo vise od 5 sati sa konstantno upaljenim wifi-jem i osvjetljenjem ekrana negdje oko 50-60 % a vecinom sam surfao,cackao google play i tapatalk koristio
a cijena,bagatela,platio 180 KM ,doduse polovan ali jos 2/3 garancije ,folija na ekranu,bez fizickih ostecenja
zakljucak da kinezi nisu sto su nekada bili,smece,sada su respektabilni pravo,od ZTEa,huawei-a do ovih ŽNJ brendova ali kvaliteta ne nedostaje
ovaj tablet nov imas kupiti preko pika,na stranici od ovog sto je snimio video,mobile shop mislim,garancija 1 godina a kosta 260 KM trenutno
Code: Select all
http://mobitelshop.pik.ba/artikal/9304249/bmorn-quad-core-android-4-1-1gb-ram-5mp-8gb/