Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
žuti

#1201 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by žuti »

Protiv Litvanije frajer nije mogao nikako centrirati. Ni za milion. :D A inače zna se .. :thumbup:
ultima_palabra

#1202 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by ultima_palabra »

To je jedna utakmica, protiv Grčke je imao nevjerovatan centaršut iz kojeg smo imali najbolju šansu. To je kao da kažeš da je Beckhamu centaršut slaba tačka :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1203 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:To je jedna utakmica, protiv Grčke je imao nevjerovatan centaršut iz kojeg smo imali najbolju šansu. To je kao da kažeš da je Beckhamu centaršut slaba tačka :D
Fakat ni ja ovo ne kontam. Sejo ima odlican centarsut. Neko ne vidi sumu od drveta.....
ultima_palabra

#1204 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:
ultima_palabra wrote:To je jedna utakmica, protiv Grčke je imao nevjerovatan centaršut iz kojeg smo imali najbolju šansu. To je kao da kažeš da je Beckhamu centaršut slaba tačka :D
Fakat ni ja ovo ne kontam. Sejo ima odlican centarsut. Neko ne vidi sumu od drveta.....
Mada ja nemam neko mišljenje o njegovoj igri osim šuta i centaršuta.
agent_zero

#1205 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by agent_zero »

Porediti bekama i njegov centaršut sa sejom :-)

Haj da ne bi palamudili bezze, pogledajte zadnjih 5 utakmica repke gdje je igrao sejo i postotak upućenih/uspješnih centaršuteva.

Ali to naravno ne umanjuje druge stvari koje radi odlično, jer ponavljam ne igra na prirodnoj poziciji. Po meni bi trebalo zamijeniti njemu i luli pozicije.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1206 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Tomahawk11 wrote:
Mada ja nemam neko mišljenje o njegovoj igri osim šuta i centaršuta.
Hm, ofanzivno je dobar, moze potrcati, ali kombinacija njega i Lulica i ne daje neku sigurnost. Bar se to vidjelo protiv Grcke, Sejo visi u ofanzivi (a poceo na beku?!), a Lulic se trazi po terenu :-)
Yebi ga, ne mogu svi biti Dani Alves i Marcelo :)
ultima_palabra

#1207 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by ultima_palabra »

Sejo je meni pravo sličan Beckhamu kao igrač, naravno manje kvalitetan i ljevak a ne dešnjak.

Zašto je bilo loših centaršuteva? Zbog pogrešne taktike gdje ga saigrači ostave na nekih 40 metara od gola uz aut liniju, bez mogućnosti da doda ikome... kako nema brzinu ni dribling ostaje mu da je nabije tamo gdje misli da bi mogao biti Džeko :mrgreen:
veella

#1208 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by veella »

ultima_palabra wrote:Sejo je meni pravo sličan Beckhamu kao igrač, naravno manje kvalitetan i ljevak a ne dešnjak.

Zašto je bilo loših centaršuteva? Zbog pogrešne taktike gdje ga saigrači ostave na nekih 40 metara od gola uz aut liniju, bez mogućnosti da doda ikome... kako nema brzinu ni dribling ostaje mu da je nabije tamo gdje misli da bi mogao biti Džeko :mrgreen:
Ja licno mislim da je Beckham bio izvikan igrac, jest da je imao centarsut i to je sve. Sejo je za mene bolji od Beckhama i ima bolji sut i centarsut samo sto ga nema ko izvikati kao onog sminkera iz Engleske. Igrac koji nema dobar centarsut treba se prestati baviti fudbalom (zar je mudrost zavrnut je u 16-rac :D, Mirsad Baljic - Zvaka, Robert Jarni itd.)
Iago

#1209 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Iago »

veella wrote:
ultima_palabra wrote:Sejo je meni pravo sličan Beckhamu kao igrač, naravno manje kvalitetan i ljevak a ne dešnjak.

Ja licno mislim da je Beckham bio izvikan igrac, jest da je imao centarsut i to je sve. Sejo je za mene bolji od Beckhama i ima bolji sut i centarsut samo sto ga nema ko izvikati kao onog sminkera iz Engleske. Igrac koji nema dobar centarsut treba se prestati baviti fudbalom (zar je mudrost zavrnut je u 16-rac :D, Mirsad Baljic - Zvaka, Robert Jarni itd.)
:lol: :lol: :lol: :run:
zlajapravaraja

#1210 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by zlajapravaraja »

Za mene je Mujdza pljunuti Beckham sto se centarsuta tice :D

Bend it like Mujdza ;-)
veella

#1211 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by veella »

Iago wrote:
veella wrote:

Bil se smijao da je Sejo englez rodjen u Engleskoj i igra u M. Unitedu i za englesku reprezentaciju...
Last edited by veella on 18/10/2012 09:51, edited 2 times in total.
Iago

#1212 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Iago »

Ja licno mislim da je Beckham bio izvikan igrac, jest da je imao centarsut i to je sve. Sejo je za mene bolji od Beckhama i ima bolji sut i centarsut samo sto ga nema ko izvikati kao onog sminkera iz Engleske. Igrac koji nema dobar centarsut treba se prestati baviti fudbalom (zar je mudrost zavrnut je u 16-rac :D, Mirsad Baljic - Zvaka, Robert Jarni itd.)[/quote]
:lol: :lol: :lol: :run:[/quote]
Bil se smijao da je Sejo englez rodjen u Engleskoj i igra u M. Unitedu i za englesku reprezentaciju...[/quote]
A šta misliš da je Nijemac rođen u Njemačkoj i igra u Bayernu i da se zove Philip?
veella

#1213 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by veella »

Iago wrote:Ja licno mislim da je Beckham bio izvikan igrac, jest da je imao centarsut i to je sve. Sejo je za mene bolji od Beckhama i ima bolji sut i centarsut samo sto ga nema ko izvikati kao onog sminkera iz Engleske. Igrac koji nema dobar centarsut treba se prestati baviti fudbalom (zar je mudrost zavrnut je u 16-rac :D, Mirsad Baljic - Zvaka, Robert Jarni itd.)
[/quote]Bil se smijao da je Sejo englez rodjen u Engleskoj i igra u M. Unitedu i za englesku reprezentaciju...[/quote]A šta misliš da je Nijemac rođen u Njemačkoj i igra u Bayernu i da se zove Philip?[/quote]

Da li bi Beckham bio to sto je bio da je rodjen u Gornjem Šepaku kod Zvornika??? :D
Razmisli malo o tome... ;-)
Stari

#1214 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Stari »

Kad se u engleskoj rodi neko da je zna zavrnuti s felshom...histerija masmedija to napravi u megastara, playboya madzionicara s loptom, i frajera koji zeni najbolje pjevaljke ...i bla bla bla sta sve jos ne ... Da je Beckham kojim slucajem rodjen u Brazilu ili Argentini bio bi tek jos jedan koji zna zavrnuti loptu iz kornera ili slobodnjaka ...a takvih je svakom Brazilskom prvoligasu barem 3-4 komada

a sto se nas tice i onog sto nama treba i fali ...pa recimo toovako ...Volio bih kad mi mi kao nacija imali halfove poput npr ...Ronalda Koemana , Franca Baresia ...ili zasto ne Faruka Hadzibegica...Jusufa Hatunica .... :roll: a to izvodjenje kornera i pucanje slobodnjaka 8-) 8) ...pored Pjanica, Misimovica i Salihovica ne treba nam nikakav shevac tipa Bekham ...
veella

#1215 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by veella »

Stari wrote:Kad se u engleskoj rodi neko da je zna zavrnuti s felshom...histerija masmedija to napravi u megastara, playboya madzionicara s loptom, i frajera koji zeni najbolje pjevaljke ...i bla bla bla sta sve jos ne ... Da je Beckham kojim slucajem rodjen u Brazilu ili Argentini bio bi tek jos jedan koji zna zavrnuti loptu iz kornera ili slobodnjaka ...a takvih je svakom Brazilskom prvoligasu barem 3-4 komada

a sto se nas tice i onog sto nama treba i fali ...pa recimo toovako ...Volio bih kad mi mi kao nacija imali halfove poput npr ...Ronalda Koemana , Franca Baresia ...ili zasto ne Faruka Hadzibegica...Jusufa Hatunica .... :roll: a to izvodjenje kornera i pucanje slobodnjaka 8-) 8) ...pored Pjanica, Misimovica i Salihovica ne treba nam nikakav shevac tipa Bekham ...
Bravo majstore :thumbup:
Beckham = sminkercic :lol:
Sejo igracina i kraj price :D
Last edited by veella on 18/10/2012 09:57, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1216 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Chmoljo »

Stari wrote:Kad se u engleskoj rodi neko da je zna zavrnuti s felshom...histerija masmedija to napravi u megastara, playboya madzionicara s loptom, i frajera koji zeni najbolje pjevaljke ...i bla bla bla sta sve jos ne ... Da je Beckham kojim slucajem rodjen u Brazilu ili Argentini bio bi tek jos jedan koji zna zavrnuti loptu iz kornera ili slobodnjaka ...a takvih je svakom Brazilskom prvoligasu barem 3-4 komada

Zukanovića... :D
Stari

#1217 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Stari »

Chmoljo wrote:

Zukanovića... :D
Akobogda ...zasto ne
holowey

#1219 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by holowey »

R_v_P20 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: svakakvih strucnjaka ovde ispliva, pa i onih koji uporedjuju Beckhama i Seju Salihovica :lol: :lol:

Kada ste vec krenuli, moze li link tih 5-6 brazilaca koji nisu izvikani i koji konstantno mogu dobro "zavrnuti"

Image Image
po prikazanom, potvrdjuje se da je sejo bolji od bekama... u svojim reprezentacijama, sejo daje 0.16 golova po utakmici, a bekam 0.14 :D
Stari

#1220 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Stari »

Hajd tema je svakako vec otisla k vragu ... a da nebi otisla jos i u PS3 evo malo romantike ...

premotati do 1:32sec :D
Infaze Studio

#1221 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Infaze Studio »

ultima_palabra wrote:Bojim se da Pjanić ne bi bio učinkovit tako isturen prema naprijed.
To izgleda "istureno" na tom spisku kago ga napisah, ali ista stvar k'o i do sada,ali sa pojacanjem sredine u defanzivnom smislu (Sejo mjesto Msiketa) a Pjanic i dalje radi sto je radio i do sada, s tim sto Sejo nije taj tip igraca koji je Zahirovic, da ce svaku vratiti unazad. U tom slucaju se i Pjanicu olaksava jer ima "halfa" damu "donese" loptu a sredina puno gusca nego kad Miske ceka na 16 k'o centarfor.
Prob'o bih ja Besica mjesto Zahira protiv Alzira.

Edit: Sori ja se s ovim vrati na temu..Nisam skont'o da se skrenulo zadnjih par stranica :D :D
Last edited by Infaze Studio on 18/10/2012 13:07, edited 1 time in total.
LSD

#1222 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by LSD »

Baždarević je Porsche u petoj brzini, za onu englesku splacinu Bekana.
Infaze Studio

#1223 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Infaze Studio »

Kako ih Milosh promijesa :-)
jeza u ledja

#1224 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by jeza u ledja »

Buraz, jesmol mi gledali istu tekmu?
Odnosno obje.

Mislim, imao je dobrih centarsuteva, al to je bio svaki treci, a imao ih je jedno desetak u svakoj utakmici.
U obje je imao bar 2 centarsuta skroz u aut na drugu stranu ili u gol-aut, te po bar jedan centarsut koji je zavrsio u nogama protivnickog igraca koji se nalazio ne vise od 10 metara od njega.
bingov buraz

#1225 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by bingov buraz »

jeza u ledja wrote:
Buraz, jesmol mi gledali istu tekmu?
Odnosno obje.

Mislim, imao je dobrih centarsuteva, al to je bio svaki treci, a imao ih je jedno desetak u svakoj utakmici.
U obje je imao bar 2 centarsuta skroz u aut na drugu stranu ili u gol-aut, te po bar jedan centarsut koji je zavrsio u nogama protivnickog igraca koji se nalazio ne vise od 10 metara od njega.
U njegovu odbranu,ne moze da napravi cistu situaciju za centarsut jer nema brzinu da se oslobodi cuvara na krilu (prirodno jer i nije krilo).
Locked