Jadan čo'ek,snikers wrote:U toku 11 godina braka sam prestao da cackam nos i onako pucam kuglice po sobi, sada ih fino lagerujem u saksiji; Pisam sjedeci nakon njenog komentara - e *ebiga ti kao da gadjas u flasu a ne u WC solju i kao sto vidite ja se mijenjam a sada sta mene nervira kod nje
1) Prije nje je daljinski uvijek bio u onom sastavu kauca i stranice i sve je uvijek funkcionisalo perfektno. Ona ga ostavlja pored TV-a ili na polici - pa koji ce mi k... daljinski ako se svaki put moram ustati.
2) Kada god da podjem u WC ona mora da pisa, iako pisa 170 puta na dan a ja dva-tri puta.
3) Kada udari onim vratima od auta komsiluk se strese, kao da to nama nikada vise nece trebati.
4) Kada idemo u Bosnu sto napakuje stvari da ni sleper nemoze povuci.![]()
5) Kad smo kod njenih neda mi se ni primaknuti u krevetu -kaze moze kogod cuti!!! Pa hoce li oni unucad ili nece? Sutra punac hoda po avliji kao horoz jer je on obavio posao a ja onako samo objesim bembele.![]()
6) Njen ormar puca od previse stvari a ona vice - JA NEMAM STA OBUCI... e onda mi dodje da onaj *ebeni ormar kroz prozor izbacim. Kad se pojavi i pita kako je ovo - e ja vise nemam misljenje o njenoj garderobi i kilazi. Ako kazem dobro je, ona kaze, ma to ti samo nako kazes i digne nos, ako kazem nije nesto, open digne nos - zato misljenja o tome vise nemam.![]()
7) Sto hoce vjecito da "malo prozraci stan" iako su prozori otvoreni bili 3 sada a napolju -20. (a onda se cudi odakle mi materijal za saksije)
Sto hoce da prica kada gledam film.
9) U najboljem dijelu filma kaze, ma ovo je samo u studiju snimano i onda sa osmjehom ispari iz sobe.
10) Sto trebamo gledati film koji ona hoce a ona zaspe nakon 5 minuta
11) Sto hoce da setamo ali joj se najvise seta kad je dobra utakmica ili ja trebam da idem sa jaranima negdje.
12) Sto je postala hafiz reklama, kataloga i raznoraznih akcija u cijelome gradu.
13) Sto se "brine da mi se nije sta desilo" kad negdje odem a nisam se javio (kao da mi je 5 godina)
14) Sto kupuje zacina kao da smo indijci
15) Posto smo iz razlicitih krajeva Bosna, ona bi svaku hranu da "pokajmaci"
16) Sto bi svaki dan mogla da jede piletinu i sto piletinu smatra mesom - a janjetina joj je "masna"
A vrhunac je sto vec na sabahu kaze "znas sta sam mislila" a ja nemam pojma ni na kojoj sam planeti a kamoli o tome sta je ona mislila.
Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#1201 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
-
radostan dan
#1202 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
kod moje žene me nervira to što mi je žena.
- burek_in_space
#1203 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
A poshto si je sam birao...radostan dan wrote:kod moje žene me nervira to što mi je žena.
-
radostan dan
#1204 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
nisam jadan, ona mene smotala...mislim, ja nju pikirO, aL nisam je se mogO poslije otresti.

- burek_in_space
#1205 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
E moj radosni, garant je bilo de mi malo s vrha, zhenicu te...

-
radostan dan
#1206 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
mislim da je priča od starta pogrešno postavljena...
idem ispočetka.
kod moje žene me najviše nervira to što sam joj muž.
- Ramzess Veliki
#1207 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Joj to svakoj zamjeram ... što ako sam je pitao na ulici koliko je sati ili gdje je kakva ulica, odmah misli da ću ju ženiti.radostan dan wrote:nisam jadan, ona mene smotala...mislim, ja nju pikirO, aL nisam je se mogO poslije otresti.![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1208 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
A tebi smeta.sherbett wrote:najjači su mi ti koje pitaš za upaljač i odmah pomisle da im se uvaljujemRamzess Veliki wrote:Joj to svakoj zamjeram ... što ako sam je pitao na ulici koliko je sati ili gdje je kakva ulica, odmah misli da ću ju ženiti.radostan dan wrote:nisam jadan, ona mene smotala...mislim, ja nju pikirO, aL nisam je se mogO poslije otresti.![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1209 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Nisi žena splanom?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1210 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Maloprije sam bio u prodavnici al' ti ne kupih.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1211 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Nisam rek'o da sam zaboravio.. 
-
Jokericious
#1212 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
-Zaboravlja da ponese stvari koje joj trebaju.
-Pusi, a zensko.

-Pusi, a zensko.
-
Jokericious
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1214 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Šta ću, uvijek zakasnim.sherbett wrote:i kasno ti je da se vadiš![]()
- Sir Charles
#1215 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
1. "Vuče" me u trgovine svih vrsta...
2. Uvijek nadje način da se "instalira" izmedju mene i tv-a...
3. Nikad ne može uključiti mašinu za veš, a da me ne natjera da se presvučem, taman joj fali to sa mene za punu mašinu...
Tapatalked
3. Nikad ne može uključiti mašinu za veš, a da me ne natjera da se presvučem, taman joj fali to sa mene za punu mašinu...
Tapatalked
- Bluemore
#1216 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sir Charles wrote:1. "Vuče" me u trgovine svih vrsta...
Tapatalked
-
sabanss
#1217 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Helem koliko god bjezali od stereotipa iz ove teme se vidi da sve zene imaju manje-vise iste osobine 
- Ramzess Veliki
#1218 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Jes' ... zato se ne treba ni ženiti.sabanss wrote:Helem koliko god bjezali od stereotipa iz ove teme se vidi da sve zene imaju manje-vise iste osobine
- spreca
#1219 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sir Charles wrote:1. "Vuče" me u trgovine svih vrsta...
Tapatalked
i sluzi mi kao antiradar
-
suspect_zero
#1220 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Nervira me svaki dan ponešto....al' evo nekih stvari koje me svakodnevno izbacuju iz takta 
-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-u
namjerno me ometa bukom
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek nešto
nije ga briga što ja tada lakiram nokte ili pričam sa drugaricom na tel.,.....pa pegla mu nigdje neće pobjeći
ima toga još kamaru....sutra ću nastaviti niz.

-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-u
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek nešto
- spreca
#1221 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
eh.....odkad ja govorim ,da treba i sigurna kuca za muskarcesuspect_zero wrote:Nervira me svaki dan ponešto....al' evo nekih stvari koje me svakodnevno izbacuju iz takta
-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe![]()
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-unamjerno me ometa bukom
![]()
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu![]()
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek neštonije ga briga što ja tada lakiram nokte ili pričam sa drugaricom na tel.,.....pa pegla mu nigdje neće pobjeći
![]()
![]()
![]()
-
dert
#1222 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
suspect_zero wrote:Nervira me svaki dan ponešto....al' evo nekih stvari koje me svakodnevno izbacuju iz takta
-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe![]()
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-unamjerno me ometa bukom
![]()
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu![]()
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek neštonije ga briga što ja tada lakiram nokte ili pričam sa drugaricom na tel.,.....pa pegla mu nigdje neće pobjeći
![]()
![]()
![]()
Sta li je on to golemo zgrijesio
- Kal El
#1223 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Pratim ovo ludilo 
-
pcelica_inna86
#1224 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
I žene i muski. Ako u krevetu ne fercera kako treba, svaka glupost smeta :Osabanss wrote:Helem koliko god bjezali od stereotipa iz ove teme se vidi da sve zene imaju manje-vise iste osobine
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1225 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ma ja, ako je dobar sex onda nema veze što nemamo ni za kifle npr.pcelica_inna86 wrote:I žene i muski. Ako u krevetu ne fercera kako treba, svaka glupost smeta :Osabanss wrote:Helem koliko god bjezali od stereotipa iz ove teme se vidi da sve zene imaju manje-vise iste osobine