moze realnosi al vala od cvrckaJThomas wrote:pa i nije vam vala neki skor na "gostovanjima" protiv olimpica da sad unaprijed bilježite tri boda. hajde malo realnosti.
ovo bi moglo biti domacinsko kolo uz poneki bljesak gostiju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
moze realnosi al vala od cvrckaJThomas wrote:pa i nije vam vala neki skor na "gostovanjima" protiv olimpica da sad unaprijed bilježite tri boda. hajde malo realnosti.
Ja opet ne vidim nijednog gosta koji će lako pasti... možda Zvijezda.tcz wrote:moze realnosi al vala od cvrckaJThomas wrote:pa i nije vam vala neki skor na "gostovanjima" protiv olimpica da sad unaprijed bilježite tri boda. hajde malo realnosti.![]()
sta reci za njega...
ovo bi moglo biti domacinsko kolo uz poneki bljesak gostiju
vrucina, gostujuci igraci umorni od putaultima_palabra wrote: Ja opet ne vidim nijednog gosta koji će lako pasti... možda Zvijezda.
Haha, volio bih vidjeti pokusaj navijanja u 9 ujutroslucajan wrote:Ne vidim razlog zasto se nije moglo igrati sabahile, u 9 recimo, vani ljepota, idealni uvjeti za mahmuranje i loptanje.
Bile su nekad tekme u 13h, pa se ni tad vecina ne razbudi do poluvremena...GandalfSivi wrote:Haha, volio bih vidjeti pokusaj navijanja u 9 ujutroslucajan wrote:Ne vidim razlog zasto se nije moglo igrati sabahile, u 9 recimo, vani ljepota, idealni uvjeti za mahmuranje i loptanje.![]()
![]()
sad je tek zanimljiva ligaTvrtko II Kotromanić wrote:umjesto u Ajax, lola ode u Rudar P.![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rus-lamo ... dora/86647
s tim sto nisu naveli da je 2 godine haman bez kluba
ma sta ti je, haos ligasalle_eh1986 wrote:sad je tek zanimljiva ligaTvrtko II Kotromanić wrote:umjesto u Ajax, lola ode u Rudar P.![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rus-lamo ... dora/86647
s tim sto nisu naveli da je 2 godine haman bez kluba
kome smeta jak rudar prijedor ?
HAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHHAHABaltazar_khan wrote:u novoj sezoni očekujem da otac pogura sina u slučaju nepovoljnih rezulata![]()
Posto se za to pita i Babo zvani Tresnjevka,sve je mogucedino84 wrote:HAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHHAHABaltazar_khan wrote:u novoj sezoni očekujem da otac pogura sina u slučaju nepovoljnih rezulata![]()
je li neko vidio penal na Otoci,Arena prenosi utakmicu,Said se u stilu iskusnog troskokasa bacio sa dvije noge preko Dine Hamzica,kad sudija pokaza penal i crveni karton,mali ostao u soku i nevjerici![]()
![]()
![]()
Kandidatura za najofirniji penal u istoriji ovih 10 godina Premijer lige ili koliko se vec lopta kotrlja,a zbog svega ovoga treba non stop ponavljati ovu nebulozu sa prve strane koja je gore citirana.![]()
Gracic ce pjeniti narednih dana,sto zbog ove kradje sto zbog toga sto nije zaradio na ulaznicama ni priblizno koliko je htio.
P.S. Ovaj sudija je na hladjenju po mom misljenju minimum 5 kola nakon ovoga,ako ne i vise.
Ocekujemo objektivne pitarske komentare
Sudija je trebao samo Saidu dati zuti karton.dino84 wrote:HAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHHAHABaltazar_khan wrote:u novoj sezoni očekujem da otac pogura sina u slučaju nepovoljnih rezulata![]()
je li neko vidio penal na Otoci,Arena prenosi utakmicu,Said se u stilu iskusnog troskokasa bacio sa dvije noge preko Dine Hamzica,kad sudija pokaza penal i crveni karton,mali ostao u soku i nevjerici![]()
![]()
![]()
Kandidatura za najofirniji penal u istoriji ovih 10 godina Premijer lige ili koliko se vec lopta kotrlja,a zbog svega ovoga treba non stop ponavljati ovu nebulozu sa prve strane koja je gore citirana.![]()
Gracic ce pjeniti narednih dana,sto zbog ove kradje sto zbog toga sto nije zaradio na ulaznicama ni priblizno koliko je htio.
P.S. Ovaj sudija je na hladjenju po mom misljenju minimum 5 kola nakon ovoga,ako ne i vise.
Ocekujemo objektivne pitarske komentare
Naravno. Ove godine cemo mi prekinuti vasu dugogodisnju dominaciju u tom segmentuJThomas wrote:ja mislim da ne može biti slučajno što se drugi put u četiri kola žale na suđenje protiv sarajeva
Ma dogovoreno prvenstvo... prvak se već zna, zašto se truditiJThomas wrote:ja mislim da ne može biti slučajno što se drugi put u četiri kola žale na suđenje protiv sarajeva
Nema u Evropi Bjelica i Paradžika da završe posao...JThomas wrote:nije ni čudo da naši klubovi ispadaju od crnogoraca kad je ovakvo suđenje u ligi![]()
Haj sto ispadaju od Crnogoraca al´ sto se prvaci blamiraju protiv SlovenacaJThomas wrote:nije ni čudo da naši klubovi ispadaju od crnogoraca kad je ovakvo suđenje u ligi![]()
tamo zavrsavaju poslove r.beriči i tavaresiultima_palabra wrote:Nema u Evropi Bjelica i Paradžika da završe posao...JThomas wrote:nije ni čudo da naši klubovi ispadaju od crnogoraca kad je ovakvo suđenje u ligi![]()