Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beni-bu-man wrote:
Hajde u guzvi i nekako razumijem to trpanje (ma da i ja nikog ne pustam na kruznom zna se ko je gazda )
al ne ie u glavu to moronsko razmisljanje kad vidis prazan kruzni, kojom logikom se moras uvaljivati
samo bahatost ,nista drugo.
misle ako na silu idu da ce se svi sklonit pred njima...ima uvijek veca budala s vecim autom,koja ce poginut kad zna da je u pravu...
beni-bu-man wrote:
Hajde u guzvi i nekako razumijem to trpanje (ma da i ja nikog ne pustam na kruznom zna se ko je gazda )
al ne ie u glavu to moronsko razmisljanje kad vidis prazan kruzni, kojom logikom se moras uvaljivati
samo bahatost ,nista drugo.
misle ako na silu idu da ce se svi sklonit pred njima...ima uvijek veca budala s vecim autom,koja ce poginut kad zna da je u pravu...
ko sto mi instruktor rece, ma boli te kurac ako si u pravu nek te spuca il ti njega samo da nisi ti ucinio prekrsaj
tempuser wrote:Djes dosljedni Mirzete nisam te prepozno!
Vjeruj mi da si sjedio za volanom , isto bi uradio , kad pogledamo malo oko sebe vidimo da niko te debile ne kaznjava , inace to nikad ne radim ali ovaj je presao granicu . Necu i ne zelim da mu kocim mater mu jebem , nek bude mangup do kraja , takvima pozelim dobar kamion/stub da se zabiju .
Ne bi uradio, ne bi barem savjestan covjek. Pusti govna neka idu dalje. Sta da ti svojom radnjom prouzrokujes nesrecu i da taj debil udari necije dijete? Da li bi ti savjest bila cista, jer znas da si DIREKTNO ucestvovao u tome?
beni-bu-man wrote:
i kruzni tokovi, kao meni juce treba uleti u kruzni kod palme i jos se nesto buni jer sam joj sviro sto je nisam puko sa strane
maloprije meni tako na ilidzi neka krezava seljacina s lagunom karavan ,trpa se a ja necu da stanem i namjerno se gura dok nisam smotao puni desni da mu se popnem na haubu ,onda je malo posustao citajuci s usana da mu opcim s materom...kakva sve marva zivi ovdje to je nevjerovatno...
Ko je u kruznom ima prednost, ali hajde treba malo vremena da skontaju. Ni u Zenici nisu kruzni od vajkada .
Dzeli stevi polaga li vozacki ispit dzeto pise dati ukruznom imas prednost ako ja unilazim ukruzni tok ondak tija dolazim zdesne strane pame moras puscat dase uvalim totie pravilo desne sake nista vas ni su nauci li ivibi treba li jope polagat garant daste polozi li preko stele
hizo ramidovic wrote:Dzeli stevi polaga li vozacki ispit dzeto pise dati ukruznom imas prednost ako ja unilazim ukruzni tok ondak tija dolazim zdesne strane pame moras puscat dase uvalim totie pravilo desne sake nista vas ni su nauci li ivibi treba li jope polagat garant daste polozi li preko stele
pravilo desne ruke je kadse pretisne zica pod strujom pa kam prst prvi palac unebo pokaze tuj ide struja adje prsti pokazu idu magnetne sirnice
un1ted wrote:Ne bi uradio, ne bi barem savjestan covjek. Pusti govna neka idu dalje. Sta da ti svojom radnjom prouzrokujes nesrecu i da taj debil udari necije dijete? Da li bi ti savjest bila cista, jer znas da si DIREKTNO ucestvovao u tome?
Pa prijatelju , da li bi ti svoje auto ostetio i rizikovao da pogines , ja ne
Naravno da nebi , a ovo pusti govna , ma jebes im mater , evo pustili smo ih pa su bahatiji nego ikad , policaja jede govna , pise za sijalicu , 61 i slicno
Strasan sudar jutros kod Asa auta.. od Stupa se vuce raja mic po mic jer su od siline udara dijelovi tijela razbacani na dvije trake glavne ceste pa samo jedna otvorena za saobracaj, a sve to u jutarnjoj spici.
Strasan sudar jutros kod Asa auta.. od Stupa se vuce raja mic po mic jer su od siline udara dijelovi tijela razbacani na dvije trake glavne ceste pa samo jedna otvorena za saobracaj, a sve to u jutarnjoj spici.
Sta bolan dijelovi tijela?! Da nisi mislio na dijelove auta?
Nije dosta sto se iznervirah zbog ove gluposti, jos me optuzujete da valjam losu robu
Al stvarno je za plakati kad skontas da je to.. ne znam kako definisati, ali sudar sigurno nije, zaustavilo glavnu gradsku saobracajnicu + gradski prevoz.