Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Freamon Lester

#11976 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Sa druge teme zrno mudrosti...
kamberovica polje wrote:Glasanje za SDA treba staviti u udžbenike psihijatrije kao psihičko oboljenje, jer takvo odsustvo kritičkog razmišljanja i odbacivanje realnosti ne može bit normalna pojava.

:lol:
Eborg

#11977 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Zakucao!
kamen spoticanja

#11978 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Eborg wrote:Mozda ga uslikaju pa mu naprave profil na Facebooku za komentare.
" zafaljuju vam se stanovnici Tetova sto ste nam omogucili zivot obogacen svime,a najvise teskim metalima" :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11979 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Sad su upravo pustili ilahije neke poslije intoniranja himne :shock:
kamen spoticanja

#11980 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Sad su upravo pustili ilahije neke poslije intoniranja himne :shock:
Sta fali.ilahijama?
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11981 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Nije im mjesto na jeftinom razglasu u toku preizborne kampanje za skupljanje jeftinih poena od sacice vjernika.

Odo u carsiju kafu popit dok nisam na aparatima zavrsio.
kamen spoticanja

#11982 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Nije im mjesto na jeftinom razglasu u toku preizborne kampanje za skupljanje jeftinih poena od sacice vjernika.

Znaci ilahije su ok
sda ne valja...hajd dobro
uzmi ba tops da imas uz kahvu :mrgreen:
Freamon Lester

#11983 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Jimmy McNulty wrote:Nije im mjesto na jeftinom razglasu u toku preizborne kampanje za skupljanje jeftinih poena od sacice vjernika.

Ovako oni tebe gledaju...

Image

Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11984 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: uzmi ba tops da imas uz kahvu :mrgreen:
Radije bi govna jeo :D
Freamon Lester wrote: Image

Oni koji me znaju već me gledaju tako jer količina hejta koju imam prema toj stranci je impresionirajuća. :D
Norm

#11985 Re: Zeničani

Post by Norm »

kamen spoticanja wrote:
Norm wrote:
BlackCaviar wrote:Norme, rastimat cu ti sve satove, kani se Mirandice :D
...halalit cu sve satove za jedan Mirandin :kiss:
:mrgreen:
Ne moze ,ne moze
Zasto, da ti nije rod? :wink:
Casual's

#11986 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Image

Preko spomenika rahmetli Amera Pivića. Samo protiv SDA ! Glasat za stranku penzionera, stranku šumara, samo ne za njih.
kakavdanakneiskustvu

#11987 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Freamon Lester wrote:Sa druge teme zrno mudrosti...
kamberovica polje wrote:Glasanje za SDA treba staviti u udžbenike psihijatrije kao psihičko oboljenje, jer takvo odsustvo kritičkog razmišljanja i odbacivanje realnosti ne može bit normalna pojava.

obično mi se svidjaju postovi od @kamberovića polje,tako je i sa ovim postom
Kralj Tvrtko I.

#11988 Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

Mogli bi ovi iz SDA se napraviti budale i u predizbornu shemu uključiti grijanje...MoRe bit' da bi s tim potezom podigli sebi rejting ... nakon svih dosadašnjih nebuloza što su uradili [emoji3] [emoji3] Da se bar od jedne nebuloze narod ugrije [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Poslano iz pizde mater'ne...
kamen spoticanja

#11989 Re: Zeničani

Norm wrote: Zasto, da ti nije rod? :wink:
Jok al mi zakonska zena ne bi imala nista protiv da se orodimo :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11990 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Jos traje :shock:
dajdza-ze

#11991 Re: Zeničani

Post by dajdza-ze »

Neku vece reko jednom jaranu kojeg dugo znam da je on kamen spoticanja u nasem drustvu a on mrtav hladan rece "nisam ja on, ja sam ..." i rece mi svoj nick. Joj jesam mu se ismijao. :D Znamo se mi ovde skoro svi. Ako nista onda se bar vidjamo po gradu.
Casual's

#11992 Re: Zeničani

Post by Casual's »

dajdza-ze wrote:Neku vece reko jednom jaranu kojeg dugo znam da je on kamen spoticanja u nasem drustvu a on mrtav hladan rece "nisam ja on, ja sam ..." i rece mi svoj nick. Joj jesam mu se ismijao. :D Znamo se mi ovde skoro svi. Ako nista onda se bar vidjamo po gradu.
Ili po ZS-u :kiss:
kamen spoticanja

#11993 Re: Zeničani

Casual's wrote:
dajdza-ze wrote:Neku vece reko jednom jaranu kojeg dugo znam da je on kamen spoticanja u nasem drustvu a on mrtav hladan rece "nisam ja on, ja sam ..." i rece mi svoj nick. Joj jesam mu se ismijao. :D Znamo se mi ovde skoro svi. Ako nista onda se bar vidjamo po gradu.
Ili po ZS-u :kiss:
Ja vala ne znam ni dje ZS :mrgreen:
kamen spoticanja

#11994 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Jos traje :shock:
Sad ti je SBB...zeleni su otisli uzbrdo :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11995 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: Ja vala ne znam ni dje ZS :mrgreen:
Sve ti možemo halaliti ali ovo je greška koja te isključuje iz građanstva Zenice :P

Nego dok sam čekao bus slušao sam malo ovaj predizborni skup, sve se svodi na nevjerovatnu količinu mržnje prema drugome tako da su najveći dio svog govora posvetili pokušavajući ocrniti Snagu Centru. Očito je bulja proradila. Čuo sam od otga da su oni ubačeni elemnt drugih stranaka, da će trajat samo od izbora do izbora, da nemaju tradiciju, da nisu poput njih učestvovali u odbrani Bosne :shock: , očekuju i da će samo oni osvojiti mandate pa se neki ljakse iz sveg glasa dernjo po razglasu: gradonačelnik ništa ne bi mogao postići bez naših glasova u vijeću, on ništa ne bi mogao promijeniti, skoro da prijete da će sve blokirat ako njihov kandidat ne bude izabran. :shock: Kakva govna...
kamen spoticanja

#11996 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote: Ja vala ne znam ni dje ZS :mrgreen:
Sve ti možemo halaliti ali ovo je greška koja te isključuje iz građanstva Zenice :P

...
Oprostite izvinite...ev obecavam da cu otici sutra u Carpe diem i u nelegalnoj basti popiti pivu :mrgreen:
Samo da me vodite ko carsiju :mrgreen: mislim mogu se i drogirat ako cu se lakse uklopit u snage centra grada :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11997 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: Oprostite izvinite...ev obecavam da cu otici sutra u Carpe diem i u nelegalnoj basti popiti pivu :mrgreen:
Samo da me vodite ko carsiju :mrgreen: mislim mogu se i drogirat ako cu se lakse uklopit u snage centra grada :mrgreen:
Ja u Carpe Diemu nikad nisam popio kafu jer mi se ne sviđa to mjesto, također nisam nikakav simpatizer Snage Centra ali msm da ću dat glas Vračetu (ponavljam da bih ga i Karadžiću dao kad bi mislio da ima šansu da uznemiri SDA). Druga stvar ta priča urbano-ruralno kod mene ne prolazi, imam svakakvih prijatelja i ja sam sam dijete sa sela ili prigradskog naselja (svejedno) ali sam čaršija za 90% Zeničana u svim aspektima i nikad nisam sudio ljudima na osnovu mjesta gdje izlaze i piju kahvu (što je na ovoj temi dosta ljudi radilo kada dođe ta priča) a ako ćemo čovjeka okarakterisati kao narkomana zbog toga što je u mladosti konzumirao marihuanu zaista ne znam kako onda da okarakterišemo SDA bagru koja je ogrezla u privrednom kriminalu. :shock: Iznio sam svoja zapažanja koja sam primijetio slušajući ih 10 minuta dok sam čekao bus, u tih 10 minuta je izrečena tolika količina hejta da sam se skoro zabrino, pa ovo je vrsta ljudi koja bi poslala tenkove na svoje građane samo da ostanu u vlasti. :shock:

Srdačan pozdrav!
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11998 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Cudi me da kamen ne zna, ili se pravi da ne zna, ko je intervenisao da bašća Karpe Dijema bude legalna :D
jubix

#11999 Re: Zeničani

Post by jubix »

_BataZiv_0809 wrote:Cudi me da kamen ne zna, ili se pravi da ne zna, ko je intervenisao da bašća Karpe Dijema bude legalna :D
Čuo sam da je slučaj bašte još na sudu, valjda komšije tužile gazdu pa onda on njih, nisam u toku nit' me zanima, neki dan neko spomenuo u društvu.

Vjerovali ili ne, vidio sam braću Piviće i Duvnjaka sa Fudom, neki planovi se tu kuju i zavjere ko će koga... :izet:
kamen spoticanja

#12000 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:Cudi me da kamen ne zna, ili se pravi da ne zna, ko je intervenisao da bašća Karpe Dijema bude legalna :D
No no...basta je na sudu zato jos nije srusena
Post Reply