To je tamedvjed23 wrote:ako nisam posenilio, prvi put vidio na utakmici sartid - fks.. kolko se sjećam, komentator je bio zbunjen.. nije znao da je stvar dogovorena, već je mislio da su igrači spontano otišli po osvježenje i to..GandalfSivi wrote:Hajmo nagradno pitanje:
Koja je prva tekma na kojoj ste vidjeli ovaj time-out?
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#11976 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
- Raigor Stonehoof
#11977 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ma ja vjerujem da je do vrucine. ne racunam tu ocajnog pavlovica koji ono ne bi trebao primiti ni na + 80.mirza_15 wrote:Zadnjih 15 minuta prvog poluvremena je bilo kriminalno. Ovo u drugom je bilo cuvanje rezultata. Hodzic ocajan. Ja se iskreno nadam da je vrucina uzrok lose igre. U pojedinim trenutcima je izgledalo da jedva hodaju.
jer krenuli smo odlicno, dva brza gola, igrali se s njima. i ostatak utakmice na skrge predisali.
- medvjed23
#11978 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
jeste.. ne bi mi mrsko potražiti klip..GandalfSivi wrote:To je tamedvjed23 wrote:ako nisam posenilio, prvi put vidio na utakmici sartid - fks.. kolko se sjećam, komentator je bio zbunjen.. nije znao da je stvar dogovorena, već je mislio da su igrači spontano otišli po osvježenje i to..GandalfSivi wrote:Hajmo nagradno pitanje:
Koja je prva tekma na kojoj ste vidjeli ovaj time-out?
http://www.youtube.com/watch?v=7Lpe5PnXMYA&t=27m20s
- Logovan
#11979 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Strašno loša igra. Razočaran sam Husrefom, opet. Zašto nam igrači stadoše nakon 2:0? Gdje problem?
Husrefe, ostavi se mijenjanja pozicija pojedinim igračima, osim ako nemaš drugog izbora. Neka svako igra svoju poziciju. Ne koristi Hodžića na lijevom beku tako ti Boga dragog. Vidiš da je frajer rupa, da ne zna. Druga utakmica se mora mirnije odraditi, a ne kao danas.
Husrefe, ostavi se mijenjanja pozicija pojedinim igračima, osim ako nemaš drugog izbora. Neka svako igra svoju poziciju. Ne koristi Hodžića na lijevom beku tako ti Boga dragog. Vidiš da je frajer rupa, da ne zna. Druga utakmica se mora mirnije odraditi, a ne kao danas.
- Dinostula
#11980 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa kad nema drugog lijevog beka mogao se samo Hodzica staviti ili Sabanovica.Logovan wrote:Strašno loša igra. Razočaran sam Husrefom, opet. Zašto nam igrači stadoše nakon 2:0? Gdje problem?
- Maharadza
#11981 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma Šabanović mora igrati ispred one tetovirane ublehe i najvećeg uhljeba u historiji čovječanstva, pa frajer je kao žohar znači, ni atomska ga ne može ukloniti iz ekipe!Dinostula wrote:Pa kad nema drugog lijevog beka mogao se samo Hodzica staviti ili Sabanovica.Logovan wrote:Strašno loša igra. Razočaran sam Husrefom, opet. Zašto nam igrači stadoše nakon 2:0? Gdje problem?
- Logovan
#11982 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa radije bih gledao Šabanovića i njegove greške, nego Hodžića i njegove greške. Iako je Halid desni bek, kao i ovaj.Dinostula wrote:Pa kad nema drugog lijevog beka mogao se samo Hodzica staviti ili Sabanovica.Logovan wrote:Strašno loša igra. Razočaran sam Husrefom, opet. Zašto nam igrači stadoše nakon 2:0? Gdje problem?
- Dinostula
#11983 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jbg Husref (Sta je, tu je) Musemic zna najbolje.Logovan wrote:Pa radije bih gledao Šabanovića i njegove greške, nego Hodžića i njegove greške. Iako je Halid desni bek, kao i ovaj.Dinostula wrote:Pa kad nema drugog lijevog beka mogao se samo Hodzica staviti ili Sabanovica.Logovan wrote:Strašno loša igra. Razočaran sam Husrefom, opet. Zašto nam igrači stadoše nakon 2:0? Gdje problem?
Ali mi ovo ne mirise na dobro Rahmanovic/Velkoski/Stanojevic, kod nas sredina ne postoji.
- armin071
#11984 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mnogo smo losi. Mnogo taman da su u sauni igrali fudbal...
- GandalfSivi
#11985 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Rahmanovic, Velkovski i Halilovic odigrali bolje od ostalih...Dinostula wrote:
Jbg Husref (Sta je, tu je) Musemic zna najbolje.![]()
Ali mi ovo ne mirise na dobro Rahmanovic/Velkoski/Stanojevic, kod nas sredina ne postoji.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11986 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Vidim da smo dobili.
Po komentarima
Valjda ne prospemo.
Po komentarima
Valjda ne prospemo.
- xoklix
#11987 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jbga sad nećemo asistenciju za prvi gol zaboraviti...Logovan wrote:Pa radije bih gledao Šabanovića i njegove greške, nego Hodžića i njegove greške. Iako je Halid desni bek, kao i ovaj.Dinostula wrote:Pa kad nema drugog lijevog beka mogao se samo Hodzica staviti ili Sabanovica.Logovan wrote:Strašno loša igra. Razočaran sam Husrefom, opet. Zašto nam igrači stadoše nakon 2:0? Gdje problem?
- ZonFon
#11988 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sredina sa Rahmanovicem kao defanzivcem nema sta traziti ni u nasoj ligi a kamoli u evropi. I dalje mislim da je Hebib korisniji na krilu nego na beku. Almiru Bekicu podici spomenik kad se oporavi i moliti Boga da bude zdrav do kraja karijere.
Kad se sve sagleda rezultat dobar. Hvala Bogu.
Kad se sve sagleda rezultat dobar. Hvala Bogu.
- Maharadza
#11989 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
I onaj Adukor je u veznom redu daleko korisniji nego na štoperu, ima kondicije ako ništa...valjda ga prebaci u sredinu kada Dupovac zaigra?! 
- strong69
#11990 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nadam se da je ovakva igra Sarajeva posljedica visoke temperature i da se neće ponoviti. Inace, odbrana katastrofalna, lijeva bocna strana isto. Sredina nevidljiva.
Ako su nam oni izlazili sami ispred golmana najmanje 3-4 puta ne smijem ni da pomislim sta ce nam uraditi Atalanta/Fiorentina.
Pohvalio bih komentatora koji je pokušavao opravdati lošu igru Sarajeva i jako dobro je inače komentarisao tekmu. Opet kažem, bitna je pobjeda i mislim da je vrućina kriva za lose izdanje.
Ako su nam oni izlazili sami ispred golmana najmanje 3-4 puta ne smijem ni da pomislim sta ce nam uraditi Atalanta/Fiorentina.
Pohvalio bih komentatora koji je pokušavao opravdati lošu igru Sarajeva i jako dobro je inače komentarisao tekmu. Opet kažem, bitna je pobjeda i mislim da je vrućina kriva za lose izdanje.
Last edited by strong69 on 11/07/2018 22:46, edited 2 times in total.
-
internazionale
#11991 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Znaci drama sto smo u prvoj zvanicnoj utakmici u sezoni na strani na +40 dobili samo 2-1
Sta se sve EDIT moderacija: Fakat nema potrebe! medju navijacima Sarajeva
Sta se sve EDIT moderacija: Fakat nema potrebe! medju navijacima Sarajeva
- SmokingMan
#11992 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zamolio bi za snimak tekme?
- Dinostula
#11993 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
https://www.youtube.com/watch?v=Q9yBvsjgJxsSmokingMan wrote:Zamolio bi za snimak tekme?
Snimak bas nije najbolji.
Last edited by Dinostula on 11/07/2018 23:16, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#11994 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hvala.Dinostula wrote:https://www.youtube.com/watch?v=El33tvsjhTwSmokingMan wrote:Zamolio bi za snimak tekme?
Krece od 9 minute i snimak bas nije najbolji.
- Dinostula
#11995 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Evo sam ubacio gore iams drugi link pocinje od pocetka.SmokingMan wrote:Hvala.Dinostula wrote:https://www.youtube.com/watch?v=El33tvsjhTwSmokingMan wrote:Zamolio bi za snimak tekme?
Krece od 9 minute i snimak bas nije najbolji.
Ali i dalje nije snimak nesto posebno.
Evo i ovdje
https://www.youtube.com/watch?v=Q9yBvsjgJxs
- SmokingMan
#11996 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
@Dino ovo je već mnogo bolje. 
- Dr. Kuca
#11997 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Cuj sto ekipa stade nakon 2:0? Sta su trebali? Trcati dok ne umru? Ba 40 stepeni je bilo tamo, dobro smo ikako ista i odigrali. Svasta. Stanojevic i Hodzic na infuzijama zavrsili.
- emigrazione
#11998 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Znači Dušana su zaobilazili ko pokvarenog stojadina na putu zato što je bilo vruće previše?! Ekipa, kojoj smo mi u stanju da zabijemo onakve golove ( pogotovo drugi), ne bi smjela ni u teoriji da nas pritisne i izdominira na bilo kojem kraju terena, na bilo kojoj temperaturi u bilo kojoj minuti utakmice....
-
last mohicans
#11999 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hajde još jednom ponovite da 40 bilo. Baš kako sveznajuci Husref veli. Svijesni smo svi da je bilo, fudbal se igra u svim meteo uslovima. Po kisi, snijegu, blatu i zegi. Da smo odigrali nerješeno, tačno bi Husrev to iskoristio za alibi kako je bilo vruce, jer nije mogao na teren, povrede i mlade igrače. Jesu ovi Armenci imali kake ventilatore ugrađene, pa njima nije bilo vruce? To sto tumba igrače, trosi Adukora na stoperu, nije nasao bilo kakvog lijevog beka da moze zamijeniti Bekica, stavlja nespremnog Hodzica koji se vuče kao prebijena mačka, sto Pavlovica nije naučio kako da postavi sebe i zivi zid da ne primi gol sa 35 metara, jebo to. Ne znam da nije se Junino maskirao u onog Armenca, on je onako znao opucati. Slaba odigrana utakmica i sreca je vise igrala ulogu nego kvalitet, a napominjem da smo se kao trebali prošetati sudeci da smo bili nosioci. Vidjet cemo i revanš, vjerovatno ce ovima biti svjeze, pa se nece najbolje snaci. Nikad neke mjere nemamo, je li treba slaviti pobjedu protiv ovih? Rezultat je aktivan, ali i nadoknadiv za protivnika. Nagledali smo se i gorih levata koji su nas prolazili. Mozda sam previse pod dojmom prolaza Hrvatske koja je je najvecim dijelom tu gdje jeste zbog karaktera, volje, zelje i vjere u sebe. Naravno da imaju kvalitet i glupo je uopste dovoditi u isti kontekst klupski i reprezentativni fudbal. Ali ima li igdje tog karaktera jebenog.
Last edited by last mohicans on 12/07/2018 00:23, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#12000 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa realno je da su uslovi puno teže pali nama nego njima, oni tu žive i rade godinama.
Nema naravno opravdanja za Hodžića i Pavlovića, ali sigurno je da nam je vrijeme bilo teži faktor nego njima. Mislim da se teško može previše suditi po ovoj utakmici, sve će biti puno jasnije na Koševu.
Nema naravno opravdanja za Hodžića i Pavlovića, ali sigurno je da nam je vrijeme bilo teži faktor nego njima. Mislim da se teško može previše suditi po ovoj utakmici, sve će biti puno jasnije na Koševu.