Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11976 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Trener kola: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

:run:
ultima_palabra

#11977 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Nisam ga nikad cijenio kao igrača, ali ovih golova koje je Obuća zabio na proljeće se ne bi postidio centarfor u puno jačim ligama.
internazionale

#11978 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Topla voda wrote:ja sam na istok otisao poslije 5 godina,i necu vise nikad,bar na onaj dio prema sjeveru.
prosla ona tekma,buducnost kad je bila.
i necu vise nikad,zlo mi bude od isfrustriranih hejtera koji psuju obuci i kad on da gol i asistira,pa promasi sansu,koji se obraduju i govore"ovo je obuca kakvog ga znamo".i nije sto se obraduju,nego imaju komentare van svakih granica ukusa .

uzasno negativni filing osjetim tamo,pomalo sam se odvikao ne iduci na istok,a poluvrijeme mi je trebalo da se podsjetim...i izasao sam u 60 minuti.

istok vozdra forever.
i ja sam tako "kružio" još dok su bile one sarajevocard
istok pa zapad, ali mi se čini da bi me i na jugu stigli ovi stručnjaci
vrati se korijenima
internazionale

#11979 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

ultima_palabra wrote:Nisam ga nikad cijenio kao igrača, ali ovih golova koje je Obuća zabio na proljeće se ne bi postidio centarfor u puno jačim ligama.
treb'o je zabiti i u banja luci ali kakva je kur.eva situacija u i oko kluba onda te ni sreća neće
ako kakvim natprirodnim silama sarajevo bude u skorijem perodu igralo sa barselonom
znam ko će ga zabiti victoru valdesu
Topla voda

#11980 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

-LIBERO- wrote:Drug ToplaVoda idi na derbi na jug,neprocjeniv osjecaj gledati male plave,iz blizine :D ,dok gube od Sarajeva a navijacki pretrpljuju poraz od Hz. :D :dance:
neces vjerovat,al imam i jednu tekmu s juga....kusisi 1-2 :x :D
Topla voda

#11981 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

Chisum wrote:
Impavidus wrote:
Topla voda wrote:ja sam na istok otisao poslije 5 godina,i necu vise nikad,bar na onaj dio prema sjeveru.
prosla ona tekma,buducnost kad je bila.
i necu vise nikad,zlo mi bude od isfrustriranih hejtera koji psuju obuci i kad on da gol i asistira,pa promasi sansu,koji se obraduju i govore"ovo je obuca kakvog ga znamo".i nije sto se obraduju,nego imaju komentare van svakih granica ukusa .

uzasno negativni filing osjetim tamo,pomalo sam se odvikao ne iduci na istok,a poluvrijeme mi je trebalo da se podsjetim...i izasao sam u 60 minuti.

istok vozdra forever.
Jesi to i ti imas "feeling za osjecaj" :D
I najvise volis da citas Tolstojevskog? :D

(Jebiga, Topla Voda, haveru... sam si up'o u masinu... sad se vadi... :D )
jebiga,opletite :lol: da se ne vadim,zakopacu se jos dublje :D
cappy_tempo

#11982 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

pa vi i dalje pricajte protiv mirze,a frajer trener kola. mirza ja sam jedan od 100 000 navijaca,pusti ti ove placenike
Pitarrr82

#11983 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

A veliki je uspjeh biti trener sedmice... :mrgreen:
north

#11984 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nije mala stva biti trener kola, ako dobije Olimpica u subotu mogu bi biti i trener dva kola.....

Laganini, ali sigurno frajer napreduje.....za neke dvije-tri godine možemo očekivati i bodove sa gostovanja, a aBd za nekih 10-ak godina će i neki trofej osvojiti.....

Samo lagano MV, ne znaju oni šta ti sve možeš..., još da Ihtijarevića imaš, pa i Repuha, gdje bi nam kraj bio.....
Pitarrr82

#11985 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

north wrote:Nije mala stva biti trener kola, ako dobije Olimpica u subotu mogu bi biti i trener dva kola.....

Laganini, ali sigurno frajer napreduje.....za neke dvije-tri godine možemo očekivati i bodove sa gostovanja, a aBd za nekih 10-ak godina će i neki trofej osvojiti.....

Samo lagano MV, ne znaju oni šta ti sve možeš..., još da Ihtijarevića imaš, pa i Repuha, gdje bi nam kraj bio.....

Zaboravio si Zeku :D
north

#11986 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Pitarrr82 wrote:
north wrote:Nije mala stva biti trener kola, ako dobije Olimpica u subotu mogu bi biti i trener dva kola.....

Drugo je Zeka, nije on u tom košu "velikana"......
Pitarrr82

#11987 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

north wrote:
Pitarrr82 wrote:

Drugo je Zeka, nije on u tom košu "velikana"......

Kako god, idu odlucujuce tekme pa cemo vidjeti sta mozemo a sta ne a kako vidim igraci stoje iza njega tako da mi tu mozemo veoma malo uciniti...
Logovan

#11988 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sve je bolji i bolji :D
Mikado

#11989 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

-LIBERO- wrote:Trener kola: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

:run:
Nema labavo kod Prandellia :mrgreen:
Baltazar_khan

#11990 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

dakle, hilmo, bane i vučina žele raskid ugovora. hilme i vučine nije mi nešto pretjerano žao, jedino eto baneta. na kraju krajeva možda ovo izađe na dobro jer sad igraju naša djeca iz omladinskog pogona, iz utakmice u utakmicu su sve bolji i bolji evo recimo čomor :thumbup:
Pitarrr82

#11991 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Baltazar_khan wrote:dakle, hilmo, bane i vučina žele raskid ugovora. hilme i vučine nije mi nešto pretjerano žao, jedino eto baneta. na kraju krajeva možda ovo izađe na dobro jer sad igraju naša djeca iz omladinskog pogona, iz utakmice u utakmicu su sve bolji i bolji evo recimo čomor :thumbup:

Jbg niko ih ne moze natjerati na nesto sto ne stoji u ugovoru, sad sto je Bane dobar igrac je druga prica...
Comor je po meni odigrao tekmu "karijere" do sada i ako bude konstantan bice dobro...
bordo_boy

#11992 Re: FK Sarajevo

Post by bordo_boy »

Koliko ćemo karata dobiti od uprave Olimpica za ovo
PRVO GOSTOVANJE FK SARAJEVA NA STADIONU "KOŠEVO" ? 8-) i koja je gostujuća tribina za navijače gostiju FK Olimpica?
chsk

#11993 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

1200 al' ako nas bude vise (sto ne vjerujem) nema razloga da ne udjemo...
bordo_boy

#11994 Re: FK Sarajevo

Post by bordo_boy »

chsk wrote:1200 al' ako nas bude vise (sto ne vjerujem) nema razloga da ne udjemo...
Obzirom da je termin utakmice subota 20.00 h i da je temperatura idealna za večernji termin, ne vidim razloga zašto ne vjeruješ da će nas biti više od 1200... Ja se nadam da će biti puno više raje na sjeveru...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11995 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ja koliko sam skontao,a mislim da jesam, tih 1200 karata je stampano samo za sjever.
Za istok i zapad je stampan drugi kontigent ulaznica,mislim po 500 ,sto bi moglo biti malo za istok..ali eto vidjet cemo.
samo_ovaj_put

#11996 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

nema sta biti malo,bice onliko publike koliko je bilo i zadnju utakmicu,100,200 manje,vise(uglavnom oni ljudi koji prate olimpik)
ibizza

#11997 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

samo_ovaj_put wrote:nema sta biti malo,bice onliko publike koliko je bilo i zadnju utakmicu,100,200 manje,vise(uglavnom oni ljudi koji prate olimpik)
Bice nas vise sigurno.Ja znam 5-6 osoba koje ce ici na tekmu,a nisu ni jednom ove godine otisli na Koševo.Jednostavno,odgovara termin,vrijjeme,pobjeda od proslog kola,pa se raja nafurala malo :D
Pitarrr82

#11998 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Ma bice tijesno, bice 0:2 :D
solo2

#11999 Re: FK Sarajevo

Post by solo2 »

Baltazar_khan wrote:dakle, hilmo, bane i vučina žele raskid ugovora. hilme i vučine nije mi nešto pretjerano žao, jedino eto baneta. na kraju krajeva možda ovo izađe na dobro jer sad igraju naša djeca iz omladinskog pogona, iz utakmice u utakmicu su sve bolji i bolji evo recimo čomor :thumbup:
ma da, igraci iz omladinskog pogona ala Barca :thumbup:
Obuca9

#12000 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Topla voda wrote:sema,koji je ovo emirov gol ukupno za fks,sa kupom i evropom...?
76. gol u 171. zvaničnoj utakmici.

Peti najbolji strijelac u historiji Kluba, šta reći više? Jedan je Obuća Emir :thumbup:
Locked