Nadinka je pitala kakva su Bourjois rumenila..
E ovako, ja imamm ovih pet i zadovoljna sam..Istina nisam probala ni Givenchyijeva, ni Chanelova, ni Lancome pa mozda nije moje da sudim..

Skroz lijevo Lune d'Or, da sjaja i prirodnu boju obrazima..
Rose de Jaspe 95, roza rumenillo, prelijepo vidi se i po tome sto sam ga zgulila, gotovo potroseno.
Rose Eclat 15, roza- trazila sam broj 16 jer ga zene hvale, i ne nadjem to pa uzmem ovo..Meni malo pretamno al' ekonomicno-mahnem jedanput lagano cetkicom i dosta boje na obrazima.
Ambre de Or 32- breskvasto zlatno, dobro-narocito ljeti.
Brun Cuivre 03 sam kupila greskom jer sam nekako mislila da je sjenilo, al' mi se cini da cu ga koristiti.
Bourjois sjenila i rumenila su takva (baked mineral) da poslije nekog vremena moras da ih zagrebes (iglom) i onda nastavis koristiti..
Usicarila sam dvije nove Bourjois sjene, okacila sam slike par stranica prije-ono broj 74 je divno i samo i u kombinaciji sa sjenom 214 od Artdecoa.
I umalo da zaboravim..Kupila sam Nuxe Huile Prodigieuse, nazalost, samo 50ml..Predivno je.
Ulje se moze koristiti za tijelo, lice i kosu. Stvarno ne masti kosu. Mada se koristi kao maska-dvije tri kapi rasprsite medju dlanovima a onda dlanovima prodjete kroz kosu..
Zao mi je samo sto nisam kupila bocicu od 100ml.