E, ako si ti u DF-u neću ni glasat DF.L u c i f e r wrote:šta ćeš u sdp-u bonaKatarinaKosaca wrote:Ovdje je ipak najveći luzer SDP u oktobru ove godine. Sve sa Uzunović-Zaimović na čelu.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
pređi kod nas u df
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#11976 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
nedim73m
#11977 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
DF isprdak od SDP-aL u c i f e r wrote:šta ćeš u sdp-u bonaKatarinaKosaca wrote:Ovdje je ipak najveći luzer SDP u oktobru ove godine. Sve sa Uzunović-Zaimović na čelu.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
pređi kod nas u df
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#11978 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
sad mi je Esso Prosvjetitelj reako vako, citiram : MI ne pregovaramo sa teroristima!VjecitiStudent wrote:Alfonse, opet te pitam, zar je skupština uopšte raspravljala o ovim zahtjevima?Alfons Kauders wrote: aha... dakle ceka se "zvanican stav"... a i bez zvanicnog stava i bez odgovora skupstine se vec znalo da ce se sutra ici na blokadu grada? zanimljivo
a mozda bi bilo vrijeme da se prizna da ovo nema veze sa nekim tamo zahtjevima vec sa pokusajem preuzimanja vlasti i rusenja izabranih predstavnika u skupstini KS?
zivi bili pa vidjeli, za pola sata plenum... pitam se samo da li ce plenum PREUZETI ODGOVORNOST za posljedice eventualnih nemira ako nastavi ignorisati skupstinu i pozove narod na ulice? jer se bojim da se vise njih ama bas nista ne pita... tj da je vec planirano iza njihovih ledja
Ja mu kažem bolan Esso pa i jAlija je pregovarao s Radovanom
Mršnu me ko ona naka Jasmila
-
L u c i f e r
#11979 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jesam jbgKatarinaKosaca wrote: E, ako si ti u DF-u neću ni glasat DF.
dok me ne išćeraju
-
L u c i f e r
#11980 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ljepota demokratije jenedim73m wrote: DF isprdak od SDP-a
u pravu izbora
-
VjecitiStudent
#11981 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Otkad si i ti među budžetlijama?JoseMujica wrote:sad mi je Esso Prosvjetitelj reako vako, citiram : MI ne pregovaramo sa teroristima!VjecitiStudent wrote:Alfonse, opet te pitam, zar je skupština uopšte raspravljala o ovim zahtjevima?Alfons Kauders wrote: aha... dakle ceka se "zvanican stav"... a i bez zvanicnog stava i bez odgovora skupstine se vec znalo da ce se sutra ici na blokadu grada? zanimljivo
a mozda bi bilo vrijeme da se prizna da ovo nema veze sa nekim tamo zahtjevima vec sa pokusajem preuzimanja vlasti i rusenja izabranih predstavnika u skupstini KS?
zivi bili pa vidjeli, za pola sata plenum... pitam se samo da li ce plenum PREUZETI ODGOVORNOST za posljedice eventualnih nemira ako nastavi ignorisati skupstinu i pozove narod na ulice? jer se bojim da se vise njih ama bas nista ne pita... tj da je vec planirano iza njihovih ledja
Ja mu kažem bolan Esso pa i jAlija je pregovarao s Radovanom
Mršnu me ko ona naka Jasmila
- KatarinaKosaca
#11982 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa, još smo kod "talačke krize" ljetos tražili da se pusti Jose Mujica. Ipak, ne može u istu vreću sa ostalim DF-ovcima ovdjeVjecitiStudent wrote:Otkad si i ti među budžetlijama?
-
pemanapemani
#11983 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ti si jednostavno govno od čovjeka.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
Zbog čega? Zato što nemaš sposobnost empatije sa onima koji su siromašni. Nismo mi Amerika da u sat vremena možeš naći posao za normalnu dnevnicu i tako preživjeti.
Naravno, sad ide priča o 100 ljudi, vandalima, klošarima, plaćenicima političkih stranaka, itd.
Možda i stoji u određenom procentu.
Fazon je što bi tebi i sličnima smetala blokada saobraćaja i da je tu 20 hiljada ljudi.
P.S.Izvinjavam se moderatoru @Chmolji i ne bunim se zbog eventualnog bana.
- JoseMujica
#11984 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
peta kolona čeka zvuk pišćeVjecitiStudent wrote:
Otkad si i ti među budžetlijama?
- KatarinaKosaca
#11985 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pemanapemani wrote:Ti si jednostavno govno od čovjeka.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
Zbog čega? Zato što nemaš sposobnost empatije sa onima koji su siromašni. Nismo mi Amerika da u sat vremena možeš naći posao za normalnu dnevnicu i tako preživjeti.
Naravno, sad ide priča o 100 ljudi, vandalima, klošarima, plaćenicima političkih stranaka, itd.
Fazon je što bi tebi i sličnima smetala blokada saobraćaja i da je tu 20 hiljada ljudi.
-
VjecitiStudent
#11986 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Uh, ne upratih. Da ne trošim onda dalje tastaturu ...KatarinaKosaca wrote:Pa, još smo kod "talačke krize" ljetos tražili da se pusti Jose Mujica. Ipak, ne može u istu vreću sa ostalim DF-ovcima ovdjeVjecitiStudent wrote:Otkad si i ti među budžetlijama?
-
VjecitiStudent
#11987 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nego, može li ugledni pravnik Alfons da nam objasni ovo oko skupštine, tj. kada je skupština raspravljala o zahtjevima?
- KatarinaKosaca
#11988 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da, i luzerima objasniti da blokada saobraćajnice kod Higijenskog smeta samo tramvaju. Kolima se može zaobilaznicom, kao i putem trolejbusa. Može i kroz tunel pa pored stanice. Luzer nije onaj kome je onemogućeno sistemom da ima ravnopravan položaj u društvu, luzer je onaj koji se drži stranke i cmizdri šta će biti ako mu stranka kao jedina zaštita i jedini kvalitet padne. Onaj ko ima cv nije luzer. Onaj politički podoban jeste. I to je povjest nebrojeno puta pokazala.
Last edited by KatarinaKosaca on 21/02/2014 20:42, edited 1 time in total.
-
hellue
#11989 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nije skupstina, jeste kolegij skupstineVjecitiStudent wrote:Nego, može li ugledni pravnik Alfons da nam objasni ovo oko skupštine, tj. kada je skupština raspravljala o zahtjevima?
-
nedim73m
#11990 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Šta imaš birati kad će opet poslije izbora pljenum da ih skida i šalje zahtjeveL u c i f e r wrote:ljepota demokratije jenedim73m wrote: DF isprdak od SDP-a
u pravu izbora
-
emmir1
#11991 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ma ne radi se tu da li pješke ići.
Zamisli koliko neprijatnosti stvorite građanima koji imaju neke obaveze.
Evo pazi mog slučaja.
Kod sinčića mi se na nozi prstić upalio od zanoktice te me šalju na Koševo u amblantu dječije hirurgije .
Ujedno neki virus gripe ga u uhvatio.
Stavim ga u auto i vozim se skoro sat vremena metar po metar do Koševa , dva puta djete povraća u autu .
Ono samo da kreneš autom kroz one debile što misle da su neka muda ako su blokirali cestu.
Samo građani od ovoga neprijatnosti imaju i to je sve.
Moraš li blokirati cestu ako protestuješ?
Zamisli koliko neprijatnosti stvorite građanima koji imaju neke obaveze.
Evo pazi mog slučaja.
Kod sinčića mi se na nozi prstić upalio od zanoktice te me šalju na Koševo u amblantu dječije hirurgije .
Ujedno neki virus gripe ga u uhvatio.
Stavim ga u auto i vozim se skoro sat vremena metar po metar do Koševa , dva puta djete povraća u autu .
Ono samo da kreneš autom kroz one debile što misle da su neka muda ako su blokirali cestu.
Samo građani od ovoga neprijatnosti imaju i to je sve.
Moraš li blokirati cestu ako protestuješ?
-
L u c i f e r
#11992 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
bio siromašan, pomažem siromašnimpemanapemani wrote:Ti si jednostavno govno od čovjeka.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
međutim, blokadom se NIŠTA ne postiže, ponavljam po milioniti put
osim što handri nas koji moramo raditi i zaraditi
jednostavno glupo iživljavanje šačice nad većinom, tj nedužnim građanima
dokaz:
da se građani većinski slažu sa blokadom
u njoj bi učestvovale desetine hiljada
a ne desetine morona
-
L u c i f e r
#11993 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
dodušenedim73m wrote:Šta imaš birati kad će opet poslije izbora pljenum da ih skida i šalje zahtjeveL u c i f e r wrote:ljepota demokratije jenedim73m wrote: DF isprdak od SDP-a
u pravu izbora
-
L u c i f e r
#11994 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
'ta će kolegijhellue wrote:Nije skupstina, jeste kolegij skupstineVjecitiStudent wrote:Nego, može li ugledni pravnik Alfons da nam objasni ovo oko skupštine, tj. kada je skupština raspravljala o zahtjevima?
ne znaju ti oni bolan šta je to
-
VjecitiStudent
#11995 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Aha, sitnica jel'de?hellue wrote:Nije skupstina, jeste kolegij skupstineVjecitiStudent wrote:Nego, može li ugledni pravnik Alfons da nam objasni ovo oko skupštine, tj. kada je skupština raspravljala o zahtjevima?
Kakve su ovlasti fucking kolegija?
- KatarinaKosaca
#11996 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Za nekog ko forumaše proziva za nepismenost, plenumaše za glupane , neznalice i luzere pokazuješ jako malo znanja i obrazovanja. A znanje, kao i kašalj u RL , na forumu se ne može sakriti.L u c i f e r wrote:'ta će kolegijhellue wrote:Nije skupstina, jeste kolegij skupstineVjecitiStudent wrote:Nego, može li ugledni pravnik Alfons da nam objasni ovo oko skupštine, tj. kada je skupština raspravljala o zahtjevima?![]()
ne znaju ti oni bolan šta je to
-
miop
#11997 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
emmir1 wrote:Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
Oteše mu mikrofon , dobro je živu glavu izvukao.

- JoseMujica
#11998 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
kad postadoh DF-ovac? do juče bijah SDPovca ...doduše haman pa mainstream tranzicijaKatarinaKosaca wrote:Pa, još smo kod "talačke krize" ljetos tražili da se pusti Jose Mujica. Ipak, ne može u istu vreću sa ostalim DF-ovcima ovdjeVjecitiStudent wrote:Otkad si i ti među budžetlijama?
ako me sjećanje služi jednared davno ja vikah da mali iz Komšiluka nije halternativa i upiro u teta Hanku Milficu za koju juče neko ovdje reče da ima i treće dijete udomljeno, od marta prošle godine, kod mog Essa Prosvjetitelja u ZZZO il kako god se zove taj njegov Divan....a ti me izhraka tada ko Prolaznikova pakaša što u Ljiljana diram
Čekam potvrdu te informacije dok me primi Esso ProsvIJetitelj
Last edited by JoseMujica on 21/02/2014 20:51, edited 2 times in total.
-
L u c i f e r
#11999 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jah, jah, pusti to bonaKatarinaKosaca wrote:Da, i luzerima objasniti da blokada saobraćajnice kod Higijenskog smeta samo tramvaju. Kolima se može zaobilaznicom, kao i putem trolejbusa. Može i kroz tunel pa pored stanice. Luzer nije onaj kome je onemogućeno sistemom da ima ravnopravan položaj u društvu, luzer je onaj koji se drži stranke i cmizdri šta će biti ako mu stranka kao jedina zaštita i jedini kvalitet padne. Onaj ko ima cv nije luzer. Onaj politički podoban jeste. I to je povjest nebrojeno puta pokazala.
nego deder ti nama srećo objasni
kakav je hajr od te rekti
blokade
- KatarinaKosaca
#12000 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja Fazlija, a tebi vid otišao ili zaboravio čitat. Kažem, ne možeš nikako u isti red sa DF-ovcima sa teme, jer se nik @Lucifer (luziferJoseMujica wrote:kad postadoh DF-ovac? do juče bijah SDPovca ...doduše haman pa mainstream tranzicija...ali šiljiš Kato ko Fazlija to mora da te PMS na forum naćero
![]()
Jose, Jose, nikako ti ne valja