Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gradjani Kafir Zite protestuju protiv predstojeceg napada hemijskim oruzjem koji ce naravno izvesti tiranin Asad uz pomoc Rusa...
Ne znaš ti bolan čitati arapski..mora da drugo(nešta ) piše..očekujem demant "upućenih"..
Shvatili da će ih.. nekolicina..biti žrtvovana za "veći cilj"..pa im ko' svakom razumnom..ne paše..a Bogme i lekciju dobrano naučili..
Djeca koju su kindapovali teroristi u Idlibu: Medijske zrtve novog isceniranog hemijskog napada.
Sirijski izvori potvrdjuju kindapovanje desetina djece u posljednjih nekoliko dana od strane terorista u Idlibu.
Strahuje se da ce upravo ova djeca biti koriscena kao zrtve isceniranog napada hemijskim oruzjem.
pa bilo je ovo ovako kad su onu djecu oteli u latakiji i prevezli negdje(zaboravio sam) i potrovali ih
već viđeno ... i oni bijeli šljamovi sa svojim isceniranim spašavanjima
Nadzornik wrote:Djeca koju su kindapovali teroristi u Idlibu: Medijske zrtve novog isceniranog hemijskog napada.
Sirijski izvori potvrdjuju kindapovanje desetina djece u posljednjih nekoliko dana od strane terorista u Idlibu.
Strahuje se da ce upravo ova djeca biti koriscena kao zrtve isceniranog napada hemijskim oruzjem.
I ne samo oni..
kako vidim i čitam i italijanska štampa oslanjajući se na svoje izvore unutar krišćanske zajednice u Siriji izvještavaju da u zadnjoj sedmici je oteto oko 1000 osoba (djece prevalentno) na širem području Idliba..i da je ta "operacija" još uvijek u toku..
Mislim da je savršeno jasno sve..ako se pomenute osobe budu nalazile na stratištima nusrinim..što je više nego vjerovatno..
cijeli svijet treba zanijemiti..
husein_kapetan wrote:I ne samo oni..
kako vidim i čitam i italijanska štampa oslanjajući se na svoje izvore unutar krišćanske zajednice u Siriji izvještavaju da u zadnjoj sedmici je oteto oko 1000 osoba (djece prevalentno) na širem području Idliba..i da je ta "operacija" još uvijek u toku..
Mislim da je savršeno jasno sve..ako se pomenute osobe budu nalazile na stratištima nusrinim..što je više nego vjerovatno..
Hipotetička replika.
AKO je takav scenario zaista u igri, AKO ga teroristi AQ realizuju i AKO USA to iskoriste kao povod za napad na Siriju, Rusi će biti pičke ako im brodove ne pošalju na dno Mediterana.
husein_kapetan wrote:Pogledaj samo reakcije sirijaca na ovaj..nazovi ga kako hoćeš.. pokušaj..
Ono što te ne ubije..dodatno te ojača..nikada Sirija nije bila unitarnija i jednoglasnija u odgovoru na..ovo..
Bio sam malo odsutan i nisam upratio... Kakve su reakcije?
Hipotetička replika.
AKO je takav scenario zaista u igri, AKO ga teroristi AQ realizuju i AKO USA to iskoriste kao povod za napad na Siriju, Rusi će biti pičke ako im brodove ne pošalju na dno Mediterana.
O boze .. ili ti o maj gad Da da... ako treci put nas bombardujete ovaj put nuklearni rat pocinje nas veliki drug rusija
Hipotetička replika.
Svak radi ono što misli datreba drug moj..samo hladan i sračunat omjer uloga i interesa konta..niti šta više niti manje..
husein_kapetan wrote:Pogledaj samo reakcije sirijaca na ovaj..nazovi ga kako hoćeš.. pokušaj..
Ono što te ne ubije..dodatno te ojača..nikada Sirija nije bila unitarnija i jednoglasnija u odgovoru na..ovo..
Bio sam malo odsutan i nisam upratio... Kakve su reakcije?
Generalno shvatanje iminentne opasnosti i dosledna reakcija naroda..ponosna i gorda..ne ne plaši i ni malo ova prijetnja..
husein_kapetan wrote:Svak radi ono što misli datreba drug moj..samo hladan i sračunat omjer uloga i interesa konta..niti šta više niti manje..
Jasno. Predatorske nacije se ne rukovode emocijama. Ali, ako je onaj satanistički scenario stvaran i ako Deep State takav scenario iskoristi kao povod za napad na Siriju, neće imati drugog izbora do odgovora.
Adekvatnog, dakle brutalnog, bio simetričan ili asimetričan.
handžar88 wrote:Vidis ti kakva je to bagra.. tacno su srbi sve bili u pravu.
Markale, Srebrenica itd.. tek sad vjerujem!
Obdanisna logika.
To sto postoje dogadjaji koji nisu false flag operacije, a za koje suprotna strana tvrdi da jesu, ne znaci da ne postoje false flag operacije. Recimo ono sto je otkriveno da je bilo planirano u sklopu Operacije Northwood me je zapanjilo, taj stepen zrtvovanja od strane "demokratske Amerike" "svojih" nevinih u insceniranoj operaciji za koju bi se okrivila druga strana i pridobila sopstvena javnost.