Ja konto Kurdi jbtNadzornik wrote:Karneval u Mamariti,okolina Homsa...![]()
Naoružane zgodne žene, mahrame, petokrake i na kraju neustrašive pešmerge i ypg
Ja konto Kurdi jbtNadzornik wrote:Karneval u Mamariti,okolina Homsa...![]()

Naravno totalno su beskorisni.... iako je to avion najvise koristen i pokazan kao najpouzdaniji u zadnjih 30 godinaNadzornik wrote:Predsjednik Filipina Rodrigo Duteret odbio je americki prijedlog za kupovinu borbenih aviona F-16,nazivajuci ih apsolutno beskorisnim.
Bolje da kupimo ruske komplekse Triumph S-400...![]()
Apsolutno se slazem sa tobom samo ima jedna zackoljica.славянин wrote:
Naravno totalno su beskorisni.... iako je to avion najvise koristen i pokazan kao najpouzdaniji u zadnjih 30 godina
Pa cim izraelci tohaju SirijceNadzornik wrote:Apsolutno se slazem sa tobom samo ima jedna zackoljica.славянин wrote:
Naravno totalno su beskorisni.... iako je to avion najvise koristen i pokazan kao najpouzdaniji u zadnjih 30 godina
Ti avioni nikada nisu krstarili nebom koje su branili S-300 koji se koristi takodje u zadnjih 30 godina a o S-400 sistemu da i nepricmo.
Filipincima bi sasvim odgovarao i TOR,BUK ili pancir.
S-400 je rezervisan za velike sile kao sto je Kina,Indija ili regionalnim silama kao sto je Turska.
Puca po Hezbolahu a ne po SAA ili ne daj Boze po regularnoj Ruskoj vojsci.славянин wrote: Pa cim izraelci tohaju Sirijcemalo malo puklo po damasku... dje su te s300 400 500 .
Ja se bas pitam kako su samo naivni ovi Kinezi,Indijci i Turci i jos mnogi drugi koji stoje u redu i zele da izdvoje milijarde za tamo nekiinsomnia78 wrote:Cekaj samo dok prodje svjecko
Slavni s-cetirsta koji nikad nista osim makete aviona nije oborio
Predsjednik zemlje od 100 miliona ljudi je krajnje kompetentan...insomnia78 wrote:Kakve to veze ima

zato što su rajaNadzornik wrote: Da li se zapitas zasto tu palatu Ameri,Izraela ili bilo ko drugi ne bombarduje...???
Izraelski vojnici su naoruzane pi*ke?Nadzornik wrote:Kako razlikovati vojnike od civila u Izraelu...???
Vrlo jednostavno,samo pogledati da li ima oruzje ili ne...![]()
A arapski vojnici su nenaoruzane RambE.karakters wrote:Izraelski vojnici su naoruzane pi*ke?Nadzornik wrote:Kako razlikovati vojnike od civila u Izraelu...???
Vrlo jednostavno,samo pogledati da li ima oruzje ili ne...![]()