Hafis wrote:Kakva je džamija ako im ne dozvole ezan na razglas. A neće, k'o da gledam.
to kao da se izgradila crkva bez zvonika.
Hafis wrote:Kakva je džamija ako im ne dozvole ezan na razglas. A neće, k'o da gledam.
Maraschino wrote:Hafis wrote:Kakva je džamija ako im ne dozvole ezan na razglas. A neće, k'o da gledam.![]()
![]()
to kao da se izgradila crkva bez zvonika.
Kakva je crkva ako na misu ne dodje deset ljudi? A nece, ko da gledam.Hafis wrote:Kakva je džamija ako im ne dozvole ezan na razglas. A neće, k'o da gledam.
Pa isto govorimo. Ne treba ni jedno ni drugo.Alfons Kauders wrote:Kakva je crkva ako na misu ne dodje deset ljudi? A nece, ko da gledam.Hafis wrote:Kakva je džamija ako im ne dozvole ezan na razglas. A neće, k'o da gledam.
Lahko mi je za njiha, mi smo u belaju.Alfons Kauders wrote:Ne znam ja, doktore, da mi isto govorimo.
Sretno u odbrani Srpske do zadnjeg Hrvata.
Definiraj "mi"Hafis wrote:Lahko mi je za njiha, mi smo u belaju.Alfons Kauders wrote:Ne znam ja, doktore, da mi isto govorimo.
Iskreno ni ja. Situacija stabilna, uhodana logistika, papiri boli glava, pozicija zabetonirana.Alfons Kauders wrote:Definiraj "mi"Hafis wrote:Lahko mi je za njiha, mi smo u belaju.Alfons Kauders wrote:Ne znam ja, doktore, da mi isto govorimo.
Ja ne smatram da sam u belaju.
Blef. Ništa oni nisu pripremili.Mirza007 wrote:Evo problem rjesen.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzafero ... /170822042
Idemo dalje.
Nista ja ne znam, to su vasi koalicioni partneri vec 27 godina. Ja za njih nit sam glasao, nit ulazio u koalicije, nit koji kurac. To jarane vidite s njima. Nije red da se ja mijesam u vase bracne odnose.Hafis wrote:Da su pripremili bilo što suvislo, davno bi barem nešto ''slučajno'' procurilo u javnost, čisto zbog ''pipanja pulsa''.
Istu ovakvu identičnu izjavu o nekakvom novom prijedlogu Izbornog zakona od strane SDA dao je i Genjac u šestom mjesecu, dok se čekalo na odluku Ustavnog suda u svezi bošnjačkog veta u domu naroda.
Nekako se mora opravdati ova opstrukcija, i ovo je jedan dio te taktike.
Ljubić poludio. Nekada sam ga smatrala konstruktivnijim i realnijim likom.Mirza007 wrote:Evo problem rjesen.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzafero ... /170822042
Idemo dalje.
S kim god je Bake bio u koaliciji zlosretnik je. KarmaAlfons Kauders wrote:Nista ja ne znam, to su vasi koalicioni partneri vec 27 godina. Ja za njih nit sam glasao, nit ulazio u koalicije, nit koji kurac. To jarane vidite s njima. Nije red da se ja mijesam u vase bracne odnose.Hafis wrote:Da su pripremili bilo što suvislo, davno bi barem nešto ''slučajno'' procurilo u javnost, čisto zbog ''pipanja pulsa''.
Istu ovakvu identičnu izjavu o nekakvom novom prijedlogu Izbornog zakona od strane SDA dao je i Genjac u šestom mjesecu, dok se čekalo na odluku Ustavnog suda u svezi bošnjačkog veta u domu naroda.
Nekako se mora opravdati ova opstrukcija, i ovo je jedan dio te taktike.
Ako ne moze s njima, jebiga, sta cu vam ja? Vi ste ih birali, ne ja.
I samo da napomenem - fakat niste trebali kuhati s SDA, ali ono, fakat.
Kao sto sam mjesecima ovdje trubio, dok jos nije bilo prekasno, ali dzaba.SaraFina wrote:S kim god je Bake bio u koaliciji zlosretnik je. Karma
Zlatnim kašikama će " jesti " bogami!Alfons Kauders wrote:Kao sto sam mjesecima ovdje trubio, dok jos nije bilo prekasno, ali dzaba.SaraFina wrote:S kim god je Bake bio u koaliciji zlosretnik je. Karma
Jos krajem prosle godine sam govorio da je HDZ vec odabrao stranu i da ce biti svega. To su uradili svjesno, znajuci kakve posljedice mogu ocekivati.
Ovo sad je samo pocetak raspleta. Kao sto sam doktoru i ostalim HDZ forumasima govorio - odabrali ste stranu i dalje nemamo sta pricati. Prave adrese za reklamacije su SDA i SNSD, a ne Klix.
il sHo bi rekli stari dobri babilonci, ko s kokama spava usran se budiAlfons Kauders wrote:Kao sto sam mjesecima ovdje trubio, dok jos nije bilo prekasno, ali dzaba.SaraFina wrote:S kim god je Bake bio u koaliciji zlosretnik je. Karma
Jos krajem prosle godine sam govorio da je HDZ vec odabrao stranu i da ce biti svega. To su uradili svjesno, znajuci kakve posljedice mogu ocekivati.
Ovo sad je samo pocetak raspleta. Kao sto sam doktoru i ostalim HDZ forumasima govorio - odabrali ste stranu i dalje nemamo sta pricati. Prave adrese za reklamacije su SDA i SNSD, a ne Klix.
Njihov izbor, njihov problem.SaraFina wrote: Zlatnim kašikama će " jesti " bogami!
Jeli bi to "legitmni" ratovali ??Alfons Kauders wrote:Kao sto sam mjesecima ovdje trubio, dok jos nije bilo prekasno, ali dzaba.SaraFina wrote:S kim god je Bake bio u koaliciji zlosretnik je. Karma
Pa dobro, zavisi. Ko zna, mozda se sve super zavrsi po HDZ - npr. ako Radoncic osvoji 450,000 glasova.pici wrote:il sHo bi rekli stari dobri babilonci, ko s kokama spava usran se budi
Pa eto, prekjuce je zastupnik Sabora Republike Hrvatske najavio tu opciju.mO k3 wrote: Jeli bi to "legitmni" ratovali ??
Sta je sa bosanskim katoliucima jeli se oni pitaju u tome svemu ?
to sam propustio ... jeli mislis na Ljubica ...Alfons Kauders wrote:Pa eto, prekjuce je zastupnik Sabora Republike Hrvatske najavio tu opciju.mO k3 wrote: Jeli bi to "legitmni" ratovali ??
Sta je sa bosanskim katoliucima jeli se oni pitaju u tome svemu ?
Valjda za nju uzivaju podrsku u narodu? Jer u protivnom nije mudro prijetiti ratom...
Da.mO k3 wrote: to sam propustio ... jeli mislis na Ljubica ...
jeli on ima neki imunitet ?Alfons Kauders wrote:Da.mO k3 wrote: to sam propustio ... jeli mislis na Ljubica ...
Uglavnom, ja s takvim teroristima nemam namjeru pregovarati.
Ako hoce SDA i SBB, bujrum i sretno im bilo.