Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Reglan

#11951 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Obuca :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11952 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Emir k'o iz najboljih dana :D
Posjeta losa..mora se poraditi na tome. Nisu opravdanja ni kriza u klubu ni losi rezultati. Mozemo i moramo bolje.
Reglan

#11953 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Jesu se syebali igraci na kraju :D
north

#11954 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Puče petarda, a da se tome nisu nadali ni sami igrači, a kamoli navijači.....Nadam se da nije samo trenutni bljesak, to se mora potvrditi pobjedom nad Olimpikom kojeg bi onda gotovo sigirno izbacili iz utrke za evropu i onda se lagano koncentrisati za dvije najvažnije utakmice do kraja setone: derbi i Lištica....

Posjeta jeste katasrofa, ali nije nam prvi put, previše je poznatih razloga koji su doveli do toga....

Nova pjesma :thumbup: tako dobra i pjevljiva....volio bih je ponovo čuti, ali na punom sjeveru :dance:
north

#11955 Re: FK Sarajevo

Post by north »

„Istina jučer je bio naš dan. Igrači su ispoštovali sve. Tu je tri-četiri igrača od 19 godina i sigurno je da im ova pobjeda mnogo znači. Mnogi spominju nedostatak suspendovanih igrača, ali mnogi zaboravljaju Ihtijarevića. Fali nam njegovo iskustvo i lopte. Kada bih mogao birati, njega bih prvo vratio“, govori Varešanović, koji je dodao da je plasman na euro scenu vrlo blizu.

:lol:
luckylaka

#11956 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

north wrote:„Istina jučer je bio naš dan. Igrači su ispoštovali sve. Tu je tri-četiri igrača od 19 godina i sigurno je da im ova pobjeda mnogo znači. Mnogi spominju nedostatak suspendovanih igrača, ali mnogi zaboravljaju Ihtijarevića. Fali nam njegovo iskustvo i lopte. Kada bih mogao birati, njega bih prvo vratio“, govori Varešanović, koji je dodao da je plasman na euro scenu vrlo blizu.

:lol:
Mirzu za dozivotnog trenera,sve ostalo je truba :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#11957 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Suti ba pomislit ce ozbiljno pa ce izjaviti da ima podrsku navijaca :skoljka:
Topla voda

#11958 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

sema,koji je ovo emirov gol ukupno za fks,sa kupom i evropom...?
Chisum

#11959 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

Zalizanog je najlakse citirati... ima frajer cetiri imenice, dva veznika i dva glagola i baca ih k'o kasike... Sta god da napisete, ne mozete promasiti... Dva mala mozga, kila gela i ocjena "sjedi, jedan". Nadam se da raja nece padati na ove nase slucajne svijetle trenutke, dok nam pred ocima izmicu i titule i kupovi, igraci i treneri...

Sto se tekme tice....

Image

Divi Seje sto se repetir'o... :lol:
harisoni

#11960 Re: FK Sarajevo

Post by harisoni »

Chisum wrote:Zalizanog je najlakse citirati... ima frajer cetiri imenice, dva veznika i dva glagola i baca ih k'o kasike... Sta god da napisete, ne mozete promasiti... Dva mala mozga, kila gela i ocjena "sjedi, jedan". Nadam se da raja nece padati na ove nase slucajne svijetle trenutke, dok nam pred ocima izmicu i titule i kupovi, igraci i treneri...

Sto se tekme tice....

Image

Divi Seje sto se repetir'o... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=DhH068ecgAc&NR=1

Još samo da skontam završetak ovoga "Juuuuuu..." :lol: :lol: :-)
Topla voda

#11961 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ja sam na istok otisao poslije 5 godina,i necu vise nikad,bar na onaj dio prema sjeveru.
prosla ona tekma,buducnost kad je bila.
i necu vise nikad,zlo mi bude od isfrustriranih hejtera koji psuju obuci i kad on da gol i asistira,pa promasi sansu,koji se obraduju i govore"ovo je obuca kakvog ga znamo".i nije sto se obraduju,nego imaju komentare van svakih granica ukusa .

uzasno negativni filing osjetim tamo,pomalo sam se odvikao ne iduci na istok,a poluvrijeme mi je trebalo da se podsjetim...i izasao sam u 60 minuti.

istok vozdra forever.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#11962 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Aj na sjever ba sa rajom :D
Reglan

#11963 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

rashtiman wrote:Aj na sjever ba sa rajom :D
Na sjeveru uvjek spica :bih:
samo_ovaj_put

#11964 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

arshavin wrote:
rashtiman wrote:Aj na sjever ba sa rajom :D
Na sjeveru uvjek spica :bih:
kad saraj'vo boriS se :D
Topla voda

#11965 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

:D

pa bio sam par puta,ovo u zadnje dvije godine,kad je evropa,kad su jace tekme :)

inace zapad.. :skoljka: :mrgreen:

tako da sam napravio citav krug,u ovih mojih 25 godina koseva :D
cappy_tempo

#11966 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

Topla voda wrote::D

pa bio sam par puta,ovo u zadnje dvije godine,kad je evropa,kad su jace tekme :)

inace zapad.. :skoljka: :mrgreen:

tako da sam napravio citav krug,u ovih mojih 25 godina koseva :D
e hajmo se kladiti da nisi :mrgreen: . sljedecu tekmu nekako na jug uleti i onda se moze furat da si obisao kosevo :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11967 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Drug ToplaVoda idi na derbi na jug,neprocjeniv osjecaj gledati male plave,iz blizine :D ,dok gube od Sarajeva a navijacki pretrpljuju poraz od Hz. :D :dance:
ibizza

#11968 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Imam osjecaj da ce nas biti fina projka protiv Olimpika :)
cappy_tempo

#11969 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

i ja imam osjecaj da bi mogao inat proraditi protiv anamo onih i da sjever bude pun,a da oni 90min provedu u cudjenju kako mi mozemo imati 4-5500 ljudi na tribini i kako 90% od te raje moze 90min navija :D
chsk

#11970 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

Volio bih da sam optimistican kao vi. Ne znam bas, raja nije nesto posebno nafurana, sjetite se kako su svi bili nafurani na pocetku sezone dok je Blekic bio, a sad vecina nezainteresovana totalno, a razlog je dobro poznat, mahalasi u i oko kluba.

Znam ja da cete vi govoriti da ne treba ovo da bude izgovor, ali sta se moze kada ih pola ovako razmislja? Treba se pokrenuti malo, sta znam, nafurat raju..
cappy_tempo

#11971 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

chsk wrote:Volio bih da sam optimistican kao vi. Ne znam bas, raja nije nesto posebno nafurana, sjetite se kako su svi bili nafurani na pocetku sezone dok je Blekic bio, a sad vecina nezainteresovana totalno, a razlog je dobro poznat, mahalasi u i oko kluba.

Znam ja da cete vi govoriti da ne treba ovo da bude izgovor, ali sta se moze kada ih pola ovako razmislja? Treba se pokrenuti malo, sta znam, nafurat raju..
nafurat ce se sama.sad ce anamo oni poceti davati izjave,a pogotovo im trener i raja ce se sama od seba nafurat. njega ko vidi i ko mu cuje izjavu ne treba dodatno furanje jer mu je svaka za samara :D
van Basten

#11972 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

kada bi protiv Olimpica bilo 4-5.000 navijača to bi bila najbolja poruka navijača šta misle o radu uprave i trenera. Naravno, rad zalizanog bi bilo lijepo prokomentarisati adekvatnim skandiranjem sa imenom i prezimenom usput
Impavidus

#11973 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Topla voda wrote:ja sam na istok otisao poslije 5 godina,i necu vise nikad,bar na onaj dio prema sjeveru.
i necu vise nikad,zlo mi bude od isfrustriranih hejtera koji psuju obuci i kad on da gol i asistira,pa promasi sansu,koji se obraduju i govore"ovo je obuca kakvog ga znamo".i nije sto se obraduju,nego imaju komentare van svakih granica ukusa .

uzasno negativni filing osjetim tamo,pomalo sam se odvikao ne iduci na istok,a poluvrijeme mi je trebalo da se podsjetim...i izasao sam u 60 minuti.

istok vozdra forever.
Jesi to i ti imas "feeling za osjecaj" :D
Chisum

#11974 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

Impavidus wrote:
Topla voda wrote:ja sam na istok otisao poslije 5 godina,i necu vise nikad,bar na onaj dio prema sjeveru.

istok vozdra forever.
Jesi to i ti imas "feeling za osjecaj" :D
I najvise volis da citas Tolstojevskog? :D

(Jebiga, Topla Voda, haveru... sam si up'o u masinu... sad se vadi... :D )
Ne T.

#11975 Re: FK Sarajevo

Post by Ne T. »

:thumbup:
van Basten wrote:kada bi protiv Olimpica bilo 4-5.000 navijača to bi bila najbolja poruka navijača šta misle o radu uprave i trenera. Naravno, rad zalizanog bi bilo lijepo prokomentarisati adekvatnim skandiranjem sa imenom i prezimenom usput
Locked