Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bilo je uvijek kradja u korist ili na štetu svih timova. Svi smo to vidjeli ranije. Ali generalno gledajuci zadnjih desetak godina sudjenje se bilo jako popravilo i kvalitet lige je malo skocio.
Ovo sadasnje sudjenje gdje se iz kola u kolo sudi samo za jednu ekipu, koja uz to igra ocajno, nema veze sa tim sitnim sudijskim kradjama.
Ovo je mafija koja unistava sve dobro sto je napravljeno prethodnih godina. Hoce da nam ubiju draž ove lige i uniste ligu koja je vrlo izjednacena i interesantna.
joj da znas, kad vidim kako ste one nerijesene utakmice slavili
i kaze ja baksuz, hahah
zato se ne treba sekirati, nama treba opstanak i licenca, a ovi ostali nek se otimaju za titulu
Željo je trenutno isto nagazna mina. Svakog mogu dobiti ali i od svakog izgubiti. Nema zvijezda ali ko tim znaju super odigrati. Ako se ova ekipa sacuva za slijedecu sezonu mogli bi postati zeznut tim slijedece godine.
animus wrote: ↑21/10/2021 12:26
Željo je trenutno isto nagazna mina. Svakog mogu dobiti ali i od svakog izgubiti. Nema zvijezda ali ko tim znaju super odigrati. Ako se ova ekipa sacuva za slijedecu sezonu mogli bi postati zeznut tim slijedece godine.
U kakvoj su situaciji jedva cekaju da koga prodaju
joj da znas, kad vidim kako ste one nerijesene utakmice slavili
i kaze ja baksuz, hahah
zato se ne treba sekirati, nama treba opstanak i licenca, a ovi ostali nek se otimaju za titulu
Kako bolan, a gdje je ono da cete od 1.1.2022.moci kupiti najbolje igrace lige?
Mujezinovica recimo
malo je on ovo pogresno preformulisao, no mislio je koliko nam para ide na prosle dugove mogli smo imati finu ekipu za iste pare, i jedan od razloga sto su dugovi rasli, zine guica daj na proljece pojacanja parama kojih nemas i za par godina dubioza, i onda samo raste.
no ni 2022ge necemo imati pare za 10 najboljih u pl sigurno, osim ako ne dodje neko jaci
sumirprimus wrote: ↑22/10/2021 08:33
malo je on ovo pogresno preformulisao, no mislio je koliko nam para ide na prosle dugove mogli smo imati finu ekipu za iste pare, i jedan od razloga sto su dugovi rasli, zine guica daj na proljece pojacanja parama kojih nemas i za par godina dubioza, i onda samo raste.
no ni 2022ge necemo imati pare za 10 najboljih u pl sigurno, osim ako ne dodje neko jaci
ma znam sta je rekao, gledala sam tad uzivo, sto bi se reklo
ali su ovi izvukli iz konteksta pa ispada kao da je i datum rekao
sto se mene tice, samo nek Secer ostane i nastavi ovako
Na najnovijoj UEFA-inoj rang listi koja je ažurirana jutros. bivši prvak BiH FK Sarajevo zauzima 150. mjesto i trenutno je najbolje plasirani tim Bosne i Hercegovine na listi na kojoj se nalazi 433 europska kluba.
Tim s Koševa ima 7.250 bodova na listi i u odnosu na prethodnu koja je objavljena zauzima istu poziciju.
Od ostalih bh. klubova, Široki Brijeg zauzima 157. poziciju sa koeficijentom 7.000.
Treći bh. klub na listi je NK Široki. Klub s Pecare ja na 302. mjestu sa 3.500 bodova.
Aktuelni prvak BiH ekipa FK Borca nalazi se na 335. mjestu sa 3.000 bodova. Isti broj bodova ima i FK Željezničar, koji zauzima 344. poziciju.
Od bh. klubova na UEFA najnovijoj listi su još FK Velež, koji se sa 2.000 bodova nalazi na 370. mjestu. I na kraju posljednji naš klub je FK Radnik koji je na 386. mjestu sa 1.000 bodova.
Prvi na listi je Bayern Mucnhen, a prate ih Mancester City i Liverpool.