Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije PSG bez šansi u revanšu. 2-0 ih vodi dalje, što nije nemoguće ako se Realu podrepi pa neće lopta u go. Znači moraju dati minimalno 2, ali za svaki postignuti gol Reala, PSG će trebat postić jedan više za prolaz, ne računajući ova 2 koja svakako moraju dati.
Last edited by turbofolk on 14/02/2018 23:05, edited 1 time in total.
Večeras se vidjelo i potvrdilo zašto Neymar nikad neće biti igračina kao Ronaldo, Messi i drugi velikani. Obični balavac, kojem je novac bitniji od kluba i poštovanja.
Pa ako ovaj ikad postane osvajač Zlatne biti to će biti jedan od najtužnijih momenata u fudbalskoj historiji. Da ga ko hoće pošteno polomiti da SP propusti.
Smijesni ste sviju mi sto ovo postavljate citirajuci moj post gdje ovo nisam ni spomenuo ne kontam,jel hocete da provucete pricu da sam ja reko da je ovo bio faul ?
Unai Emery u 66. minuti vadi Cavanija i ubacuje desnog beka Muniera a vec ima Alvesa zajebo nas je sve taktikom . odaaaavno gluplju izmjenu nisam vidio otkako pratim fudbal.
PSG
Sudija malo je rec los. Kakvi se penali (ne)sviraju
Last edited by Distortion on 14/02/2018 23:33, edited 2 times in total.
Tako to bude kada zadrzis klauna na klupi jos godinu nakon ispadanja od Barce
Jos onomad mu je trebalo zabraniti da se vrati avionom u Pariz a ne drzati ga jos, jer i sada ispada...uzima ovo Real rutinski
Distortion wrote:Unai Emery u 66. minuti vadi Cavanija i ubacuje desnog beka Muniera a vec ima Alvesa zajebo nas je sve taktikom . odaaaavno gluplju izmjenu nisam vidio otkako pratim fudbal.
PSG
Sudija malo je rec los. Kakvi se penali (ne)sviraju
Mozda nije bilo lose izbaciti Cavanija, ali je trebao uci Di Maria ili Draxler... sramota je ne koristiti takve igrace na klupi.