Smrcak15 wrote:
normalne osobe, norma je biti hetero, a homosexualac izuzetak.
Daj citat iz Kur'ana koji to kaze...
izolovati , njih treba pogotovo vise kazniti.
Ali se to ne desava, nego ih upravo dzamije i crkve sklone i stite. Zasto?
Za tvoju informaciju, trenjem dolazi i do stvaranja mikro ranica na cuni prilikom vaginalnog sexa izmedju muskarca i zene.
nije tacno, jer vagina i penis produciraju svoje prirodne lubrikante, manja je frikcija tu, nego u analnom otvoru.
Ipak se jos malo doedukuj o ovome...
https://www.buzzfeed.com/alexkasprak/th ... .lsk5QbqWL
Semen is protected from your body's immune system so that your own body doesn't attack it as a foreign substance.
Sperm does not begin to form in a male's body until he hits puberty. By that time your body's immune system has already decided which kinds of cells are part of the human body and which are not. That means, according to Morgentaler, that left to it's own devices, your body would attack sperm as an invader. That's why the testiciles are shielded (in many complex ways) from the rest of the body. The testes are what is referred to as an "immunologically privileged site."
Testicular defense systems: immune privilege and innate immunity
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4197207/
Ako si pazljivo procitao sve to, i shvatio, onda ti je valjda jasno da se radi o pretpostavkama koje jos nisu dokazane.
nista pametno ne citas pa zato.
Super.
Hajd' nam sad daj sve ovo, ali iz - sveznajuceg Kur'ana
ovdje pricamo o sperminim celijama a ne o jajnicima zene.
Ne. Ti ovdje picas o spermicima, jer si samo o tome nasao nesto sto ide tebi u korist (iako ni to onako kako bi ti volio). A ja te pitam samo nesto sto je logicna ekstenzija ovom tvom - zasto zenski imunosni sistem ne napada njenu jajnu celiju koja se formira jednom mjesecno unutar njenog tijela? Naravno, kao i kod muskaraca spermici, tako se i kod zena jajne celije pocinju pojavljivati tek s pubertetom. Dakle, u istom periodu kada i spermici kod muskaraca.
Zasto jedno jeste strano tijelo u organizmu, a drugo nije?
Za tvoju informaciju, homosexualizam je postojao puno prije pojave vjerskih knjiga.
pa sta ?? to sto je postojao ne znaci da je ok.
Da okrenemo ovo?
Vjerske knjige i abrahamske religije su se pojavile hiljadama godina nakon pojave homoseksualizma, koje je u covjecanstvu prisutno od kad se zna za covjecanstvo.
Po cemu su vjerske knjige onda OK?
pa i ubistva su postojala prije vjerskih knjiga , pa je li to ok onda samo zato sto je postojalo prije vjerskih knjiga??
Nekada je ljudima bilo OK. Danas nije. I...?
homosexualni nagoni si dio iskusenja....
mozda se i meni sexa sa 3 ili 4 zene odjednom, mozda me pali to, ali to neznaci da bi trebao pristati zato sto mozda moja dusa naginje zlu, netreba biti rob duse, nego treba dusu drzati u lancima kao sto se pas cuva, a ne da Tebe pas cuva za lanac.
Al' ga lupi...

Sad si upao u paradox jarane...
Ako je homoseksualizam desetinama hiljada godina stariji od tvoje religije i knjige koja je propovijeda, kako onda taj homosksualizam moze biti dio iskusenja tvoje vjerske knjige?
kralj znaci Vladar, onaj koji donosi zakon, izvrsavaju se njegove naredne, presudjuje, izvrsava smrtnu presudu itd
samim tim je Kralj/Vladar.
Nek' si mi rekao sta je kralj...
A, sta je onda bog, i zasto se podvode pod isto?