BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Artest

#11951 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Artest »

Zabari ne drze plaho do ovih pretkola. Od koga ono Lazio prije koju godinu ispusi za CL?

Ako nista, napunice se kosevo dijasporom.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#11952 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mali_milojica »

Na Grbavici

:D
sole2mio

#11953 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sole2mio »

Ludilo oooooo brate ko se nado, jeste da smo imali i srece ali kapa dole momcima :-D :-D :-D
klosar pravi

#11954 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

mali_milojica wrote:Na Grbavici

:D

I onda ce nas nabušit hendikep u međuvremenu cemo igrati x s narednim na koševu i još jedna sezona ravna samoubistvu.
klosar pravi

#11955 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

Steph wrote:
channel10 wrote:Sad se samo moze zaliti. Bice bolje drugi put :)
Image

Vazda ovako :mrgreen:

Kad sam ja krenuo da odigram bila 13 prije golova ne odigram naravno ne odigram ni apolona na petobanku 2 go..
Odigram Rangerse da ce dati za 0 2 protiv Osijeka i gledam kako ne mogu riješavati 1 na 1 situacije.. :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#11956 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:Cestitke Pitarima na odlicnom rezultatu. Bome ste osvjetlali obraz. :thumbup: :thumbup:
Na 2-0 je mirisalo na :oops:
Al se vratismo :mrgreen:
Mene je smorila utakmica, pa sam posluje 2:0 prestala gledati. Ne moram ti reci da sam se sokirala kad sam vidjela rezultat.
Elem, krenulo vas cim sam prestala gledati :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#11957 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote: Mene je smorila utakmica, pa sam posluje 2:0 prestala gledati. Ne moram ti reci da sam se sokirala kad sam vidjela rezultat.
Hoćeš li gledati revanš :-? :mrgreen:
luckylaka

#11958 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by luckylaka »

Bazinga1234 wrote:
Tomahawk11 wrote:Gdje onaj Fudo? Gleda li on ovo?
On i Laka, prvi su kad treba ismijavati našu ligu. :skoljka: :mrgreen:
Bjezi ba ne jebi.Liga i jeste cirkus,dno europe[pogledao Zelju i uvjerio se).Procitaj komentare dok Sa nije izjednacilo.Eto daj boze i pored ovog rezultata da Sa prodje ali ti donosis zakljucak na osnovu jedne utakmice kako je ova liga nesto.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#11959 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote: Mene je smorila utakmica, pa sam posluje 2:0 prestala gledati. Ne moram ti reci da sam se sokirala kad sam vidjela rezultat.
Hoćeš li gledati revanš :-? :mrgreen:
Ako je revans za sedam dana, necu :D
duminjo

#11960 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by duminjo »

Pitar sa Kariba wrote:
duminjo wrote:Sto su pitati zakukali ko da igraju protiv Juventusa :-)
Budimo pozitivni :mrgreen:
Ma sto smo zakukali?! Necemo uopste pratiti rezultat (osim cuda ili ako budemo morali gasiti TV u 55 minuti :D ). Samo se nadamo da ce da odigraju hrabro, kako rekoh rezultat gotovo da nije bitan.

ImageImageImage
:oops:

A zeljo ako ista zeli Ove godine, treba što prije otjerati ovu ublehu od trenera. Ja postavke, ja igre, ja Morala kurca i govana.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#11961 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitar sa Kariba »

'naci ipak cudo jbg! :D
Logovan

#11962 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Logovan wrote:
omega369 wrote:E cuj ako prodjemo atalantu :-) :-) :-) jah, proci cemo :-?
Šanse su nam jako male, 0,001% ili tako nešto, ali bori se, gini, hrabro uđi u utakmicu, pa i oni su ljudi majka mu stara. :D Bez straha, ne smije biti paničara i uplašenih. Motiva i želje im ne smije faliti, pa igraju protiv Atalante, šta više da kažem. Meni da se ukaže šansa da igram protiv Atalante trčao bih dan i noć, bez odmaranja. :D
Da se citiram.... Boriš se, gineš, motiv, želja!!! Hrabrost!!! :izet: :izet: I oni su ljudi jebo im ja mater.

BRAVO SARAJEVO, BRAVO HUSREFE, BRAVO IGRAČI!

U revanšu još bolje, još jače, još hrabrije, sa još većom borbom, željom, ne dati im da mrdnu, ne dati im da dišu. HAJDE SARAJ'VO!!!!!!!!!!
duminjo

#11963 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by duminjo »

U revansu hendikep na žabare

Zeljo X
Nadzorna_ploca

#11964 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Nadzorna_ploca »

Hos kucu uloziti
O'zone
Globalni moderator

#11965 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by O'zone »

Sarajevo me iznenadilo...pozitivno. Svaka čast. I jedni i drugi imaju sve u svojim "rukama" mada što kažu veći je pritisak vjerovatno na Atalantu, mada znajući kako naši navijači znaju napraviti euforiju.....teško se i Sarajevu :mrgreen:

Željo...hajde recimo ima još uvijek otvorene karte za prolaz ali ako budu igrali kao večeras neće niĐe. Bože koji je ono antifudbal bio....Al fakat. Ne znaju se ljudi sa loptom sastaviti....
van Basten

#11966 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by van Basten »

Ko bi rekao da cemo pred revanse bas mi imati najaktivniji rezultat od nasih predstavnika.
Za "prvake" sam siguran da kladionica radi, nije im prvi put ovo.
Komsije nisam gledao al po komentarima pretpostavljam da je to bilo kao mi u prvom - bezmudo. Izadji i pobij se jebo ga tito, a ne predat se vec u svlacionici.
armin071

#11967 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by armin071 »

Al sto se Hus posra onim pljuvacima u stau i jos nagura nogama odozgo. :thumbup: Inace moj dojam od ovih talijana jesu jaki ali mi smo se bukvalno sasrali prvih 45 minuta. Tekma tek pocela oni svi u 16 haman. Jebem ti gubitnicki mentalitet.... Ne treba letiti ni na Hasetu ali ganjaj ih malo igraj neki presing a ne svi u 16 i sa bismilom da sudija odsvira kraj...
Za ovakve se tekme zivi. Poslije Genka Hus opet kara u Evropi...
Fudo387

#11968 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Fudo387 »

Ja malo prilego na poluvremenu, sad se probudih.
Da vidim sta je bilo, kontam bas su fasovali, kad ono 2-2,
dobro ovo ispade.
Logovan

#11969 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Fudo387 wrote:Ja malo prilego na poluvremenu, sad se probudih.
dobro ovo ispade.
Joj šta si propustio. Kakav kiks. :mrgreen: :izet:

Premijer liga BiH > Seria A
Fudo387

#11970 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Fudo387 »

Logovan wrote:
dobro ovo ispade.

Pa jebem ti sebe, doduse u prvom su mi se bas na qrac popeli onim kukaviclikom. Haj dobro je, kazem ja moRe to, sam’ da ne igraju ko ckepi.
svi u napad

#11971 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by svi u napad »

Cestitke igracima i treneru. Sta je tu je. Idemo dalje. Dobro je da sam bio suzdrzan prema Husrefu poslije Radnika. Napisah tada da cu sacekati Atalantu da mu sve po spisku zbog odmaranja. No sad jezik za zube i kao sto to biva kod nas zivio Husref dok ne izgubimo.
Salu na stranu drugo poluvrijeme skroz druga ekipa i igra. Kao prvo sreca da se Ahmetovic povrijedi pa udje Handzic i sve krenu na bolje. Ahmetovic se je takodjer borio ali Handzic zna odigrati tj. dodati loptu sto je Ahmetovicu mislena imenica. Adukor najbolji ubjedljivo. Kao sto neko napisa samo jos nije branio. Prvo poluvrijeme katastrofa i vile nas pronosale. Desna strana uzas. Hebibovic i Sisic ne bi mene mogli cuvati i ljudi to snimili pa samo udri po desnoj strani. Imali smo dosta srece ali borba, srce na terenu i voljni momenat su presudili. Zato je fudbal najpopularniji jer kad se igra srcem i boris se sve je moguce. Sudijma se najebem svega jer su tako bezobrazno siljili da je to sramota.
Dakle Adukor i Horde sve cestitke. Horde jesu usrale sa bakljama ali onako konstantno navijanje je zaista za peticu. Sad je red na Sarajlijicama da se pokazu. Utakmica na Kosevu bi mogla biti historijska slijedeci cetvrtak. Zato svi na Kosevo i plavi i crveni jer ovo je prilika da i seher malo zivne. Cestitke jos jednom a nama smrtnicima nada da cemo ici dalje. Zivjeli.
PS - kone boga mi slabo. Nemaju brate igre pa dzaba ti sve. Ne znam gdje nafatase ovog trenera al brate dosta je tih ublehasa. Il dovedi pravog trenera il pusti nekog svog da se uci. Nije sve izgubljeno i nada jos uvijek postoji.
Logovan

#11972 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Fudo387 wrote:
Logovan wrote:
dobro ovo ispade.

Pa jebem ti sebe, doduse u prvom su mi se bas na qrac popeli onim kukaviclikom. Haj dobro je, kazem ja moRe to, sam’ da ne igraju ko ckepi.
Kukavičluk, strah, nervoza, nismo se primakli golu kako treba. Jedino onaj prodor Ahmetovića u prvoj minuti i šut Šišića koji je bio izblokiran.

Samo da smo bili hrabriji u napadu, da smo ih napadali, možda bi čak zabili gol i u prvom poluvremenu. Možda bi prvi poveli. Bilo ih je strah kad god smo se približili golu na 30-tak metara, da ne kažem nešto bliže. Šteta što nismo bolje iskoristili prvo poluvrijeme, ali nema veze, opet smo ostvarili odličan rezultat. :thumbup:
RasAlGhul

#11973 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by RasAlGhul »

Ubili su nas ljudi, da se razumijemo, mene je najviše sjebalo kako se ljudi rješavaju lopte, znači pet pasova iz prve i zauzmu 60 metara :lol: Mi smo fakat izgledali izgubljeno, vidi se neuigranost ekipe. Tamo neka nam je dragi Allah na pomoći ako se zalete, Hapole nam ne gine. Od svih izdvojio bih Bakrača koji je perfektan, dugo onakog štopera nismo imali, još od Cocalića :thumbup: Pitarima svaka čast, izmijavaju Husrefa, koji je realno najbolji trener lige u po dana u po noći!
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#11974 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitar sa Kariba »

Izvol`te....
Image
Image
animus

#11975 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by animus »

Ovako odigrati protiv ekipe iz serie a i to jos pola tima djeca iz juniora nedavno dosla je nevjerovatno. Vidjelo se protiv banantsa da mozemo kad se potrudimo. Nadajmo se da cemo dobro poceti uzvratni tekmu i povesti tad bi moglo cudo da se desi.
Post Reply