Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Diwan
#11926 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ima li neko da je uspio da nađe na netu ovu češku seriju Pustina za skinuti. Ja nisam uspio da je nađem pa ako netko ima da jeste da posalje link na PP.
-
The 51st State
#11927 Re: Gledate seriju - preporucite je
isti slucaj ako nije problem.Diwan wrote:Ima li neko da je uspio da nađe na netu ovu češku seriju Pustina za skinuti. Ja nisam uspio da je nađem pa ako netko ima da jeste da posalje link na PP.
- Dinostula
#11928 Re: Gledate seriju - preporucite je
Frequency (2016)
Ko se sjeca filma iz 2000 godine sa Denisom Quaid-om serija je na slican fazon.
Do sada izasle tri epizode. Meni se serija svidjela s obzirom da volim tu tematiku.
Ash vs Evil Dead 2015
Za one koji vole serijal Evil Dead. Povratak Ash-a u borbi protiv zla.
Budalsta serija slicno drugom i trecem nastavku, baca na kombinaciju horrora i komedije.
Do sada izasle tri epizode. Meni se serija svidjela s obzirom da volim tu tematiku.
Ash vs Evil Dead 2015
Za one koji vole serijal Evil Dead. Povratak Ash-a u borbi protiv zla.
Budalsta serija slicno drugom i trecem nastavku, baca na kombinaciju horrora i komedije.
-
broj dva
#11929 Re: Gledate seriju - preporucite je
"Elementary" se da pogledati.
Novo izdanje Sherlocka, u danasnjoj Americi a Watson je azijatkinja..
http://www.imdb.com/title/tt2191671/
Novo izdanje Sherlocka, u danasnjoj Americi a Watson je azijatkinja..
http://www.imdb.com/title/tt2191671/
-
nelle_tz
#11930 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ja sam odgledao toliko epizoda FrequencyDinostula wrote:Frequency (2016)
Ash vs Evil Dead 2015
Za one koji vole serijal Evil Dead. Povratak Ash-a u borbi protiv zla.![]()
Dobra serija. Zanimljivo je da su se ,pored serije Frequency, pocele emitirati jos dvije serije sa slicnom tematikom
serija Timeless
trailer
https://www.youtube.com/watch?v=WXTjc41Tj_I
imdb profil
http://www.imdb.com/title/tt5511582/
i serija Travelers
https://www.youtube.com/watch?v=ysGHfSnKLUQ
imdb profil
http://www.imdb.com/title/tt5651844/
- SanskiBiser
#11931 Re: Gledate seriju - preporucite je
dakle Mladi Papa
- zomri
#11932 Re: Gledate seriju - preporucite je
voiello ko donvito: sveto trojstvo mu higuain-hamsik-insigneSanskiBiser wrote:
dakle Mladi Papa
![]()
![]()
-
omar little
#11933 Re: Gledate seriju - preporucite je
za svaki mobitel po jedan na slici 
- karanana
#11934 Re: Gledate seriju - preporucite je
Evo svrshih the fall. Na kraju poprilicno neupecatljivo, neuvjerljivo i bezukusno tako da kazem.
Sad kruna ili pape?
Krunu cu vjerovatno jer je sva izasla. Nije moja trma pa da vidim hocu li odustati.
Sad kruna ili pape?
Krunu cu vjerovatno jer je sva izasla. Nije moja trma pa da vidim hocu li odustati.
-
The 51st State
#11935 Re: Gledate seriju - preporucite je
pape otkida, odavno bolji plot nisam gledo, sve provukose pomalo.karanana wrote:Evo svrshih the fall. Na kraju poprilicno neupecatljivo, neuvjerljivo i bezukusno tako da kazem.
Sad kruna ili pape?
-
taureg71
#11936 Re: Gledate seriju - preporucite je
Papa mladi smor zesci
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
sizifinho
#11937 Re: Gledate seriju - preporucite je
nisam vidio da se ovdje preporučuje serija "Humans"?
Uglavnom pišem nešto oko umjetne inteligencije i tako rovim po internetu za primjer egzekucije i naiđem na ovo, bar po mom mišljenju, remek djelo. Obavezna preporuka za sve fanove sci-fi-a.
Uglavnom pišem nešto oko umjetne inteligencije i tako rovim po internetu za primjer egzekucije i naiđem na ovo, bar po mom mišljenju, remek djelo. Obavezna preporuka za sve fanove sci-fi-a.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11938 Re: Gledate seriju - preporucite je
da
ja sam bio odusevljen
britansku verziju sam gledao
svedsku neceu
ja sam bio odusevljen
britansku verziju sam gledao
svedsku neceu
-
taureg71
#11939 Re: Gledate seriju - preporucite je
svedska zzdrraaavooo
- Dosadno mii
#11940 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zato sto dosadi nakon nekoliko epizoda.sizifinho wrote:nisam vidio da se ovdje preporučuje serija "Humans"?
-
sizifinho
#11941 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne znam zašto uzimaš sebe kao bitnog? Tebi je dosadna, ok. To je subjektivno.Dosadno mii wrote:Zato sto dosadi nakon nekoliko epizoda.sizifinho wrote:nisam vidio da se ovdje preporučuje serija "Humans"?
Meni je serija fantasticna. Jutros sam je u 8 sati poceo gledati i zavrsio je evo sad. Serija ce biti dosadna svakom ko ocekuje povrsnu akcijsku seriju, no ko voli i cijeni SF, znat ce cijeniti i ovu seriju. Nesto poput Ex Machina filma, ako je neko gledao, sa odlicnim razvojem likova, sto ljudskih, sto umjetne inteliencije.
- zomri
#11942 Re: Gledate seriju - preporucite je
Negdje sam podavno preporučivao švedski original. Meni se svidjela.
- karanana
#11943 Re: Gledate seriju - preporucite je
meni je ex machina bila beze i dosadna.
jedan od filmova pa usudio bih se reci i tematike (AI) koju ili volis ili ne volis.
jedan od filmova pa usudio bih se reci i tematike (AI) koju ili volis ili ne volis.
-
omar little
#11944 Re: Gledate seriju - preporucite je
znaci, balavicarstvo za nevjerovat. dodje lik sa subjektivnim misljenjem da je serija super, pita sto ljudi ne preporucuju, covjek iznese svoje misljenje da mu je dosadna ovaj se okrene kaze ko si ti da budes mjerilo, nisi bitan.
jer samo on sa svojim misljenjem moze biti bitan. alahu. 
- zomri
#11945 Re: Gledate seriju - preporucite je
budimo realni, tako svi forumi na svijetu funkcioniraju
slabo pratim imena, je li sizifinho onaj što voli "rad kamere"?
-
sizifinho
#11946 Re: Gledate seriju - preporucite je
hajde ba, iduci put prije nego me dovedes u isti kontekst sa balavcem pogledaj kontekst komentaraomar little wrote:znaci, balavicarstvo za nevjerovat. dodje lik sa subjektivnim misljenjem da je serija super, pita sto ljudi ne preporucuju, covjek iznese svoje misljenje da mu je dosadna ovaj se okrene kaze ko si ti da budes mjerilo, nisi bitan.jer samo on sa svojim misljenjem moze biti bitan. alahu.
takodjer, nigdje nisam pitao zasto se serija ne preporucuje. Toliko o citanju sa razumjevanjem.
izjaviti da je serija dosadna i reci "MENI je super" su dva razlicita intenziteta iznosenja misljenja. Jedno govori o subjektivnom kao da je objektivno, a ja sam iznio SVOJE misljenje. Nigdje nisam ni napisao da sam JA bitan, ali sam naznacio da je MOJE misljenje sto znaci -subjektivno.
Njegov komentar je iznesen kao objektivan.
Stoga,molim te, please, nemoj meni te fazone prosipati, popio sam ih sve. Meni nemoj svoje misli, rijeci, shvatanja ubacivati.
Last edited by sizifinho on 19/11/2016 17:13, edited 2 times in total.
-
sizifinho
#11947 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja volim pricuzomri wrote:budimo realni, tako svi forumi na svijetu funkcioniraju![]()
i ja ne funkcionisem po tom principu, objasnio sam iznad. Ja sam napisao da je to MOJE misljenje, gospon je napisao da je serija dosadna. Misljenja su subjektivna, ali mogu shvatiti da omarki to nije jasno.
- irac300
#11948 Re: Gledate seriju - preporucite je
On ti je inače stručnjak za sve, nema gdje ga nema na temama.omar little wrote:znaci, balavicarstvo za nevjerovat. dodje lik sa subjektivnim misljenjem da je serija super, pita sto ljudi ne preporucuju, covjek iznese svoje misljenje da mu je dosadna ovaj se okrene kaze ko si ti da budes mjerilo, nisi bitan.jer samo on sa svojim misljenjem moze biti bitan. alahu.
-
omar little
#11949 Re: Gledate seriju - preporucite je
sizifinho wrote:hajde ba, iduci put prije nego me dovedes u isti kontekst sa balavcem pogledaj kontekst komentaraomar little wrote:znaci, balavicarstvo za nevjerovat. dodje lik sa subjektivnim misljenjem da je serija super, pita sto ljudi ne preporucuju, covjek iznese svoje misljenje da mu je dosadna ovaj se okrene kaze ko si ti da budes mjerilo, nisi bitan.jer samo on sa svojim misljenjem moze biti bitan. alahu.
izjaviti da je serija dosadna i reci "MENI je super" su dva razlicita intenziteta iznosenja misljenja. Jedno govori o subjektivnom kao da je objektivno, a ja sam iznio SVOJE misljenje. Nigdje nisam ni napisao da sam JA bitan, ali sam naznacio da je MOJE misljenje sto znaci -subjektivno.
Njegov komentar je iznesen kao objektivan.
Stoga,molim te, please, nemoj meni te fazone prosipati, popio sam ih sve. Meni nemoj svoje misli, rijeci, shvatanja ubacivati.
ako covjek pise komentar valjda je sasvim jasno da govori u svoje ime i da je NJEMU dosadna bez da to kao polupismeni retard ponavnja u svakoj recenici. pise pod svojim nikom, iznosi svoj sud, nece valjda iznositi moje misljenje.
"ne znam zasto sebe uzimas kao bitnog"
-
sizifinho
#11950 Re: Gledate seriju - preporucite je
Drago mi je sto me po tome prepoznajuirac300 wrote:On ti je inače stručnjak za sve, nema gdje ga nema na temama.omar little wrote:znaci, balavicarstvo za nevjerovat. dodje lik sa subjektivnim misljenjem da je serija super, pita sto ljudi ne preporucuju, covjek iznese svoje misljenje da mu je dosadna ovaj se okrene kaze ko si ti da budes mjerilo, nisi bitan.jer samo on sa svojim misljenjem moze biti bitan. alahu.
Tačno da ga čovjek pita, igraš li se ti kada vani sa ostalom djecom dijete drago?
inace, nisam lazov i ne volim lazove
apsolutno me mozete naci samo na podforumu nauka sa obzirom da mi je tu negdje zanat, na temi o serijama i filmovima je mi je tu hobi, knjige i stripovi
da li sam se igrao sa drugom djecom? Manje, vise sam volio citati knjige, hvala lepo.