Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Em2r

#11926 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Em2r »

insomnia78 wrote:Inace, ovi napadi u zadnjih par dana po izraelu su im stvarno "genijalni"
Izvode ih, mahom palestinci koji zive u Izraelu a ne u Gazi i Z.Obali tako da ce im to maksimalno otezati i onako tezak polozaj u drustvu
A tebi zao u pm. Suze ti niz ledja teku.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11927 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

meni je pravo bilo neugodno dole
stalno prilaze židovi (aj znaj ko je šta ti ona kapica znači može je svako staviti ) i pitaju jesi li židov
šta da mu kažeš :D
sve kontam prosvirat ce me :| i jedni i drugi i treći :D

na ulicama su stvarno "deca vojnici" s dugim puškama valjda im to zadatak u skopu službe imaju ona mobilna kuhala pa stave na neki ćošak da noću imaju čaj kavu šta li već

što se vojnika tiče glavna je kvaka uhvatiti nekog samog i zbost ga
obično kad je na dopustu jer su uvijek u skupinama na dužnosti
i na semaforu kad se osobnim autom vraća kući razbiješ staklo i u vrat

noću nisam smio ići jer je bila neka napetost isteklo primirje
jao_situacije

#11928 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jao_situacije »

idf su pičke čak veće i od francuske vojske
hodaju u grupama po 5 u punoj opremi i opet se useru kad ih napadne dijete kamenom
oni kad zakorače pješadijom natambura ih ko stigne zato samo rokaj iz f16 sa brodova i slično
Drvosjeca iz Dejcica

#11929 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

insomnia78 wrote:Inace, ovi napadi u zadnjih par dana po izraelu su im stvarno "genijalni"
Izvode ih, mahom palestinci koji zive u Izraelu a ne u Gazi i Z.Obali tako da ce im to maksimalno otezati i onako tezak polozaj u drustvu
Da Palestinci imaju savremeno naoružanje sigurno se ovakvi napadi ne bi dešavali. Zamisli koji su to fanatici napadaju tek tako iz čista mira miroljubive pripadnike IDF-a, najbolje finansirane terorističke organizacije na svijetu. :oops:
Kikibombona

#11930 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Kikibombona »

jao_situacije wrote:idf su pičke čak veće i od francuske vojske
hodaju u grupama po 5 u punoj opremi i opet se useru kad ih napadne dijete kamenom
oni kad zakorače pješadijom natambura ih ko stigne zato samo rokaj iz f16 sa brodova i slično
:lol: :lol: :thumbup:
Em2r

#11931 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Em2r »

insomniu na vrbu! :bih: :bih: :bih:
jao_situacije

#11932 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jao_situacije »

nema to veze sa insomniom
fakat su pičke neviđene tolika oprema i opet se useru
Em2r

#11933 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Em2r »

Nema veze, ipak ga na vrbu :) :bih: :bih: :bih: :bih: :kiss:
kamen spoticanja

#11934 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by kamen spoticanja »

jao_situacije wrote:nema to veze sa insomniom
boje zato sto su i sami svjesni i o kolkoj se kolicini nepravde radi...shupci odozgo su im dali ovlasti da pucaju u sve sto se krece a ne nosi kapicu a buranija s cijevima zna da zivo meso nema sta izgubiti i da je kolicina bijesa i agresije na vrhuncu...nazalost kad jednom prodje ovaj koncept svjetskog siledjistva izraelskih mecena,nahebat ce opet ta buranija...pojest ce ih arapi
i btw deder malo te komentare o vrbama i insomniji dovedite u red...sramota ba
jao_situacije

#11935 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jao_situacije »

kamen spoticanja wrote:
jao_situacije wrote:nema to veze sa insomniom
boje zato sto su i sami svjesni i o kolkoj se kolicini nepravde radi...shupci odozgo su im dali ovlasti da pucaju u sve sto se krece a ne nosi kapicu a buranija s cijevima zna da zivo meso nema sta izgubiti i da je kolicina bijesa i agresije na vrhuncu...nazalost kad jednom prodje ovaj koncept svjetskog siledjistva izraelskih mecena,nahebat ce opet ta buranija...pojest ce ih arapi
i btw deder malo te komentare o vrbama i insomniji dovedite u red...sramota ba
a pored toga oni su doseljenici i vrlo često imaju mogućnost da žive u evropi ili americi, i kontaju što ću ja otimat zemlju koja mi ionako ne treba jer mogu živjeti u miru negdje drugo
insomnia78

#11936 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Pricajte vi sta hocete, ovo na snimcima su klasicni teroristicki napadi, osim ako nemate neki drugi naziv za zaljetanjem autom u autobusku stanicu punu civila
Ovo nije ni Gaza ni W. Bank ovo je na teritoriji Izraela
Kikibombona

#11937 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Kikibombona »

Ma ne znam brate, Palestinci su nerealni... Ne znam koliki uticaj na njihove odluke imaju velike islamske drzave. Sve se nadam da ce Sisi pridobiti Palestince i sa Izraelom dogovoriti realnu podjelu. Ovako se mogu sukobljavati u narednih 50-100 godina, sve dok im cionisti ne otmu posljednji komad zemlje. Cvrsto vjerujem da ovakva politika Palestinaca savrseno odgovara Izraelu, jer im omogucava da sire teritorij... Sto se vise bude cekalo - to ce Palestinci manje dobiti.

Ludilo se mora prekinuti radi buducnosti palestinskog naroda. Generacije radjaju, odrastaju i umiru u ratnoj psihozi. Ako ovako ostane, nista od njih nece biti. I kada budu slobodni trebat ce im decenije da premoste sve sto su prezivjeli kao zajednica.

Izrael je premocan. Tako ce ostati u narednih ko zna koliko godina. Prije ce 'smak svijeta' nego ce Arapi biti mocniji od Izraela (i zapada), kako sada stvari stoje. Treba uvaziti realnost i okoncati agoniju. Eto im Jerusalem, jebo ih on. Napraviti Palestinu u Zapadnoj obali! To je jedina realna opcija.
insomnia78

#11938 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:Sve se nadam da ce Sisi pridobiti Palestince i sa Izraelom dogovoriti realnu podjelu.
:lol: :lol: :lol:
Ti si kralj
Lijepo je kren'o
Egipat gradi 18 ogromnih bazena sa slanom vodom, uz granicu
Zvanicno ribnjaci
Nezvanicno potapanje tunela
sumirprimus

#11939 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

lng cuda cini..
a i sila boga ne moli...
animals

#11940 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

Evo sad razmatraju da vojsku naoruzaju samo nozevima,
da bi prestali biti picke..
i da, od sads patrole po jedan u grupi :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#11941 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

insomnia78 wrote:Pricajte vi sta hocete, ovo na snimcima su klasicni teroristicki napadi, osim ako nemate neki drugi naziv za zaljetanjem autom u autobusku stanicu punu civila
Pa isto kao kada sjedneš u F16 i ispustiš bombe na civile. Rekao bih ovo sa autom je manje smrtonosno. :oops:
Rampage

#11942 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Rampage »

insomnia78 wrote:Pricajte vi sta hocete, ovo na snimcima su klasicni teroristicki napadi, osim ako nemate neki drugi naziv za zaljetanjem autom u autobusku stanicu punu civila

Naravno da su teroristički napadi, jasno k'o dan. Isto kao što je jasno da si ti jedan veliki jad, malo ih je koji bi se mogli porediti s tobom na ovom forumu. Deset stepenica si niže od onih koji podržavaju ISIL. Fuj.

Wannabe ćifutćić, al' možeš qrcu svirat' za to.
Em2r

#11943 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Em2r »

Rampage wrote:

Naravno da su teroristički napadi, jasno k'o dan. Isto kao što je jasno da si ti jedan veliki jad, malo ih je koji bi se mogli porediti s tobom na ovom forumu. Deset stepenica si niže od onih koji podržavaju ISIL. Fuj.

Wannabe ćifutćić, al' možeš qrcu svirat' za to.
Iako nisam bas za licna prepucavanja i prozivanja, ipak se moram sloziti sa tobom, lik je uporan na svim temama provuci pricu o cifutima. Razumijem ja da mozda palestinci prave ishitrene poteze zbog kojih ih cifuti zestoko kazne, ali ljudi zive u totalnoj blokadi bez osnovnih uslova za zivot, meni kad plata kasni ujedam sve okolo a kamoli da zivis u situaciji da djete nemas cime nahraniti. Ne mogu vjerovati da bilo ko, ko nije cifut, moze ih ovoliko podrzavati i braniti.
Truba

#11944 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

joj vi opće ne pravite razliku između arapa u zapadnoj obali i arapa u izraelu :roll:
ovo su napadi u izraelu
židovima je država zabranila da idu na zapadnu obalu i napravila zid oko nje, barem u rezidencijalnim predjelima i tako zaustavila otmice i krađe auta

ovdje je riječ o arapima koji rade i žive u izraelu...
sjećate se napada bagerom... čovjek radi za građevinsku firmu i popizdi i raznese neko auto ili prevrne autobus
razumijem ga potpuno

ALI ima poso ženu djecu... samo će njima otežati kad ga ucmekaju sekjuritiji
sumirprimus

#11945 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

i plus ce mu poravnat kucu...
Truba

#11946 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

dobiće mu djeca SMS jbg
ne možeš bagerom na državu
fizički je nemoguće pobijediti
pametan čovjek bira bitke koje može pobijediti
insomnia78

#11947 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Genijalci su sinoc zapalili Josipovu grobnicu
Image
Abbas je danas u svom obracanju osudio ovaj napad i pozvao na smirivanje strasti
Drvosjeca iz Dejcica

#11948 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

insomnia78 wrote:Genijalci su sinoc zapalili Josipovu grobnicu
Image
Abbas je danas u svom obracanju osudio ovaj napad i pozvao na smirivanje strasti
Kojeg štuju i Jevreji...

Gotovo identična situacija kada IDF upadne u Al Axa džamiju, do sada jedno 9875 puta, bace suzavac, sve ispreturaju, polome, zapale, isprljaju i odu. Ne sjećam se da je vlast Izraela i jednom do sada osudila takve upade. :oops: Ono ne opravdavam nasilje ali dole je odavno Bog rekao doviđenja.

Image
Image
Truba

#11949 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/incid ... /151016072

sigurnost je dole biznis oko kojeg se vrte milijarde

ja sam navečer izašao iz hotela da kupim nešto ( primaju sve, euro, dolar, šekel... to mi se nije svidjelo :D nema tu države :D )
u povratku me neki lik na ulazu detektorom ispitivao i postavljao mi pitanja i uspoređivao ih valjda s onim koje sam već prije davao
( ko ti je pakovao torbu, nosiš li poklon nekome u izraelu i tako to)

zamislite koliko bi manje nezaposlenih u Bih bilo da svaka radnja ima securiti ali baš ono s detektorom metala i naoružanim likovima

eh sad zamislite da se potpiše mir dole... koliko bi sigurnosnih službi, zaštitara i firmi propalo

stalni rat je život dole za barem 25% ljudi
Drvosjeca iz Dejcica

#11950 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Black swan wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/incid ... /151016072

sigurnost je dole biznis oko kojeg se vrte milijarde

ja sam navečer izašao iz hotela da kupim nešto ( primaju sve, euro, dolar, šekel... to mi se nije svidjelo :D nema tu države :D )
u povratku me neki lik na ulazu detektorom ispitivao i postavljao mi pitanja i uspoređivao ih valjda s onim koje sam već prije davao
( ko ti je pakovao torbu, nosiš li poklon nekome u izraelu i tako to)

zamislite koliko bi manje nezaposlenih u Bih bilo da svaka radnja ima securiti ali baš ono s detektorom metala i naoružanim likovima

eh sad zamislite da se potpiše mir dole... koliko bi sigurnosnih službi, zaštitara i firmi propalo

stalni rat je život dole za barem 25% ljudi
Ma nisu oni, oni su miroljubivi, pa gdje bi oni to napravili, pa to je demokratija, ma kakvi, ti širiš propagandu, pogotovo ova vijest na linku. :oops:
Locked