Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sistematski pregled
#11926 Re: FK Sarajevo
Hamzić iz utakmice u utakmicu pokazuje zašto je Aletu bio rezerva.
Kojašević??? Šta ono kažu za njega? Ne zna mu Mirza pronaći pravu poziciju. Prava pozicija je za njega CG, i nek Mirzu povede sa sobom. Večeras smo zbog njega igrali sa igračem manje. Pa ja bih sa svojih 100kg bio opasniji po gol borca od njega!
Kojašević??? Šta ono kažu za njega? Ne zna mu Mirza pronaći pravu poziciju. Prava pozicija je za njega CG, i nek Mirzu povede sa sobom. Večeras smo zbog njega igrali sa igračem manje. Pa ja bih sa svojih 100kg bio opasniji po gol borca od njega!
- Reglan
#11927 Re: FK Sarajevo
Raspad sistema
Horde
Horde
- Topla voda
#11928 Re: FK Sarajevo
horde
hamzic,kojasevic,belosevic
,mali keno i amel
..pure dobro pojest....,lede
....out....
pehlic,obuca,dupovac,comor
hamzic,kojasevic,belosevic
pehlic,obuca,dupovac,comor
- Samo HZ
#11929 Re: FK Sarajevo
Horde
hej hej hej postavite se, k*rat ćemo vas 500 Godina !
hej hej hej postavite se, k*rat ćemo vas 500 Godina !
- Obuca9
#11930 Re: FK Sarajevo
Kojaševića treba nabiti nogom u guzicu, j..o ga onaj ko ga je doveo u Sarajevo. Nek ide mami svojoj petljati loptu i driblati, bogalj je sve i jednu loptu izgubio.
Mirza, nisi ti kriv, ovaj put su problem bile podzemne vode. Ne daj se brate, VOLIMO TE !!!
Mirza, nisi ti kriv, ovaj put su problem bile podzemne vode. Ne daj se brate, VOLIMO TE !!!
- Reglan
#11931 Re: FK Sarajevo
borac banja luka le
na qrac ga nabijem
klub bez titule
grad bez carsije
svima nama qrac pusite
lesinari puse ga
banja luku yebem ja
ljutu krajinu nabijem na karinu
sve za nasu Bosnu ponosnu

na qrac ga nabijem
klub bez titule
grad bez carsije
svima nama qrac pusite
lesinari puse ga
banja luku yebem ja
ljutu krajinu nabijem na karinu
sve za nasu Bosnu ponosnu
-
DON_eARL
#11932 Re: FK Sarajevo
Nemoj tako, ona je nas Messi, cak ga izabrase za najboljeg igraca FKS na jednoj FB grupi.hz__semir wrote:Kojaševića treba nabiti nogom u guzicu, j..o ga onaj ko ga je doveo u Sarajevo. Nek ide mami svojoj petljati loptu i driblati, bogalj je sve i jednu loptu izgubio.
- Reglan
-
north
#11934 Re: FK Sarajevo
arshavin wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Me to je samo pojedinac
A fakat su loše navijali, najviše se čuju kada golman izbacuje loptu i ide ona "navijačka" : "P....ga pederu
Ponosan sam što smo daleki najbolji u državi po navijanju, pa pogledato samo naše pjesme i ludilo na tribini u odnosu na ostale i ne treba dalje trošiti riječi..... ali šta nam to vrijedi kada imamo smeće od ekipe....
Potvrditi dominaciju na derbiju kada očekujem spektakl i još jednu pobjedu na tribinama i završiti ovu bijednu sezonu što se fudbala tiče........
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#11935 Re: FK Sarajevo
http://www.facebook.com/pages/Damir-Koj ... 6219110560hz__semir wrote:Kojaševića treba nabiti nogom u guzicu, j..o ga onaj ko ga je doveo u Sarajevo. Nek ide mami svojoj petljati loptu i driblati, bogalj je sve i jednu loptu izgubio.
- Reglan
-
El_comadante
#11937 Re: FK Sarajevo
pa sad ako i jednu kiksamo utakmicu kući to automatski znači padanje sa treče pozicije i neizlazak u EL a eto igram protiv Širokog i Želje kući a tu nemožemo reči da čemo sigurno uzeti 6 bodova
- cappy_tempo
#11938 Re: FK Sarajevo
protiv listice je sve moguce,a ne bi cudilo da izgubimo jer idiotu to nije strano. protiv zelje ce biti 0:0 ili eventualno 1:1. ne zna se koje gori,a treneri retardirani.pricajte sta hocete ali sinoc upratih osima na bht-u na onom pregledu i zgadio mi se zivot,a naseg ocigledno deen guzi.El_comadante wrote:pa sad ako i jednu kiksamo utakmicu kući to automatski znači padanje sa treče pozicije i neizlazak u EL a eto igram protiv Širokog i Želje kući a tu nemožemo reči da čemo sigurno uzeti 6 bodova
- Logovan
#11939 Re: FK Sarajevo
Bakljada

- Obuca9
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#11941 Re: FK Sarajevo
hz__semir wrote:http://www.fksinfo.com/np-1321-FKSinfoc ... Karicu.htm
Svaka čast FKSinfo timu i Zlati
- Logovan
#11942 Re: FK Sarajevo
FKSinfo SVAKA VAM ČAST
-
tcz
#11943 Re: FK Sarajevo
Posjeta Alena Avidica i vodjenje na trening Irfana Karica
http://www.hayat.ba/ostvarane-zelje/412 ... -elju.html
- luckylaka
#11944 Re: FK Sarajevo
"Nezalaganje nije razlog suspenzije"
Piše: A. Kerić
Petak, 15.04.11. 13:09.
Dolaskom nove Uprave na Koševo izgleda da se ništa nije promijenilo, problemi su i dalje prisutni. Čelnici Sarajeva rekli su kako su petorica prvotimaca suspendovani zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama, no pravi razlog je nepotpisivanje reprograma.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Adis Jahović, Vučina Šćepanović, Dženaldin Hamzagić, Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić prema riječima čelnika bordo tima suspendovani su zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama. Crnogorski stoper u razgovoru za naš portal rekao pravi razlog suspenzije.
"Pravi razlog suspenzije je nepotpisivanje reprograma dugova, a ne kao što se priča zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama. Nikad do sada nisam čuo da se igrači suspenduju zbog nepotpisivanja reprograma dugova. Istrajat ću u svojoj namjeri, jer nisam kriv kao ni moje kolege. Još uvijek ne znam da li ću ostati u Sarajevu", rekao je Gutić za SportSport.ba, dodavši:
"Nedavno su mi rekli da ne računaju na mene i odlučili su da raskinu ugovor. Ponudili su mi da raskinemo ugovor, ali da im oprostim dugove, što neću uraditi. Ukoliko budem napuštao Koševo, neće mi biti lako. Sarajevo je veliki klub sa najboljim navijačima u Bosni i Hercegovini, a i šire. Zaslužuju da igraju u Evropi".
Kako smo doznali suspendovanim igračima ukinuta je hrana, te da nisu dobili platu. To nam je u razgovoru potvrdio i 30-godišnji crnogorski stoper, rekavši: "Istina, neki dan nam je ukinuta hrana, a nismo ni dobili platu, dok svi ostali jesu. U ugovoru stoji da su dužni da nam sve obezbijede, ali oni to ne poštuju. Jasno su nam dali do znanja da više ne računaju na nas. Ne znam uopšte šta im je cilj svega ovoga".
"Ovo sve sam rekao zbog navijača. Želim da znaju istinu svega ovoga. Ne želim da misle da se naši ciljevi ne podudaraju sa ciljevima Uprave, kao što se priča. Željeli smo izboriti Evropu", rekao je Gutić na kraju razgovora za SportSport.ba.
Kaze Hilmo??
Piše: A. Kerić
Petak, 15.04.11. 13:09.
Dolaskom nove Uprave na Koševo izgleda da se ništa nije promijenilo, problemi su i dalje prisutni. Čelnici Sarajeva rekli su kako su petorica prvotimaca suspendovani zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama, no pravi razlog je nepotpisivanje reprograma.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Adis Jahović, Vučina Šćepanović, Dženaldin Hamzagić, Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić prema riječima čelnika bordo tima suspendovani su zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama. Crnogorski stoper u razgovoru za naš portal rekao pravi razlog suspenzije.
"Pravi razlog suspenzije je nepotpisivanje reprograma dugova, a ne kao što se priča zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama. Nikad do sada nisam čuo da se igrači suspenduju zbog nepotpisivanja reprograma dugova. Istrajat ću u svojoj namjeri, jer nisam kriv kao ni moje kolege. Još uvijek ne znam da li ću ostati u Sarajevu", rekao je Gutić za SportSport.ba, dodavši:
"Nedavno su mi rekli da ne računaju na mene i odlučili su da raskinu ugovor. Ponudili su mi da raskinemo ugovor, ali da im oprostim dugove, što neću uraditi. Ukoliko budem napuštao Koševo, neće mi biti lako. Sarajevo je veliki klub sa najboljim navijačima u Bosni i Hercegovini, a i šire. Zaslužuju da igraju u Evropi".
Kako smo doznali suspendovanim igračima ukinuta je hrana, te da nisu dobili platu. To nam je u razgovoru potvrdio i 30-godišnji crnogorski stoper, rekavši: "Istina, neki dan nam je ukinuta hrana, a nismo ni dobili platu, dok svi ostali jesu. U ugovoru stoji da su dužni da nam sve obezbijede, ali oni to ne poštuju. Jasno su nam dali do znanja da više ne računaju na nas. Ne znam uopšte šta im je cilj svega ovoga".
"Ovo sve sam rekao zbog navijača. Želim da znaju istinu svega ovoga. Ne želim da misle da se naši ciljevi ne podudaraju sa ciljevima Uprave, kao što se priča. Željeli smo izboriti Evropu", rekao je Gutić na kraju razgovora za SportSport.ba.
Kaze Hilmo??
- ganjeta
#11945 Re: FK Sarajevo
Respect za ovotcz wrote:Posjeta Alena Avidica i vodjenje na trening Irfana Karica![]()
![]()
- Baltazar_khan
-
armin1946
#11947 Re: FK Sarajevo
Jedan od rijetkih dana da se vratim sretan sa koseva,ali posjeta katastrofa
pa ovo je bruka,al hajd sta je tu je nakon ove petice nadam se da ce nas protiv olimpiCa biti bar 2000 
- Samo HZ
#11948 Re: FK Sarajevo
vidis da im odgovara kada nema puno hordiarmin1946 wrote:Jedan od rijetkih dana da se vratim sretan sa koseva,ali posjeta katastrofapa ovo je bruka,al hajd sta je tu je nakon ove petice nadam se da ce nas protiv olimpiCa biti bar 2000
- KPNCTNJAH
#11949 Re: FK Sarajevo
Puse gore kao da je novembar
sudija
Obuca
btw posjeta 
-
samo_ovaj_put
#11950 Re: FK Sarajevo
kad se dobije u gostima mozda i odem na tekmu,pobjede kuci me ne interesuju,pogotovo pobjede protiv rudara,leotara,sloboda i travnikaarmin1946 wrote:Jedan od rijetkih dana da se vratim sretan sa koseva,ali posjeta katastrofapa ovo je bruka,al hajd sta je tu je nakon ove petice nadam se da ce nas protiv olimpiCa biti bar 2000