HS kablovska
Moderator: anex
- afannedim
#11926 Re: HS kablovska
Jbg ako ih ima vise suvlasnika I ja bi reagovao da neko tako samovoljno pregovara I prodaje nešto u što sam I ja uložio.
-
StupskaBitanga
#11927 Re: HS kablovska
zato postoji sud tužilaštvo više instance
-
AdrianMole
#11928 Re: HS kablovska
Ova svađa i nejasna vlasnička struktura utiče na to da HS zapravo ništa nije uradio za svoje korisnike već godinu dana.Stanje ni na nebu ni na zemlji znači-nema novih(boljih) kanala,nema novih usluga ,nema ništa novo i tako već godinu dana i do daljnjeg.Samo mi recite kako to može biti dobro za korisnike i kome je dobro 
- Benq
#11929 Re: HS kablovska
Povecali su brzinu interneta i ubacili Sandzak TVAdrianMole wrote:Ova svađa i nejasna vlasnička struktura utiče na to da HS zapravo ništa nije uradio za svoje korisnike već godinu dana.Stanje ni na nebu ni na zemlji znači-nema novih(boljih) kanala,nema novih usluga ,nema ništa novo i tako već godinu dana i do daljnjeg.Samo mi recite kako to može biti dobro za korisnike i kome je dobro
- elfa
#11931 Re: HS kablovska
Molim doticne u hs da poprave konekciju od utorka puca svakih sat vrema ovakose ne moze vise kad dodjete sa racunom na vrata da mi dodjete sa obrazom misevi jedni znate guliti narod net vam k... nevalja
- Benq
#11932 Re: HS kablovska
Nazoves ih pa ce doci , ovo ovdje niko ne cita..elfa wrote:Molim doticne u hs da poprave konekciju od utorka puca svakih sat vrema ovakose ne moze vise kad dodjete sa racunom na vrata da mi dodjete sa obrazom misevi jedni znate guliti narod net vam k... nevalja
- elfa
#11933 Re: HS kablovska
nemam sta zvati ih sve je ispravno kod mene i signal je dobar al kad se prave da ne znaju sta je sa konekcijom nije smao kod mene tako ima jos kod drugih slicna situacija od utorka puca konekcija na svakih sat vremena ae da mi netreba net pa kazem al sad mi treba radim nesto vazno -.- al ne mozes ti sa nesposobnim firmama u dure nikakoBenq wrote:Nazoves ih pa ce doci , ovo ovdje niko ne cita..elfa wrote:Molim doticne u hs da poprave konekciju od utorka puca svakih sat vrema ovakose ne moze vise kad dodjete sa racunom na vrata da mi dodjete sa obrazom misevi jedni znate guliti narod net vam k... nevalja
- elfa
#11934 Re: HS kablovska
znaci svaki dan u isto vrijeme nema neta to je oko 10:00 u jutro a onda se zareda na svakih sat vremena pa je nema dugoelfa wrote:nemam sta zvati ih sve je ispravno kod mene i signal je dobar al kad se prave da ne znaju sta je sa konekcijom nije smao kod mene tako ima jos kod drugih slicna situacija od utorka puca konekcija na svakih sat vremena ae da mi netreba net pa kazem al sad mi treba radim nesto vazno -.- al ne mozes ti sa nesposobnim firmama u dure nikakoBenq wrote:Nazoves ih pa ce doci , ovo ovdje niko ne cita..elfa wrote:Molim doticne u hs da poprave konekciju od utorka puca svakih sat vrema ovakose ne moze vise kad dodjete sa racunom na vrata da mi dodjete sa obrazom misevi jedni znate guliti narod net vam k... nevalja
- Benq
#11935 Re: HS kablovska
Onda ti savjetujem da odes u njihovu direkciju na grbavici i zahtjevas da odmah neko izadje na teren i da se to napravi. Ja sam prije godinu i po imao takav problem ali svaki put petkom navece , subota i nedjelja do podne , zvao ih nekoliko puta i nista dok nisam otisao u HS direkciju , napravili sve u roku pola sata , problem bio do signala.elfa wrote: znaci svaki dan u isto vrijeme nema neta to je oko 10:00 u jutro a onda se zareda na svakih sat vremena pa je nema dugo
-
HomeArt
#11936 Re: HS kablovska
Telemach je definitivno kupio HS. Svi radinici na probnom radu 3 mjeseca.
- kloniran
#11937 Re: HS kablovska
Nabijem ja i acu i havera mu na tuki, da nije bilo Enesa i da nije samostalno krenuo u sirenje, ja bih i dan danas na riblju kost gledao tv, a net samo sanjao.
Eneshaga hebi ih u mozak ode im krava muzara zvana sarajlije ispod sape.
- kloniran
#11938 Re: HS kablovska
Ja sam cuo da jedan dio grupacije ipak nije prodat, nesto je vetano oko telekomunikacija, mozda onaj njegov ottHomeArt wrote:Telemach je definitivno kupio HS. Svi radinici na probnom radu 3 mjeseca.
- Benq
#11939 Re: HS kablovska
Za sad je sve to rekla-kazala , nigdje zvanicne obavijesti , nigdje nista... Ako ih je Telemach vec kupio , zar im ne bi bilo u cilju obavijestit javnost kako bi prelazili na njihove pakete ?HomeArt wrote:Telemach je definitivno kupio HS. Svi radinici na probnom radu 3 mjeseca.
-
miralemmi4
#11940 Re: HS kablovska
Jebe Ensaga Sevala i Seadakloniran wrote:Nabijem ja i acu i havera mu na tuki, da nije bilo Enesa i da nije samostalno krenuo u sirenje, ja bih i dan danas na riblju kost gledao tv, a net samo sanjao.
Kakvo sirjenje Enes napravio? Do dana kada je Enes lopov odlucio krasti tada je HS imao 50.000 korisnika. Poslije toga Enes je samo prebacivao novac sa HS na propali MH Company. Zna se sta zna Enes, pokrao je pola Sarajeva a sada se krije po inostranstvu, boji se kretati po Sarajevu, duzan kome nije. Najbolji su oni koji su krali zajedno sa Enesom za 300 KM , prodali se za 300 KM. Cekam vijesti na portalima Enes Hajdarevic i njegova Mahira uhapseni zbog kradje HS i prevare koje su izvrsili prema korisnicima
-
miralemmi4
#11941 Re: HS kablovska
Ako su kupili 100 % udijela HS tad se broji da su kupili ali vec poznata prica je da svoj udio suvlasnici Abaz i Kabanica nece da prodaju. Mogu kupiti Enesa ali sa tim nista nisu postigli. Bice zanimljivo ako svoj udio proda Enes Telemachu, a Abaz i Kabanica prodaju svoj udio Mtel-u ili BH TelekomuBenq wrote:Za sad je sve to rekla-kazala , nigdje zvanicne obavijesti , nigdje nista... Ako ih je Telemach vec kupio , zar im ne bi bilo u cilju obavijestit javnost kako bi prelazili na njihove pakete ?HomeArt wrote:Telemach je definitivno kupio HS. Svi radinici na probnom radu 3 mjeseca.
-
miralemmi4
#11942 Re: HS kablovska
Ti si dio onih koji su krali po HS, reci nam iz prve ruke jeli Enes prodao svoj udio ili nije?kloniran wrote:Ja sam cuo da jedan dio grupacije ipak nije prodat, nesto je vetano oko telekomunikacija, mozda onaj njegov ottHomeArt wrote:Telemach je definitivno kupio HS. Svi radinici na probnom radu 3 mjeseca.
-
miralemmi4
#11943 Re: HS kablovska
To da su radnici na probnom radu 3 mjeseca nije istina. 10 radnika jeste na probnom, to su oni koji ce u slucaju prodaje ostati bez posla, a drugi radnici imaju isti ugovor kao i prije. Ako je Enes prodao svoj udio neznam.HomeArt wrote:Telemach je definitivno kupio HS. Svi radinici na probnom radu 3 mjeseca.
- supercali
#11944 Re: HS kablovska
Nisam u inostranstvu u sarajevu sammiralemmi4 wrote:Jebe Ensaga Sevala i Seadakloniran wrote:Nabijem ja i acu i havera mu na tuki, da nije bilo Enesa i da nije samostalno krenuo u sirenje, ja bih i dan danas na riblju kost gledao tv, a net samo sanjao.
Eneshaga hebi ih u mozak ode im krava muzara zvana sarajlije ispod sape.![]()
Kakvo sirjenje Enes napravio? Do dana kada je Enes lopov odlucio krasti tada je HS imao 50.000 korisnika. Poslije toga Enes je samo prebacivao novac sa HS na propali MH Company. Zna se sta zna Enes, pokrao je pola Sarajeva a sada se krije po inostranstvu, boji se kretati po Sarajevu, duzan kome nije. Najbolji su oni koji su krali zajedno sa Enesom za 300 KM , prodali se za 300 KM. Cekam vijesti na portalima Enes Hajdarevic i njegova Mahira uhapseni zbog kradje HS i prevare koje su izvrsili prema korisnicima![]()
Ionako istraga protiv Enesa vec ide
Da vidim tada tebe klonirani sta ces reci
Radnici moji da vas obavjestim da ce te dobiti regres za ovaj mjesec jer sam zaradio milione prodajom telemahu
- Benq
#11945 Re: HS kablovska
Hahaha to bi bio samo takav cirkus , ali BH-T nema sta tu da radi , svakako je firma pred prodajom , samo je pitanje dana kad ce to biti zavrseno.miralemmi4 wrote: Ako su kupili 100 % udijela HS tad se broji da su kupili ali vec poznata prica je da svoj udio suvlasnici Abaz i Kabanica nece da prodaju. Mogu kupiti Enesa ali sa tim nista nisu postigli. Bice zanimljivo ako svoj udio proda Enes Telemachu, a Abaz i Kabanica prodaju svoj udio Mtel-u ili BH Telekomu
Enes se krije u inostranstvu ? Jeli to provjerena informacija ili samo tvoja pretpostavka ? Po njegovoj prici sve je regularno , pa ne znam onda ako je to izjavio zasto bi se krio ...
@supercali ti si king
-
The Realist
#11946 Re: HS kablovska
Kako će Abaz i Kabanica prodati svoj udio ako ih bude blokirao Enes, jer eto oni blokiraju njega
.
Interesantno, sad će oni prodavati svoj dio bez Enesa i to je OK
.
Hajde ljudi više riješite to da se ne maltretiramo.
Interesantno, sad će oni prodavati svoj dio bez Enesa i to je OK
-
miralemmi4
#11947 Re: HS kablovska
Ako Enes proda Telemach-u tako mogu i Abaz i Kabanica prodati udio Mtelu, BH Telekomu ili nekom trecem. Zamislite situaciju Enes udio kupi Telemach, a Abazzov i Kabanicin udio kupi BH TelekomThe Realist wrote:Kako će Abaz i Kabanica prodati svoj udio ako ih bude blokirao Enes, jer eto oni blokiraju njega.
Interesantno, sad će oni prodavati svoj dio bez Enesa i to je OK.
Neka rijese to a najbrze ce se to rijesiti kad Enes i njegova zena odgovoaraju za kradje i prevare.
-
miralemmi4
#11948 Re: HS kablovska
BH Telekom kupi idio od Abaza i Kabanice i sjebe citav posao Telemachu u SarajevuBenq wrote:Hahaha to bi bio samo takav cirkus , ali BH-T nema sta tu da radi , svakako je firma pred prodajom , samo je pitanje dana kad ce to biti zavrseno.miralemmi4 wrote: Ako su kupili 100 % udijela HS tad se broji da su kupili ali vec poznata prica je da svoj udio suvlasnici Abaz i Kabanica nece da prodaju. Mogu kupiti Enesa ali sa tim nista nisu postigli. Bice zanimljivo ako svoj udio proda Enes Telemachu, a Abaz i Kabanica prodaju svoj udio Mtel-u ili BH Telekomu
Enes se krije u inostranstvu ? Jeli to provjerena informacija ili samo tvoja pretpostavka ? Po njegovoj prici sve je regularno , pa ne znam onda ako je to izjavio zasto bi se krio ...
@supercali ti si king
- kloniran
#11949 Re: HS kablovska
Fala beze ziv i zdrav biosupercali wrote:Nisam u inostranstvu u sarajevu sammiralemmi4 wrote:Jebe Ensaga Sevala i Seadakloniran wrote:Nabijem ja i acu i havera mu na tuki, da nije bilo Enesa i da nije samostalno krenuo u sirenje, ja bih i dan danas na riblju kost gledao tv, a net samo sanjao.
Eneshaga hebi ih u mozak ode im krava muzara zvana sarajlije ispod sape.![]()
Kakvo sirjenje Enes napravio? Do dana kada je Enes lopov odlucio krasti tada je HS imao 50.000 korisnika. Poslije toga Enes je samo prebacivao novac sa HS na propali MH Company. Zna se sta zna Enes, pokrao je pola Sarajeva a sada se krije po inostranstvu, boji se kretati po Sarajevu, duzan kome nije. Najbolji su oni koji su krali zajedno sa Enesom za 300 KM , prodali se za 300 KM. Cekam vijesti na portalima Enes Hajdarevic i njegova Mahira uhapseni zbog kradje HS i prevare koje su izvrsili prema korisnicima![]()
Ionako istraga protiv Enesa vec ide
Da vidim tada tebe klonirani sta ces reci
Radnici moji da vas obavjestim da ce te dobiti regres za ovaj mjesec jer sam zaradio milione prodajom telemahu
-
miralemmi4
#11950 Re: HS kablovska
[/quote]
Nisam u inostranstvu u sarajevu sam
Radnici moji da vas obavjestim da ce te dobiti regres za ovaj mjesec jer sam zaradio milione prodajom telemahu[/quote]
Fala beze ziv i zdrav bio
[/quote]
Ako si ti Enes Hjadarevic, jesi li prodao udio u firmi, jesu li prodali suvlasnici i koliko si dobio para ?
Slabo te Enes placa cim nista neznas
Ima neki Seval u firmi koji je krao sa Enesom, prodao se za 300 KM, a navodno kada Enes proda, Enes pokupi pare a Sevala ko j**** Enes je u inostranstvu, krije se, ne smije se setati Sarajevom duzan kome nije
Nisam u inostranstvu u sarajevu sam
Radnici moji da vas obavjestim da ce te dobiti regres za ovaj mjesec jer sam zaradio milione prodajom telemahu[/quote]
Fala beze ziv i zdrav bio
Ako si ti Enes Hjadarevic, jesi li prodao udio u firmi, jesu li prodali suvlasnici i koliko si dobio para ?
Ima neki Seval u firmi koji je krao sa Enesom, prodao se za 300 KM, a navodno kada Enes proda, Enes pokupi pare a Sevala ko j**** Enes je u inostranstvu, krije se, ne smije se setati Sarajevom duzan kome nije