Ma jok. Sve to nešto uvijeno, sve išaret, a ništa konkretno.vatrogasac wrote:
Ako si tragač, naći ćeš. Tebi su postavljeni znakovi, samo ih pratiš i izbjegavaj kratice da šta važno ne propustiš. Shortcuti su dobri samo na kompjuteru.
Zaboravi.
Ma jok. Sve to nešto uvijeno, sve išaret, a ništa konkretno.vatrogasac wrote:
Ako si tragač, naći ćeš. Tebi su postavljeni znakovi, samo ih pratiš i izbjegavaj kratice da šta važno ne propustiš. Shortcuti su dobri samo na kompjuteru.
Revanizam. Nije ti loša ta ideja. Samo je problem kako privući Nihiliste aka force feedereBloo wrote: Ti bi jedan dan trebao ovdje izloziti svoj pogled na silu, te kako ta ucenja uticu na tvoj zivot i postupke![]()
WWRD...what would revan do filozofija
Ljubav nema religiju, svi istim putevima idete do zenskih srca.Ne znam ni ja, nisam ni musliman ni žena. S moje tačke gledišta, sva tri su ispravna.
pa jedino islam je vjera koja nagradjuje sex izmedju supruznika, znaci pise se kao dobro djelo kad supruznici u braku imaju sex, pa to dobro djelo ce biti na vagi dobrih djela koje ce dati tezinu tom tasu vage naspram tasu sa losim djelima.triconja wrote: Zar u islamu nije zabranjeno uzivati u seksu (u tolikom intenzitetu)?
Zar nije seks vrhunac dunjaluka? Kako zavrse oni koji ogreznu u dunjaluku?Smrcak15 wrote:pa jedino islam je vjera koja nagradjuje sex izmedju supruznika, znaci pise se kao dobro djelo kad supruznici u braku imaju sex, pa to dobro djelo ce biti na vagi dobrih djela koje ce dati tezinu tom tasu vage naspram tasu sa losim djelima.triconja wrote: Zar u islamu nije zabranjeno uzivati u seksu (u tolikom intenzitetu)?
Zaboravio si QDozer wrote:Nego...sta se desava s LGBT populacijom kada umru?
Jesu oni za dzennet ili dzehennem...?

Što je najgore, bit života im je uglavnom ljubav i nisu nasilni. Tako divno. I onda završe u vječnoj pećniciDozer wrote:Nego...sta se desava s LGBT populacijom kada umru?
ljudi imaju pogresno misljenje, kontaju, islam je goli asketizam, zatvori se u kucu, kakvu pecinu, jazbinu, moli se bogui ne mijesas se sa ljudima , takav nacin zivota je i poslanik Muhammed zabranio...to nije islam.triconja wrote:Zar nije seks vrhunac dunjaluka? Kako zavrse oni koji ogreznu u dunjaluku?Smrcak15 wrote:pa jedino islam je vjera koja nagradjuje sex izmedju supruznika, znaci pise se kao dobro djelo kad supruznici u braku imaju sex, pa to dobro djelo ce biti na vagi dobrih djela koje ce dati tezinu tom tasu vage naspram tasu sa losim djelima.triconja wrote: Zar u islamu nije zabranjeno uzivati u seksu (u tolikom intenzitetu)?
A i njih bog stvorio po svojoj slici...I oni bozija djeca... I njih je on uputio... I onda neko kaze da onaj gore (ili gdje vec jeste) sve zna i o svemu odlucujeMarlboroGold wrote:Što je najgore, bit života im je uglavnom ljubav i nisu nasilni. Tako divno. I onda završe u vječnoj pećniciDozer wrote:Nego...sta se desava s LGBT populacijom kada umru?
Zasto je negdje "On", a negdje "Mi"?32.Reci: “Ko je zabranio Allahove ukrase, koje je On za robove Svoje stvorio, i ukusna jela?” Reci: “Ona su za vjernike na ovome svijetu, a na onome svijetu su samo za njih.” Eto, tako Mi podrobno izlažemo dokaze ljudima koji znaju
To se dosta koristi u arapskom jeziku, gramatika i ti fazoni.Dozer wrote:A i njih bog stvorio po svojoj slici...I oni bozija djeca... I njih je on uputio... I onda neko kaze da onaj gore (ili gdje vec jeste) sve zna i o svemu odlucujeMarlboroGold wrote:Što je najgore, bit života im je uglavnom ljubav i nisu nasilni. Tako divno. I onda završe u vječnoj pećniciDozer wrote:Nego...sta se desava s LGBT populacijom kada umru?
A ovi momenti su meni pravo interesantni...Zasto je negdje "On", a negdje "Mi"?32.Reci: “Ko je zabranio Allahove ukrase, koje je On za robove Svoje stvorio, i ukusna jela?” Reci: “Ona su za vjernike na ovome svijetu, a na onome svijetu su samo za njih.” Eto, tako Mi podrobno izlažemo dokaze ljudima koji znaju
On je on, to znamo, ali ko su "Mi"?
to je iluzija, znas kao madjionicarski trikMarlboroGold wrote:Što je najgore, bit života im je uglavnom ljubav i nisu nasilni. Tako divno. I onda završe u vječnoj pećniciDozer wrote:Nego...sta se desava s LGBT populacijom kada umru?

to MI je masjestis pluralis, ili na engleskm Royal We, kraljevsko Mi , iako se radi o jednom personi.Dozer wrote: A ovi momenti su meni pravo interesantni...Zasto je negdje "On", a negdje "Mi"?32.Reci: “Ko je zabranio Allahove ukrase, koje je On za robove Svoje stvorio, i ukusna jela?” Reci: “Ona su za vjernike na ovome svijetu, a na onome svijetu su samo za njih.” Eto, tako Mi podrobno izlažemo dokaze ljudima koji znaju
On je on, to znamo, ali ko su "Mi"?
Smrcak15 wrote:...to udara na psihu.

Smrcak15 wrote: to je iluzija, znas kao madjionicarski trik
tako je isto i sa homosexualnom ljubavi...izgleda tako nevino, ljubav, voliti se, ma ljepota od zivota kad gledas sa strane...i kontas ma sta to ima lose kad se dvoje vole![]()
![]()
![]()
![]()
ali kada udjes u svijet homosexualizma to je prljav sex, koji te moze kostati glave
A ko je izolovao te osobe u drustvu?prvo, vecinom takve osobe su izolovane u drustvu, ma koliko ko pricao takve osobe se u dosta slucajeva izbjegavaju, a to rezultira da se te osobe osjecaju lose, kad budu izbjegavane, jer se smatraju nastranim. znaci sami put koji su posli jeste tezak put da bi udovoljili nastranim strastima, mozes biti izlovan of familije, od bivsih prijatelja itd a to dovodi do nesrece u zivotu.
Za tvoju informaciju, trenjem dolazi i do stvaranja mikro ranica na cuni prilikom vaginalnog sexa izmedju muskarca i zene.sexualni akt izmedju dva spola, recimo muskarci, znaci posto analni otvor nije stvoren za takve radnje, trenjem dolazi do stvaranje ranica u analnom otvoru a tu dolazi kontakt, fekalije i spermatozoidi u krvotok sto moze rezultirati do raznih bolesti, kao HIV, silfilis, gonoreja AIDS itd
A kad smo kod spermatozoida, spermine celije se stvaraju u jajnicima muskaraca, mozda ste se nekad pitali zasto je Bog odvojio jajnike muskarca izvan tijel ada budu??? Uprao zato sto je to imunoloski zasticena zona, jer da su spermine celije unutra negdje u tijeli, imunuloski sistem muskarca bi napadao spermine celije , pa bi to dovelo do katastrofalni posljedica, imunoloski sistem bi to smatrao stranim uljezom kojeg bi napadao...a eto ti odmah autoinomuni bolesti i alergija. Ako tvoja svopstveni imunoloski sistem bi napadao tvoje spermine celije, sta mislis onda sta se desava kad spermine celije dodju do krvotoka drugog muskarca, kakva je to onda reakcija imunoloskog sistema, nesmijem ni zamisliti???
Za tvoju informaciju, homosexualizam je postojao puno prije pojave vjerskih knjiga.takav sexualni cin samo je zadovoljavanje nastranih strasti, a ne rezultira prokreacijom.....zamisli smo se da je to ok put, i da cijelo covjecanstvo se okrene homosexualizmu, sta bi bilo sa covjecanstvom za 100 Godina...izumrli bi ko dinosaurusi.
Ma ja. Nered na Zemlji, jel' tako? Nije po Allahovom "uputstvu". A, kako je to moguce ako je Allah taj koji je kreirao sve? Zasto je onda kreirao homoseksualce, bez obzira na spol? Zajebavao se malo, a? Da vidi na sta ce i to liciti?homosexualizam sa strane kad gledamo na javi, ono drze se za ruke, vole se, iskasuju ljubav jedno prema druge, djeluje nevino, i ok u tom nekom izopacenom svijetu, ali sustina homosexualizma je odvratna i pogubna za zivot i zdravlje drustva, kako fizicko tako i psihicko zdravlje.
Sexualnost se ne bira, crni Smrle...Zar mislite da je jednostavno tek tako izaci "iz ormara"ui samo se odjednom svi okrenuti protiv Tebe, ustvari, ne okrenu, nego ti okrenu ledja...niko vise da prozbori sa tobom....sta mislis kako se ta osoba osjeca izolovano...to udara na psihu.
Dakle, Allah nije samo bog, nego je ujedno i kralj? Coolto MI je masjestis pluralis, ili na engleskm Royal We, kraljevsko Mi , iako se radi o jednom personi.
Pa kralj bi prije govorio za sebe u govoru, Mi, nacin uzdizanja , zbog svoje pozicije medju narodom.
Pa Bogu je prikladnije onda da kroisti taj termin Mi za Sebe. to nije plural, za vise bogova, nego kraljevsko Mi za jednu personu.
kad kaze On, to je u drugom licu, ali kad kaze u prvom licu Mi (to jeste Ja)
Allah nam navuk'o malo oblaka i minusa. I smoga. Sta se bunis odma'....Bloo wrote:Kako je danas hladno...
Cerendam da ode Smrletova nebuloza na drugu stranuDozer wrote:Allah nam navuk'o malo oblaka i minusa. I smoga. Sta se bunis odma'....Bloo wrote:Kako je danas hladno...
Dozer wrote:---
normalne osobe, norma je biti hetero, a homosexualac izuzetak.A ko je izolovao te osobe u drustvu?![]()
Kakvo je to uopste drustvo?
izolovati , njih treba pogotovo vise kazniti.Sta cemo s hodzama i popovima koji su gay? Pedofili? Zasto oni nisu izolovani od drustva?
nije tacno, jer vagina i penis produciraju svoje prirodne lubrikante, manja je frikcija tu, nego u analnom otvoru.Za tvoju informaciju, trenjem dolazi i do stvaranja mikro ranica na cuni prilikom vaginalnog sexa izmedju muskarca i zene.
Dalje, iako su mosnje, ili ti jaja, kod muskaraca izvan unutrasnjosti tijela, to niposto ne znaci da nisu sastavni dio tijela i da ista krv koja kola kroz ruke i noge i mozak ne kola i kroz jaja. I ruka ti je izvan tijela, crni Smrle... Dakle - ne lupaj gluposti, ziv bio. Cuj, da su jaja unutar tijela, imunosni sistem bi ih napao. Odavno vecu glupost nisam procitao
nista pametno ne citas pa zato.Odavno vecu glupost nisam procitao
ovdje pricamo o sperminim celijama a ne o jajnicima zene.Zasto onda, po ovoj tvojoj logiKi, imunosni sistem zene ne napada njenju jajnu celiju koja se formira jednom mjesecno UNUTAR njenog tijela?
pa sta ?? to sto je postojao ne znaci da je ok.Za tvoju informaciju, homosexualizam je postojao puno prije pojave vjerskih knjiga.
homosexualni nagoni si dio iskusenja....Ma ja. Nered na Zemlji, jel' tako? Nije po Allahovom "uputstvu". A, kako je to moguce ako je Allah taj koji je kreirao sve? Zasto je onda kreirao homoseksualce, bez obzira na spol? Zajebavao se malo, a? Da vidi na sta ce i to liciti?
kralj znaci Vladar, onaj koji donosi zakon, izvrsavaju se njegove naredne, presudjuje, izvrsava smrtnu presudu itdDakle, Allah nije samo bog, nego je ujedno i kralj? Cool
ja samo realno pisem, tebi je dato sto mnogima od nas nije, da se dusa otrgne iz tijela kroz jednu astralnu projekciju....na taj nacin je tebi Bog samo pokazao, nisi samo tijelo kao sto ateiste tvrde, nemoze sad tebi ni vjernik ni ateista doci i reci, hej brate, znas, evolucija kaze nema duse,, znas da je to samo mozak koji daje svijestm, nikakve duse i guzice pasije....okani se toga....MarlboroGold wrote:Smrle, popusti me sa quotanjem. Imaš i druge ljude![]()
Kako kažeš, ja makar vjerujem u dušu za razliku od ovih svih drugih zlih ateista
To ti mene pokušavaš preobratiti u muslimana?
Haman sam negdje na pola puta