Iturbe je blizu
Coman stigao
Marrone se vratio, valjda.
Znači fali nam taj lijevi bek za formaciju 4-3-3.. Vjerovatno Evra
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Berardi je i dalje u suvlasništvu. Iskorištena je mogućnost obnove na još jednu godinu.oridjidji wrote:Zaza i Berardi riješili suvlasništvo u korist Sasuola
De Ćelje.oridjidji wrote:De Kalje
Koliko mi je poznato, on i Zaza su sada igrači Sasuola. Al eto možda i griješim.Atticus Finch wrote:Berardi je i dalje u suvlasništvu. Iskorištena je mogućnost obnove na još jednu godinu.oridjidji wrote:Zaza i Berardi riješili suvlasništvo u korist Sasuola
De Ćelje.oridjidji wrote:De Kalje
http://www.juventus.com/juve/en/news/20 ... %20marroneJuventus Football Club S.p.A. announced that it has finalised an agreement with U.S. Sassuolo Calcio S.r.l. for the termination in favour of Sassuolo of the current player sharing agreement (pursuant to art. 102 bis N.O.I.F.) concerning the registration rights of the player Simone Zaza for a consideration of € 7.5 million to be paid in three years. The economic effect is positive for about € 5.4 million.
Furthermore, Juventus and Sassuolo renewed up to 30 June 2015 the current player sharing agreements regarding the registration rights of the players Luca Marrone and Domenico Berardi.
izbacuje giovinca evo 7. sezonustup metropola wrote:zao mi je sto dodje u djubrentus, tamo nece imat mjesta za napredak. kad je juventus zadnji put izbacio igraca?!

Sa drugom iz reprezentacije se pojavio na njegovom predstavljanju u Malagi. Još je slobodan.I am Happy wrote:Sta bi sa Drogbom ?
Možda se vrati u Evropu, navodno ga želi Seltik.I am Happy wrote:To su bila vremena![]()
A šta Barca uradi da dovede Suareza??Proda Fabregasa i Alexisa.Pa prodaj Pogbu ili Vidala pa ćeš vidjeti kako se moze svako dovesti.elmirčo wrote:sancez u arsenal, suarez u barselonu, a nama morata
dovesti klosea dok je jos u formisalle_eh1986 wrote:prodati vidala i pogbu da bi doveli messi-ja
hvala, ali ne hvala
toliko...