Tomahawk11 wrote:Neka da izjednačimoNadzorna_ploca wrote:Moze li ljudino?Nadzorna_ploca wrote:Sudija mater ti jebem sviraj kraj.![]()
Leopard_SA wrote:Sviraj kraj sudija
Sad može
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Neka da izjednačimoNadzorna_ploca wrote:Moze li ljudino?Nadzorna_ploca wrote:Sudija mater ti jebem sviraj kraj.![]()
Leopard_SA wrote:Sviraj kraj sudija
Ja se izvinjavamSteph wrote:Ma bukvalno svi ostvaruju neke "šokantne" rezultate osim naših bogalja
Stipu se chala, ima li kakvih para? Ja sam na 1:0 mislio odigrati na oba daju gol i pobjeda domacina. Kvota 13 i nesto bila,gledao malo Sarajevo i vidim samo se brane, ne mogu centra preci i odustanem. I vidi ih sadSteph wrote:
Ako na Grbavici bude još jedan go onda ovochannel10 wrote:Stipu se chala, ima li kakvih para? Ja sam na 1:0 mislio odigrati na oba daju gol i pobjeda domacina. Kvota 13 i nesto bila,gledao malo Sarajevo i vidim samo se brane, ne mogu centra preci i odustanem. I vidi ih sadSteph wrote:

Nije valjda jos jedan gol dao?Artest wrote:Istocna tribina bi trebala nosit ime po jadranku bogicevicu, legendi kluba.
20 000Bazinga1234 wrote:Svi na Koševo!![]()
channel10 wrote:Sad se samo moze zaliti. Bice bolje drugi put

On i Laka, prvi su kad treba ismijavati našu ligu.Tomahawk11 wrote:Gdje onaj Fudo? Gleda li on ovo?
Na 2-0 je mirisalo naplain vanilla wrote:Cestitke Pitarima na odlicnom rezultatu. Bome ste osvjetlali obraz.![]()