Sirija vol. 2
-
Tara the River
#119051 Re: Sirija vol. 2
General Issam Zahreddine, jedan od stubova odbrane Sirije je pripadao Druzima (ako se ne varam). Haha ovi kurdi nisu normalni, misle ako su se oni prodali (i jos jedva cekaju da ih neko potkupi) da su i ostali spremni na isto.
Kazem ja: Turks and Kurds= Dumb and Dumber.
- Kikibombona
#119052 Re: Sirija vol. 2
Jeste. Kruze price da ga je Bas rezim likvidirao jer je postao suvise mocan, za mnoge popularniji od samo Asada. Politicka ubistva su standard u svakoj diktaturi. Svaki diktator se rjesava ljudi koji mu ugrozavaju popularnost.Tara the River wrote:General Issam Zahreddine, jedan od stubova odbrane Sirije je pripadao Druzima (ako se ne varam). Haha ovi kurdi nisu normalni, misle ako su se oni prodali (i jos jedva cekaju da ih neko potkupi) da su i ostali spremni na isto.
Zvanicna verzija kaze da je sa autom naletio na minu.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#119053 Re: Sirija vol. 2
Ne varaš se.Tara the River wrote:General Issam Zahreddine, jedan od stubova odbrane Sirije je pripadao Druzima (ako se ne varam).
-
Tara the River
#119054 Re: Sirija vol. 2
Kruze price? haha stvarno ti je to dobar osnov za bilo kakvu tvrdnju. Zasto bi vladi Sirije bilo u interesu da se rijesi jednog od najboljih generala, koji bi svojim prisustvom mogao motivirati jos vise ljudi da pruze otpor cionistima i odbrane zemlju. To tvoje, kako vidis, ne drzi vodu. Bilo mu je jednostavno sudjeno da postane sehid.Kikibombona wrote:Jeste. Kruze price da ga je Bas rezim likvidirao jer je postao suvise mocan, za mnoge popularniji od samo Asada. Politicka ubistva su standard u svakoj diktaturi. Svaki diktator se rjesava ljudi koji mu ugrozavaju popularnost.Tara the River wrote:General Issam Zahreddine, jedan od stubova odbrane Sirije je pripadao Druzima (ako se ne varam). Haha ovi kurdi nisu normalni, misle ako su se oni prodali (i jos jedva cekaju da ih neko potkupi) da su i ostali spremni na isto.
Zvanicna verzija kaze da je sa autom naletio na minu.
- insomnia78
#119055 Re: Sirija vol. 2
S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
- Kikibombona
#119056 Re: Sirija vol. 2
Nije tvrdnja vec sumnja. Ne znam kako je poginuo, ali sve ide u prilog pretpostavci da je ubijen od strane rezima. Ne mora biti tako ali je velika vjerovatnoca.Tara the River wrote:Kruze price? haha stvarno ti je to dobar osnov za bilo kakvu tvrdnju. Zasto bi vladi Sirije bilo u interesu da se rijesi jednog od najboljih generala, koji bi svojim prisustvom mogao motivirati jos vise ljudi da pruze otpor cionistima i odbrane zemlju. To tvoje, kako vidis, ne drzi vodu. Bilo mu je jednostavno sudjeno da postane sehid.
Isam Zehrudin je bio vazan za Deir ez Zor. Kada je Deir oslobodjen, on je radi svoje popularnosti postao teret. Sirijski rat je zavrsen padom Alepa, ovo je samo rutinsko privodjenje kraju. Turci su prodali Alep i tu je prica zavrsena.
Isam Zehrudin je na neki nacin postao veci od Asada. Heroj sirijskog rata. Nema dileme da je Asad bio ljubomoran i uplasen radi njegove popularnosti, jednako kao drugi istaknuti rezimski generali.
Nema diktatora na svijetu koji nije ubijao svoje 'drugove' kada bi ugrozili njegovu popularnost. To je glavna karakteristika svakog diktatora.
Prica sa starim Tigrom je isto tako velika misterija. Odjednom je osvanuo nekakav plastificiran tip. Posljednji video starog Tigra je napravljen kada je javno apelovao na Asada da posalje pojacanja usljed vehabijske ofanzive na Idlib. To mu je bilo zadnje pojavljivanje. Drznuo se da pred kamerama proziva Asada. Pola godine nakon toga o starom Tigru ni rijeci ni glasa, a bio je glavna zvijezda... odjednom, pojavljuje se neki lik od plastike sto imitira Tigra...
Ovakve stvari su moguce samo u diktaturama. I Sadam Husein, kao i njegovi sinovi, su imali desetine dvojnika. Vjerovatno se to desilo sa pravim Tigrom. Ubijen i zamijenjen.
-
karakters
#119057 Re: Sirija vol. 2
Zamucate kad se Brko spomeneinsomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
-
Tara the River
#119058 Re: Sirija vol. 2
...
Last edited by Tara the River on 07/08/2018 11:04, edited 4 times in total.
- славянин
#119059 Re: Sirija vol. 2
Zasto se spominje Izet Nanic na temi o Siriji, ipak malo postovanja.Postujmo ga kao vrlog komandanta Ar BiH (naglasavam Bosne i Hercegovine)Tara the River wrote:E pa vidis, jeste! Ali, ne mozes ti to shvatiti. Ti si onaj abdicevac je li tako. Sta ti znas, koje postovanje Izet Nanic ima u svom narodu. A sada si, po naredjenju gospodje supruge, mali cionisticki minion je li tako? Impresivno. I jos se skrasio u Mitterand-ovoj zemlji WOW. Zaista impresivno. Stoga, neka ovo bude prvi i zadnji put da insomnia i TaratheRiver komuniciraju.insomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
- Kikibombona
#119060 Re: Sirija vol. 2
Meni Bnjudo, Bunjdo, ili kako vec, ulijeva strah u kosti.karakters wrote:Zamucate kad se Brko spomeneinsomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
-
karakters
#119061 Re: Sirija vol. 2
Garant neki strašni Kurd, oni imaju ta prezimena što završavaju na o, a strašni su i opaki sami od sebe.Kikibombona wrote:Meni Bnjudo, Bunjdo, ili kako vec, ulijeva strah u kosti.karakters wrote:Zamucate kad se Brko spomeneinsomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
- Kikibombona
#119062 Re: Sirija vol. 2
Ne znam sta je... kren'o u Saraj'vo, 'nako turisticki... kaze mi jaran: 'pazi se Bnjude...'...karakters wrote:Garant neki strašni Kurd, oni imaju ta prezimena što završavaju na o, a strašni su i opaki sami od sebe.
-
karakters
#119063 Re: Sirija vol. 2
I ti preko Ilidže u šeher pošo. Dole se okupljaju kurdski migranti.Kikibombona wrote:Ne znam sta je... kren'o u Saraj'vo, 'nako turisticki... kaze mi jaran: 'pazi se Bnjude...'...karakters wrote:Garant neki strašni Kurd, oni imaju ta prezimena što završavaju na o, a strašni su i opaki sami od sebe.
- Krokodajl
#119064 Re: Sirija vol. 2
Druze su se prve digle na oruzje protiv Francuza za.nezavisnu i suverenu Siriju, Druze su u mnogim mjestima pruzile najzesci otpor pobunjenicima i Isilu, u Hadaru provincija Kuneitra npr, gdje je odbranu vodio brkin brat licno.Tara the River wrote:General Issam Zahreddine, jedan od stubova odbrane Sirije je pripadao Druzima (ako se ne varam). Haha ovi kurdi nisu normalni, misle ako su se oni prodali (i jos jedva cekaju da ih neko potkupi) da su i ostali spremni na isto.
- Kikibombona
#119065 Re: Sirija vol. 2
Nisam isao preko Ilidze, otkud sad to...karakters wrote:I ti preko Ilidže u šeher pošo. Dole se okupljaju kurdski migranti.
- Kikibombona
#119067 Re: Sirija vol. 2
Hmmm, ne bih rekao da je tako, narocito u odnosu sa umjerenim dzihadistima. Nije tu bilo previse napda jednih na druge. Front je veci dio rata bio miran. Niti su umjereni napadali Druze niti su Druzi njih, kada se radi o provinciji Suvejda.Krokodajl wrote:Druze su se prve digle na oruzje protiv Francuza za.nezavisnu i suverenu Siriju, Druze su u mnogim mjestima pruzile najzesci otpor pobunjenicima i Isilu, u Hadaru provincija Kuneitra npr, gdje je odbranu vodio brkin brat licno.Tara the River wrote:General Issam Zahreddine, jedan od stubova odbrane Sirije je pripadao Druzima (ako se ne varam). Haha ovi kurdi nisu normalni, misle ako su se oni prodali (i jos jedva cekaju da ih neko potkupi) da su i ostali spremni na isto.
Najvecu zrtvu su podnijeli Aleviti, na Asadovj strani.
- insomnia78
#119069 Re: Sirija vol. 2
Ne brini. S obzirom da si klonirana cenim da hoceTara the River wrote:E pa vidis, jeste! Ali, ne mozes ti to shvatiti. Ti si onaj abdicevac je li tako. Sta ti znas, koje postovanje Izet Nanic ima u svom narodu. A sada si mali cionisticki minion je li tako? Impresivno. I jos se skrasio u Mitterand-ovoj zemlji WOW. Zaista impresivno. Stoga, neka ovo bude prvi i zadnji put da insomnia i TaratheRiver komuniciraju.insomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
-
zrakomlat
#119070 Re: Sirija vol. 2
Takoe. U francuskoj ga zovu "le papa"Tara the River wrote:E pa vidis, jeste! Ali, ne mozes ti to shvatiti. Ti si onaj abdicevac je li tako. Sta ti znas, koje postovanje Izet Nanic ima u svom narodu. A sada si mali cionisticki minion je li tako? Impresivno. I jos se skrasio u Mitterand-ovoj zemlji WOW. Zaista impresivno. Stoga, neka ovo bude prvi i zadnji put da insomnia i TaratheRiver komuniciraju.insomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
-
handžar88
#119072 Re: Sirija vol. 2
Koje etiketiranje, pravi profesionalci.. da mi je samo znati u kojim skolama vas to uci.
Ne mogu insomniju nalijepiti etiketu vehabije, teroriste, isilovca.. moze zato abdicevac
Ne mogu insomniju nalijepiti etiketu vehabije, teroriste, isilovca.. moze zato abdicevac
- славянин
#119073 Re: Sirija vol. 2
Kakvi bolan profesionalci pa ovaj tip propagande im moze na selu nekom proci..handžar88 wrote:Koje etiketiranje, pravi profesionalci.. da mi je samo znati u kojim skolama vas to uci.
-
sarajevoxxxx
#119074 Re: Sirija vol. 2
Čitanje knjiga, učenje, zajednički iftar, gledanje TV-a, zabave uz muziku i ples, tako je otprilike provodila vrijeme Palestinka Ahd Al Temimi u izraelskom zatvoru, kao sto sama to tvrdi:
Video
https://www.facebook.com/samer.a.ani/vi ... 945412010/
ضع رأيك في التعليقات
قراءة كتب، دراسة، إفطار جماعي، مشاهدة التلفاز، حفلات غناء ورقص، هكذا كانت عهد التميمي تقضي أوقاتها في السجن كما تقول.
Video
ضع رأيك في التعليقات
قراءة كتب، دراسة، إفطار جماعي، مشاهدة التلفاز، حفلات غناء ورقص، هكذا كانت عهد التميمي تقضي أوقاتها في السجن كما تقول.
- славянин
#119075 Re: Sirija vol. 2
Sarajevoxxx jel to sad izrael poceo ti satnicusarajevoxxxx wrote:Čitanje knjiga, učenje, zajednički iftar, gledanje TV-a, zabave uz muziku i ples, tako je otprilike provodila vrijeme Palestinka Ahd Al Temimi u izraelskom zatvoru, kao sto sama to tvrdi:
Video
ضع رأيك في التعليقات