Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oba njegova gola.....Kod drugog gola ko mrtav konj....
Dijete se usralo ko da je izašlo na Old Traford.....žalosna mu majka.....
Ali glupo je sve na njega svaljivati...ekipa je više nego ograničena i po hiljaditi put se potvrđuje da mi nemamo više od tri igrača na koja se koliko-toliko može ozbiljnos računati...Svi ostali su zreli za Vrbanjuše....
Otjerat i rasprodat kompletan prvi tim na celu sa MV (ostaviti neke mladje igrace), a u prvi tim prekomandovati sve juniore (potpisati dugogodisnje ugovore) na celu sa Dzenom Uscuplicem. Bolje nasem djetetu davati 1000 KM mjesecno na 5 godina, nego ovim bogaljima 2-3 000 na godinu-dvije!
ovo je smiješno i žalosno...prvo što ovaj borac nije nikakav tim, i drugo što smo mi duplo gori od njih!
kad sve sabereš, hamzić odbranio NIŠTA! poklonio im prvi go, drugi gledo, uživo u dobrom potezu, šta li...
atmosfera ko što je nekad u zenici bila...repertoar prilagođen gostima iz sarajeva...na kraju dodali malo i nacionalizma, čisto da neki nisu đaba dolazili...ipak je auto kružilo po gradu...selendra
Alkos wrote:Otjerat i rasprodat kompletan prvi tim na celu sa MV (ostaviti neke mladje igrace), a u prvi tim prekomandovati sve juniore (potpisati dugogodisnje ugovore) na celu sa Dzenom Uscuplicem. Bolje nasem djetetu davati 1000 KM mjesecno na 5 godina, nego ovim bogaljima 2-3 000 na godinu-dvije!
Cao cao vozdrica!
Kome ces ih jadan prodati ? Pa njih niko za dzabe ne bi uzeo.
Torlak, Pehlic i Dupovac imaju prolaz. Ostalo NULA.
banja luka još jednom potvrdila da je fašistička selendra,šuko ne treba da čudi,sjetite se kristića prošle godine u mostaru.čomor,dupovac,obuća mogu proći,da imamo trenera dodo bih i handžiće,pehlića.kojašević cirkusant,avdić ni u najboljim danima nije mogao proći po boku nikog,većinu golova je dao iz peterca.naša klupa kad ih prikaza pred kraj,mirza, toša,kobac ,dobro smo i prošli
Alkos wrote:Otjerat i rasprodat kompletan prvi tim na celu sa MV (ostaviti neke mladje igrace), a u prvi tim prekomandovati sve juniore (potpisati dugogodisnje ugovore) na celu sa Dzenom Uscuplicem. Bolje nasem djetetu davati 1000 KM mjesecno na 5 godina, nego ovim bogaljima 2-3 000 na godinu-dvije!
Cao cao vozdrica!
ovaj je glavni sto vodi ovu grupu na fb lik sve kopira
Sarajevo u Srcu
Po meni Torlak, Pehlic i Dupovac imaju prolaz. Ostalo NULA.
prije 2 min. · 2 · Sviđa mi se ·
Cao cao vozdrica!
ovaj je glavni sto vodi ovu grupu na fb lik sve kopira
Sarajevo u Srcu
Po meni Torlak, Pehlic i Dupovac imaju prolaz. Ostalo NULA.
prije 2 min. · 2 · Sviđa mi se ·
Mora biti ovako kad imamo vise trenera i pomocnika trenera nego igraca. Usput, kompletan "strucni" stab su pripravnici bez imalo iskustva. A i bez mozga!