Dobio sam broj i ime njihovog šefa pa ako želiš poslat ću ti preko pp.The Realist wrote:I meni polako dižu živce. Za HD kanale kažu pa ne može 100%; mora malo štekati.... Pa hebote, gdje to ima. Trebam ih opet zvati, ali nikako da se nakanim.sandzokan wrote:Da li zna neko od forumaša šefa monterskih ekipa HS-a pa da mi pošalje njegovo ime i broj službenog telefona? Može li se takva persona naći u Radničkoj pa da malo popričam sa čovjekom?
HS kablovska
Moderator: anex
-
sandzokan
#11901 Re: HS kablovska
-
The Realist
#11902 Re: HS kablovska
Hvala, zovnem ih, pa ako ne mogne opet se ništa napraviti, zamolit ću te za broj.sandzokan wrote: Dobio sam broj i ime njihovog šefa pa ako želiš poslat ću ti preko pp.
-
AdrianMole
#11903 Re: HS kablovska
Do kada u HS-u misle držati na ovaj način(polutajno) frekvenciju 818 Mhz? Nigdje obavijesti na sajtu ,nigdje EPG-a i tako već tjednima.Pri tome su ubacili pet pinkovih kanala ,ali ne one koje imaju ubjedljivo najviše glasova prema Facebook anketi- Pink Sci&Fi-Fantasy i Pink World Cinema.Čemu onda uopće ta anketa,ako se ubacuje bilo što?Također,tu su i dva HD kanala koji već postoje na drugim frekvencijama-Face Tv i Eurosport.Zašto dupliranje?Tko je tu lud,tko zbunjen i ima li itko normalan? 
- Benq
#11904 Re: HS kablovska
Ima nekoliko duplih kanala i to u HD pa ti isti kanali i u SD formatu , ali opce je poznato da u HS-u sto se tice televizije nije bitan kvalitet nego kvantitet pa da se poslije moze reci kako imaju preko 160 kanalaAdrianMole wrote:Do kada u HS-u misle držati na ovaj način(polutajno) frekvenciju 818 Mhz? Nigdje obavijesti na sajtu ,nigdje EPG-a i tako već tjednima.Pri tome su ubacili pet pinkovih kanala ,ali ne one koje imaju ubjedljivo najviše glasova prema Facebook anketi- Pink Sci&Fi-Fantasy i Pink World Cinema.Čemu onda uopće ta anketa,ako se ubacuje bilo što?Također,tu su i dva HD kanala koji već postoje na drugim frekvencijama-Face Tv i Eurosport.Zašto dupliranje?Tko je tu lud,tko zbunjen i ima li itko normalan?
I da , svi se prave ludi , neki su i jako zbunjeni , ali definitivno nema niko normalan
- chakany
#11905 Re: HS kablovska
Prije nekoliko dana sam došao do zaključka kako uopće nemamo puno kanala iz Srbije, izuzev PIMKIĆA nemamo puno kanala. E sad, je li zbog toga što bi naše stanice imale manju gledanost ukoliko bi se uveli ovi kanali, ili nešto drugo, treće. Mislim da je ovo sve strateški napravljeno, samo da bismo gledali što više domaće kanale.
Nemam ja ništa protiv domaćih kanala, u zadnje vrijeme se malo i dižu iz pepela. Kad smo već kod kanala koje nemamo u ponudi, onda možemo spomenuti i Novu TV koja je nestala u cijeloj Bosni i Hercegovini, RTL je zavladao i došao na mjesto Nove TV.
Iako Nova TV više nije kao nekad, ali ako već postoji digitalna televizija, onda bismo prvenstveno trebali imati kanale iz BiH, i poslije njih Srbija, Hrvatska i ostali tematski kanali.
I da, da napomenem kako svi imaju RTS 1 i RTS 2, jedino je kod HS-a još uvijek samo RTS SATELIT.
Imam osjećaj kao da se bojkotuju ti kanali, kažem imam takav osjećaj, a možda i griješim.
Lijep pozdrav.
Nemam ja ništa protiv domaćih kanala, u zadnje vrijeme se malo i dižu iz pepela. Kad smo već kod kanala koje nemamo u ponudi, onda možemo spomenuti i Novu TV koja je nestala u cijeloj Bosni i Hercegovini, RTL je zavladao i došao na mjesto Nove TV.
Iako Nova TV više nije kao nekad, ali ako već postoji digitalna televizija, onda bismo prvenstveno trebali imati kanale iz BiH, i poslije njih Srbija, Hrvatska i ostali tematski kanali.
I da, da napomenem kako svi imaju RTS 1 i RTS 2, jedino je kod HS-a još uvijek samo RTS SATELIT.
Imam osjećaj kao da se bojkotuju ti kanali, kažem imam takav osjećaj, a možda i griješim.
Lijep pozdrav.
- fortaleza
#11906 Re: HS kablovska
Prva tv, prva plus i B92 su u vlasništvu ili nekoj vrsti suradnje sa Telemachom upravo zbog SBB-a koji naravno te programe ima u Srbiji i osigurava ekskluzivna prava i za BiH. Valjda jer osim Telemacha te kanale nema nitko tko pruža usluge gdje i Telemach.
- MTV
#11907 Re: HS kablovska
Te kanale jedino i samo ima Telemach. B92 info je zastupljeniji jer je jos u ponudi mtela i Logosofta.fortaleza wrote:Prva tv, prva plus i B92 su u vlasništvu ili nekoj vrsti suradnje sa Telemachom upravo zbog SBB-a koji naravno te programe ima u Srbiji i osigurava ekskluzivna prava i za BiH. Valjda jer osim Telemacha te kanale nema nitko tko pruža usluge gdje i Telemach.
Po meni nimalo zanimljiv, dok je b92 odlican kanal. B92 u Logosoftu ugasen 24.12.2014.
U Srbiji b92 i Prva su dostupni kod svakog operatera jer su u digitalnoj mrezi DVB T2. A Prva plus samo u SBB-u.
-
old_spice
#11909 Re: HS kablovska
Sigurno je doslo do prekida linka na optičkoj trasi u Beogradu kod distitibutera pinkovih kanala zbog čega je trenutno onemogućen prijem programa iz Pink paketaSM1967 wrote:Što li nema Pinkovih kanala?
- MTV
#11910 Re: HS kablovska
Pinkaci trenutno na Logosoftu rade.
- semirsar
#11911 Re: HS kablovska
Ma jok ba, to Telemach vec poceo pomalo cistit' prasinuMTV wrote:Pinkaci trenutno na Logosoftu rade.old_spice wrote:Sigurno je doslo do prekida linka na optičkoj trasi u Beogradu kod distitibutera pinkovih kanala zbog čega je trenutno onemogućen prijem programa iz Pink paketaSM1967 wrote:Što li nema Pinkovih kanala?
-
azdralovic
#11912 Re: HS kablovska
Jutros dijele letke sa potpisom Aco Kabanica... ona standardna prica protiv M&H i kako su ih zajebali 
-
Spaken
#11913 Re: HS kablovska
hahaha...gdje to ??azdralovic wrote:Jutros dijele letke sa potpisom Aco Kabanica... ona standardna prica protiv M&H i kako su ih zajebali
-
azdralovic
#11914 Re: HS kablovska
neka grupa curica hoda ondje iza Al-Shiddi centra... mada sam vidio jos jednu grupicu ode tamo prema skenderiji, a jedna ode gore prema vojnoj bolnici...Spaken wrote:hahaha...gdje to ??azdralovic wrote:Jutros dijele letke sa potpisom Aco Kabanica... ona standardna prica protiv M&H i kako su ih zajebali
Nose bunt 1000 komada
evo da uslikam pa cu zakaciti ovdje
-
azdralovic
- Benq
#11916 Re: HS kablovska
Hahaha jel ovo forumas "miralemmi4" uznapredovao ?azdralovic wrote:https://www.dropbox.com/s/ioty3bs0xgk2o ... y.pdf?dl=0
Salu na stranu , nesto sam skeptican u vezi ovoga , ne mogu da vjerujem da je stvarno Aca Kabanica spao na to da ovim putem obavjestava narod , za sta sluzi Avaz , Oslobodjenje...
Ovo na sve lici , samo na letke ne , 2 papira A4 formata
- MTV
#11917 Re: HS kablovska
I na Cengic Vili ima tih papira, ocito dijele gdje god ima HS.
-
azdralovic
#11918 Re: HS kablovska
zapravo je A3 pa presavijenBenq wrote:Hahaha jel ovo forumas "miralemmi4" uznapredovao ?azdralovic wrote:https://www.dropbox.com/s/ioty3bs0xgk2o ... y.pdf?dl=0
Salu na stranu , nesto sam skeptican u vezi ovoga , ne mogu da vjerujem da je stvarno Aca Kabanica spao na to da ovim putem obavjestava narod , za sta sluzi Avaz , Oslobodjenje...
Ovo na sve lici , samo na letke ne , 2 papira A4 formata
- Benq
#11919 Re: HS kablovska
Dobro , sve razumijem i da je Aco ljut zbog svih tih mutnih poslova, ali sta misli postici sa tim papirima po ulici... Sta misli da ce promijeniti sa tim sto ce raja ovo da procita , jer se ovo ne tice ni mene , ni bilo kojeg drugog korisnika. Ima kriminala i u BH Telekomu , Telemach-u .. nema gdje ga nema..
- MTV
#11920 Re: HS kablovska
OK covjek je ljut bla bla bla blaBenq wrote:Dobro , sve razumijem i da je Aco ljut zbog svih tih mutnih poslova, ali sta misli postici sa tim papirima po ulici... Sta misli da ce promijeniti sa tim sto ce raja ovo da procita , jer se ovo ne tice ni mene , ni bilo kojeg drugog korisnika. Ima kriminala i u BH Telekomu , Telemach-u .. nema gdje ga nema..
Al cini mi se da nema ni dostojanstva. Ovo je malo jadno. Nebranim ni jednog ni drugog.
Zamisli sutra krenu svi stancati slicne price.
Zali Boze papira.
- ranger
#11921 Re: HS kablovska
pa gdje je on bio (kao suvlasnik) dok je ovaj drugi uzimo milione?
- Benq
#11922 Re: HS kablovska
@MTV , ovo se cini kao potez totalnog ocajnika , ono "ne mogu mu nista , nece ni sud nista, ajd bar ovako da javnosti kazemo ko je Enes H.." , samo sto to javnost sigurno ne zanima , to su njihovi interni problemi.
@ranger , svi su oni isti ...
@ranger , svi su oni isti ...
- perfect_guy
#11924 Re: HS kablovska
zamoljavam