HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
sandzokan

#11901 Re: HS kablovska

Post by sandzokan »

The Realist wrote:
sandzokan wrote:Da li zna neko od forumaša šefa monterskih ekipa HS-a pa da mi pošalje njegovo ime i broj službenog telefona? Može li se takva persona naći u Radničkoj pa da malo popričam sa čovjekom?
I meni polako dižu živce. Za HD kanale kažu pa ne može 100%; mora malo štekati.... Pa hebote, gdje to ima. Trebam ih opet zvati, ali nikako da se nakanim.
Dobio sam broj i ime njihovog šefa pa ako želiš poslat ću ti preko pp.
The Realist

#11902 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

sandzokan wrote: Dobio sam broj i ime njihovog šefa pa ako želiš poslat ću ti preko pp.
Hvala, zovnem ih, pa ako ne mogne opet se ništa napraviti, zamolit ću te za broj. :thumbup:
AdrianMole

#11903 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

Do kada u HS-u misle držati na ovaj način(polutajno) frekvenciju 818 Mhz? Nigdje obavijesti na sajtu ,nigdje EPG-a i tako već tjednima.Pri tome su ubacili pet pinkovih kanala ,ali ne one koje imaju ubjedljivo najviše glasova prema Facebook anketi- Pink Sci&Fi-Fantasy i Pink World Cinema.Čemu onda uopće ta anketa,ako se ubacuje bilo što?Također,tu su i dva HD kanala koji već postoje na drugim frekvencijama-Face Tv i Eurosport.Zašto dupliranje?Tko je tu lud,tko zbunjen i ima li itko normalan? :-D
Benq

#11904 Re: HS kablovska

Post by Benq »

AdrianMole wrote:Do kada u HS-u misle držati na ovaj način(polutajno) frekvenciju 818 Mhz? Nigdje obavijesti na sajtu ,nigdje EPG-a i tako već tjednima.Pri tome su ubacili pet pinkovih kanala ,ali ne one koje imaju ubjedljivo najviše glasova prema Facebook anketi- Pink Sci&Fi-Fantasy i Pink World Cinema.Čemu onda uopće ta anketa,ako se ubacuje bilo što?Također,tu su i dva HD kanala koji već postoje na drugim frekvencijama-Face Tv i Eurosport.Zašto dupliranje?Tko je tu lud,tko zbunjen i ima li itko normalan? :-D
Ima nekoliko duplih kanala i to u HD pa ti isti kanali i u SD formatu , ali opce je poznato da u HS-u sto se tice televizije nije bitan kvalitet nego kvantitet pa da se poslije moze reci kako imaju preko 160 kanala :izet: .

I da , svi se prave ludi , neki su i jako zbunjeni , ali definitivno nema niko normalan :D
chakany

#11905 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Prije nekoliko dana sam došao do zaključka kako uopće nemamo puno kanala iz Srbije, izuzev PIMKIĆA nemamo puno kanala. E sad, je li zbog toga što bi naše stanice imale manju gledanost ukoliko bi se uveli ovi kanali, ili nešto drugo, treće. Mislim da je ovo sve strateški napravljeno, samo da bismo gledali što više domaće kanale.
Nemam ja ništa protiv domaćih kanala, u zadnje vrijeme se malo i dižu iz pepela. Kad smo već kod kanala koje nemamo u ponudi, onda možemo spomenuti i Novu TV koja je nestala u cijeloj Bosni i Hercegovini, RTL je zavladao i došao na mjesto Nove TV.
Iako Nova TV više nije kao nekad, ali ako već postoji digitalna televizija, onda bismo prvenstveno trebali imati kanale iz BiH, i poslije njih Srbija, Hrvatska i ostali tematski kanali.
I da, da napomenem kako svi imaju RTS 1 i RTS 2, jedino je kod HS-a još uvijek samo RTS SATELIT.
Imam osjećaj kao da se bojkotuju ti kanali, kažem imam takav osjećaj, a možda i griješim.

Lijep pozdrav.
fortaleza

#11906 Re: HS kablovska

Post by fortaleza »

Prva tv, prva plus i B92 su u vlasništvu ili nekoj vrsti suradnje sa Telemachom upravo zbog SBB-a koji naravno te programe ima u Srbiji i osigurava ekskluzivna prava i za BiH. Valjda jer osim Telemacha te kanale nema nitko tko pruža usluge gdje i Telemach.
MTV

#11907 Re: HS kablovska

Post by MTV »

fortaleza wrote:Prva tv, prva plus i B92 su u vlasništvu ili nekoj vrsti suradnje sa Telemachom upravo zbog SBB-a koji naravno te programe ima u Srbiji i osigurava ekskluzivna prava i za BiH. Valjda jer osim Telemacha te kanale nema nitko tko pruža usluge gdje i Telemach.
Te kanale jedino i samo ima Telemach. B92 info je zastupljeniji jer je jos u ponudi mtela i Logosofta.
Po meni nimalo zanimljiv, dok je b92 odlican kanal. B92 u Logosoftu ugasen 24.12.2014.
U Srbiji b92 i Prva su dostupni kod svakog operatera jer su u digitalnoj mrezi DVB T2. A Prva plus samo u SBB-u.
SM1967

#11908 Re: HS kablovska

Post by SM1967 »

Što li nema Pinkovih kanala?
old_spice

#11909 Re: HS kablovska

Post by old_spice »

SM1967 wrote:Što li nema Pinkovih kanala?
Sigurno je doslo do prekida linka na optičkoj trasi u Beogradu kod distitibutera pinkovih kanala zbog čega je trenutno onemogućen prijem programa iz Pink paketa :lol:
MTV

#11910 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Pinkaci trenutno na Logosoftu rade.
semirsar

#11911 Re: HS kablovska

Post by semirsar »

MTV wrote:
old_spice wrote:
SM1967 wrote:Što li nema Pinkovih kanala?
Sigurno je doslo do prekida linka na optičkoj trasi u Beogradu kod distitibutera pinkovih kanala zbog čega je trenutno onemogućen prijem programa iz Pink paketa :lol:
Pinkaci trenutno na Logosoftu rade.
Ma jok ba, to Telemach vec poceo pomalo cistit' prasinu :mrgreen:
azdralovic

#11912 Re: HS kablovska

Post by azdralovic »

Jutros dijele letke sa potpisom Aco Kabanica... ona standardna prica protiv M&H i kako su ih zajebali :run:
Spaken

#11913 Re: HS kablovska

Post by Spaken »

azdralovic wrote:Jutros dijele letke sa potpisom Aco Kabanica... ona standardna prica protiv M&H i kako su ih zajebali :run:
hahaha...gdje to ??
azdralovic

#11914 Re: HS kablovska

Post by azdralovic »

Spaken wrote:
azdralovic wrote:Jutros dijele letke sa potpisom Aco Kabanica... ona standardna prica protiv M&H i kako su ih zajebali :run:
hahaha...gdje to ??
neka grupa curica hoda ondje iza Al-Shiddi centra... mada sam vidio jos jednu grupicu ode tamo prema skenderiji, a jedna ode gore prema vojnoj bolnici...
Nose bunt 1000 komada :bih:

evo da uslikam pa cu zakaciti ovdje
Benq

#11916 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Hahaha jel ovo forumas "miralemmi4" uznapredovao ? :D

Salu na stranu , nesto sam skeptican u vezi ovoga , ne mogu da vjerujem da je stvarno Aca Kabanica spao na to da ovim putem obavjestava narod , za sta sluzi Avaz , Oslobodjenje...

Ovo na sve lici , samo na letke ne , 2 papira A4 formata :D
MTV

#11917 Re: HS kablovska

Post by MTV »

I na Cengic Vili ima tih papira, ocito dijele gdje god ima HS.
azdralovic

#11918 Re: HS kablovska

Post by azdralovic »

Benq wrote:
Hahaha jel ovo forumas "miralemmi4" uznapredovao ? :D

Salu na stranu , nesto sam skeptican u vezi ovoga , ne mogu da vjerujem da je stvarno Aca Kabanica spao na to da ovim putem obavjestava narod , za sta sluzi Avaz , Oslobodjenje...

Ovo na sve lici , samo na letke ne , 2 papira A4 formata :D
zapravo je A3 pa presavijen :P
Benq

#11919 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Dobro , sve razumijem i da je Aco ljut zbog svih tih mutnih poslova, ali sta misli postici sa tim papirima po ulici... Sta misli da ce promijeniti sa tim sto ce raja ovo da procita , jer se ovo ne tice ni mene , ni bilo kojeg drugog korisnika. Ima kriminala i u BH Telekomu , Telemach-u .. nema gdje ga nema..
MTV

#11920 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Benq wrote:Dobro , sve razumijem i da je Aco ljut zbog svih tih mutnih poslova, ali sta misli postici sa tim papirima po ulici... Sta misli da ce promijeniti sa tim sto ce raja ovo da procita , jer se ovo ne tice ni mene , ni bilo kojeg drugog korisnika. Ima kriminala i u BH Telekomu , Telemach-u .. nema gdje ga nema..
OK covjek je ljut bla bla bla bla
Al cini mi se da nema ni dostojanstva. Ovo je malo jadno. Nebranim ni jednog ni drugog.
Zamisli sutra krenu svi stancati slicne price.

Zali Boze papira.
ranger

#11921 Re: HS kablovska

Post by ranger »

pa gdje je on bio (kao suvlasnik) dok je ovaj drugi uzimo milione?
Benq

#11922 Re: HS kablovska

Post by Benq »

@MTV , ovo se cini kao potez totalnog ocajnika , ono "ne mogu mu nista , nece ni sud nista, ajd bar ovako da javnosti kazemo ko je Enes H.." , samo sto to javnost sigurno ne zanima , to su njihovi interni problemi.

@ranger , svi su oni isti ...
MTV

#11923 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Upravo to Beng.
perfect_guy

#11924 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

zamoljavam :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#11925 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »