Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sunasce,ja sam ti dobila na poklon neki njihov set u kojem dodje balzam za tijelo od 250 ml,krema za lice i neki mediteranski fitnes gel za tusiranje. Balzam ti izgleda ovako,jos mi je u kutiji,a evo slikala sam ti i sastav:
, evo i sastav(pun parabena)
Sto se tice kreme,kutiju sam bacila vec,ali se dobro sjecam da je sastav bio vrlo slican ovom kao na balzamu. Evo i slika kreme:
Sorry na slikama sto su naopako,tek sad vidim:D
Ova linija AHA http://www.kozmetika-afrodita.com/conte ... &page=1760 se moze naruciti samo preko kozmetickih salona ili da kontaktirate osobu zaslluznu za daljnju prodaju ovih proizvoda koji su namjenjeni kozmetickim salonima (ovu liniju su povukli iz prodaje jer se na nju ne smije nanositi puder a djevojke su to radile pa su imali dosta tuzbi, kao i da se sa ovom kremom ne smijete izlagati suncu a to se nije postovalo pa su se javljali problemi, zato sad samo preko kozmeticara). Pjena sa AHA kiselinama ne sadrzi puno AHA kiselina tako da se ja ujutru umijem sa tom pjenom da skinem kremu AHA i najnormalnije se nasminkam i nema problema jer je pjena blaga i zaista otklanja odlicno make-up. Ali svakome ko se odluci za ove AHA proizvode savjetujem da ode do kozmeticara da vidi da li mu koza podnosi to da dzaba ne daje pare jer vam oni probaju i vide da li vam odgovara i onda vam predloze da kupite.
Hmm znam da sam pisala o onim kremama od cinka imate kupiti onu sivu neku kolekciju krema, maska, emulzija u avonu koja u sebi sadrzi cink, hmm sve sam kupila od ove kozmetike piling ono kad zelite bas da sastruzete lice nije lose ali to ne preporucujem cesto koristiti isusi lice. Hmmm ja bas tih preparata imam i imam i bas volim da mijenjam sve kontam ima nesto bolje
Jel ko proboavao sta od dr.hauschka kozmetike? Od Lusha nesto za peporuciti da ste ono bas prezadovoljni?
Hmmm evo slikala sam mob. ovu kremu sto ja imam od dolive i sastav ali ne znam sliku postaviti pa ako moze pomoc ova nema parabena i meni je prilicno dobra bila za suhu kozu, bas nisam znala da te druge imaju parabena. ali kazem i Lush ima methylparaben on je najgori i njega treba bas izbjegavati a ovi ostali su manje opasni, mada naravno nije zdravo da ima 4-5 parabena. Murad me zaista sokirao da ima toliko parabena. Delarom nema niti jednog parabena ali se povlaci sa trzista izuzetno dobra francuska kozmetika (isto u apoteci uzimam). A Vichy je jako losa kozmetika bar mi je tako moja kozmeticarka rekla i malo ko od nas gleda sastav krema. Ja koristim Avene, Afroditu nesto, sad kontam delarom uzeti. Hajd objasnite mi kako se slika postavlja pa da ubacim ovu moju kremicu sto sam slikala.
iz ove loreal linije ima jos 3 proizvoda ali su gelovi za ciscenje(http://www.loreal-paris.co.uk/skincare/ ... -wash.aspx) a meni treba dobar piling. Ova mi 2 djeluju primamljivo pa ako neko moze napisati iskustvo ako ima bila bih zahvalna. Ili prepoructiti neki dobar piling?
Last edited by male_okice on 08/04/2012 21:33, edited 1 time in total.
imam ja ovaj loreal zuti i meni je super dodje ta kao cektica koja superr ocisti lice ja cak s tim skinem i sminku jest da peku oci par min poslije al tako ni traga od sminke ne ostane a lice bude onako fino i zategnuto ... samo npr ako se bas bas svaki dan koristi malo se pocne lice susiti meni bar nos ..
zuti ima u sebi neke kao piling cestice tako da i dodje ko piling
ugl meni je super ostale nisam probala tj jesam garnier ono s cetkicom i bezveze mi je ovo punooo bolje
nez kako reaguje na kozu s bubuljicama nemam s tim problema pa ne mogu govoriti
rinna0304 wrote:imam ja ovaj loreal zuti i meni je super dodje ta kao cektica koja superr ocisti lice ja cak s tim skinem i sminku jest da peku oci par min poslije al tako ni traga od sminke ne ostane a lice bude onako fino i zategnuto ... samo npr ako se bas bas svaki dan koristi malo se pocne lice susiti meni bar nos ..
zuti ima u sebi neke kao piling cestice tako da i dodje ko piling
ugl meni je super ostale nisam probala tj jesam garnier ono s cetkicom i bezveze mi je ovo punooo bolje
nez kako reaguje na kozu s bubuljicama nemam s tim problema pa ne mogu govoriti
ma meni su vise problem miteseri...zna ih biti bas dosta + suha koza...tako mi treba nesto sto ce mi to ukloniti ali ne dodatno kozu isusiti...
ja sam prije par stranica pisala za to bas suha koza+ uglavnom bijeli miteseri sta je meni preporucio dermatolog- eucerin micelarna otopina i dnevna i nocna krema za suhu kozu, ali ni jedno od toga nisam kod nas nasla, htjeli su i naruciti, ali kazu mogu dobiti samo nocnu kremu. ja kupila onda kremu za osjetljivu kozu, a za micelarnu otopinu cure kazu da ima i vichy i avene, mislila sam kupiti avene, ali jos nisam
male_okice wrote:zene imali ijedna iskustva sa ovim proizvodima:
iz ove loreal linije ima jos 3 proizvoda ali su gelovi za ciscenje(http://www.loreal-paris.co.uk/skincare/ ... -wash.aspx) a meni treba dobar piling. Ova mi 2 djeluju primamljivo pa ako neko moze napisati iskustvo ako ima bila bih zahvalna. Ili prepoructiti neki dobar piling?
L'oreal kremice i mlijeko za skidanje ne volim zato sto mi koza lose reaguje njih. Ospe se.
Sto se neutrogene tice, koristila sam nekoliko puta ali onaj narandzasti...Gel dobro ocisti lice-meni je bio malo preagresivan, al' sam ga koristila jer nisam imala nista bolje..Onaj dvobojni fazon protiv mitesera mi je odgovarao..
E kako su ovi roza bili na snizenju-ja sam to pokupila da isprobam..Ako mi ne budu odgovarali pracu cetkice s njima..
me i ja nekako loreal nisam neki ljubitelj...a neutrogenu pa imam samo ono mlijeko za tijelo i ono mi se pokazalo kao odlicno pa sad kontam...hm...vidjecu u dm-u...inace mislim da je ova pink linija tek sad dosla kod nas...hajd ako kupim javim rezultate
Ja upravo testiram ove neutrogenine, bice recenzija na MZT za dan dva, a sa recenzijom i pokloni, imaćemo i pilinge i kreme za umivanje i gelove za umivanje
Baš sam danas kupila ovaj Neutrogenin piling za lice. Kupila sam u CM-u, a vidjela sam da u onoj knjižici sa popustima u DM-u (kad skupiš 10 onih bodova) prodaju sva tri produkta iz linije po cijeni od 7,85 KM (a ja mahnita poletila i platila 10,20). Danas je bilo prvo ''pilingovanje'', vidjećemo za par dana kako će to napredovati. Jedino što mi je pomalo nejasno je to što na pakovanju piše da se koristi ujutro i naveče, a lično mislim da nije baš pametno koristiti tako često piling gel. Pozz
Piše da se koristi 2x dnevno da bi ga prije potrošila i kupila drugi, naravno.
Ne znam kakav je taj, ali koristiti piling više od jednom sedmično svakako nije mudro.
Trazim sliku da vam pokazem dvije nove sjene koje sam sebi poklonila i koja slucajnost.. Ova smedja broznana i sljivasto smedja n54..
Sljivasto smedja n74 je divna, ova druga mi se ne svidja toliko..
E kako je to bio utjesni shopping kupila sam i rumenilo, i mislila da sam kupila jos jednu sjenu al' ispade da sam kupila rumenilo.
Lune d'or
i Brun Cuivre
ovo drugo ce valjati ako dobijem boje.
Baš sam danas kupila ovaj Neutrogenin piling za lice. Kupila sam u CM-u, a vidjela sam da u onoj knjižici sa popustima u DM-u (kad skupiš 10 onih bodova) prodaju sva tri produkta iz linije po cijeni od 7,85 KM (a ja mahnita poletila i platila 10,20). Danas je bilo prvo ''pilingovanje'', vidjećemo za par dana kako će to napredovati. Jedino što mi je pomalo nejasno je to što na pakovanju piše da se koristi ujutro i naveče, a lično mislim da nije baš pametno koristiti tako često piling gel. Pozz
Ovaj piling je jaaako blag, zato piše da se koristi dva puta dnevno. Ne znam jeste li koristile onaj Nivein za svakodnevno umivanje, on je znači za svaki dan a dosta je jači od ovog. Kod ovog su čestice jako sitne i stvarno nije agresivan nimalo. Meni je bas ugodan, imam osjećaj da mi ifno skine sve što se nakupi. Krema mi je odlična, ona je baš ovako za suhlju kožu poput moje. Biće recenzija dok još malo vidim rekaicje lica i biće pokloni naravno