Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
macchiato wrote: ↑05/04/2023 18:22
Je li to onaj Nescafe strong što je na akciji u bingu?
Nisam ljubitelj te kafe jer mi ima ružan šmek (većinom pijem nescafe creme), ali izgleda da ću se morati natjerati i na to, bolje išta nego ništa. Ne pada mi napamet za ono davati 15-20km.
Meni su oni isti nemam toliko istančan okus
Onaj crveni obični sam uzeo u Konzumu za 10.95, a zeleni za 7.95
To Tomico ne valja ništa....jednom se zajebala, srećom jednu flašu, baš zato što je bilo nešto jeftino....ima brate nekakav šmek čudan
To je korona kriva za miris..
Nisam ja gubila čulo okusa i mirisa, kad onako pomirišeš iz flaše, ništa sve ok....ali kad krene zagrijavanje onda, najbliže mirisu već tretiranom ulju, već korištenom.....eto tako mi neki šmek.
Ti kupi, namiri se makar do Nove
Nisam ja gubila čulo okusa i mirisa, kad onako pomirišeš iz flaše, ništa sve ok....ali kad krene zagrijavanje onda, najbliže mirisu već tretiranom ulju, već korištenom.....eto tako mi neki šmek.
Ti kupi, namiri se makar do Nove
Meni 2-3 litra mogu biti do nove... al' zato me maslac oguli..
Danas u lokalnom bingo hipermarketu mesari izginuse, ne mogu dopuniti pilecih batkova po 6.35 KM i purecih po akcijskih 5.7 KM. Red na mesnici kao da se dzaba dijeli
Haman bile plate
Bio sam u Bingu. Nisam primjetio da je ista snizena djecija hrana .
Ljesnik cokolino je 4,10 a cokolino 4 KM. Mislim da su im to redovne xijene.
Vocne kase Frutek su bile snizene ali je to redovna kataloska akcija (sada su 1,85 KM)