Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako nisam često u Zenici, tek sam sad upratio da se prof. Spahija Kozlić kandidovao ispred SDA za vijeće. Ja ga se sjećam kao super asistenta, razumnog, pametnog, sjećam se i scene sa vježbi kada je govorio da bog ne postoji i sl., pozivajući se na misli antičkih filozofa
Jel' još uvijek SDA vlada pravnim fakultetom Zenica?
Koliko primjetim na ovome podforumu sve kolege pravnici, haman da smo svi iz iste generacije...heheh...doduse obnovis jednu, i eto te odmah znas vise generacije, hehe. Stvarno, prestajem pisati, malo nesto opsirnije o sebi napisi, pola raje skotna ko si, nema vise anonimnosti.
Toliki pravnici, pa se zalimo sto u Zenici nema posla, sto moramo ici u druga mjesta trbuhom za kruhom...
Amagon wrote:Kako nisam često u Zenici, tek sam sad upratio da se prof. Spahija Kozlić kandidovao ispred SDA za vijeće. Ja ga se sjećam kao super asistenta, razumnog, pametnog, sjećam se i scene sa vježbi kada je govorio da bog ne postoji i sl., pozivajući se na misli antičkih filozofa
Jel' još uvijek SDA vlada pravnim fakultetom Zenica?
clio_dci120 wrote:Koliko primjetim na ovome podforumu sve kolege pravnici, haman da smo svi iz iste generacije...heheh...doduse obnovis jednu, i eto te odmah znas vise generacije, hehe. Stvarno, prestajem pisati, malo nesto opsirnije o sebi napisi, pola raje skotna ko si, nema vise anonimnosti.
Toliki pravnici, pa se zalimo sto u Zenici nema posla, sto moramo ici u druga mjesta trbuhom za kruhom...
De ba, sta fali i da se znamo, ja sam preko foruma upozno bruku ljudi. Ne bi nista ni nama falilo da zasjednemo u ZS ko ljudi, taman bi se tim potezom kotarisali raznih moralnih vertikala sa teme i onih koji se gnusaju Samirove kafane.
clio_dci120 wrote:Koliko primjetim na ovome podforumu sve kolege pravnici, haman da smo svi iz iste generacije...heheh...doduse obnovis jednu, i eto te odmah znas vise generacije, hehe. Stvarno, prestajem pisati, malo nesto opsirnije o sebi napisi, pola raje skotna ko si, nema vise anonimnosti.
De ba, sta fali i da se znamo, ja sam preko foruma upozno bruku ljudi. Ne bi nista ni nama falilo da zasjednemo u ZS ko ljudi, taman bi se tim potezom kotarisali raznih moralnih vertikala sa teme i onih koji se gnusaju Samirove kafane.
cenecimoveocino wrote:
Ja sam friško upisan,može na PP ako imaš nekih savjeta za prvačića.
Uči kvalitetno pola sata do sat vremena dnevno (ne propuštaj), sjedi u prvim klupama i prati i pokušaj ne bit previše sarkastičan i kontraš kad SDA profesori i asistenti počnu valjat gluposti.
_BataZiv_0809 wrote:Meklnalti prelazis u Travnik/Kiseljak ili ces promijeniti i fakultet, tj. struku?
Smiješno, ali upisat ću srednju vanredno a kad nju završim ponovo ću na fax da riješim treću i četvrtu. Najvjerovatnije da ako se ne upišem opet kod nas da ću u Kiseljak. Imam u planu i kruzer, a moguće je da se domognem čak i Švicarske kroz dogledno vrijeme. Ali fakultet ću završiti kad tad.
Eborg wrote:
Bezbožnici! Sad će početak sezone kod Samketa.
Za mene nije nikad ni završila. Eto upravo sam skonto da sam sa Amagonom zaglavio par puta kod Samketa.
Evo upravo SDP skup, i to ni manje ni više nego u Blatuši (kod ambulante).
Puštaju muziku sa zvučnika iz auta , "Da ti pratim traaaaaaag u beskrajuuu" (znači pići diskografija Olivera, ipak je to graCka stranka), i zbunjena lica mještana Blatuše koji se pitaju gdje je roštilj ili bar šerbe.
Amagon wrote:Evo upravo SDP skup, i to ni manje ni više nego u Blatuši (kod ambulante).
Puštaju muziku sa zvučnika iz auta , "Da ti pratim traaaaaaag u beskrajuuu" (znači pići diskografija Olivera, ipak je to graCka stranka), i zbunjena lica mještana Blatuše koji se pitaju gdje je roštilj ili bar šerbe.