I valja li ovo čemu?
http://jysk.ba/odlaganje/ormari/ormari/ ... a-prljavob
hm, sad sam se zabrinula, uzimas stvar u svoje ruke, neki skori ''obracun''KatarinaKosaca wrote:Postoji li i gdje macevalacki klub? Ili kurs ruovanja macem? hvala
imaKatarinaKosaca wrote:Postoji li i gdje macevalacki klub? Ili kurs ruovanja macem? hvala
razonoda wrote:hm, sad sam se zabrinula, uzimas stvar u svoje ruke, neki skori ''obracun''KatarinaKosaca wrote:Postoji li i gdje macevalacki klub? Ili kurs ruovanja macem? hvala
Tebi treba elektronicarl33t wrote:gdje naci elektricara koji bi popravio miš za petakaodlemio i zalemio klikove
probacu, hvalaholowey wrote:Tebi treba elektronicarl33t wrote:gdje naci elektricara koji bi popravio miš za petakaodlemio i zalemio klikove
ili rtv mehanicar
Otidji u Electronic centar, ako budes ljubazan i ako ne bude guzve, zamoli da ti to odrade
Za ispod cenera mozes kupiti sasvim zadovoljavajuci novi mišl33t wrote:gdje naci elektricara koji bi popravio miš za petakaodlemio i zalemio klikove
wireless je mis, logitech, ne valjaju klikovi, ne vrijedi bacatimayab wrote:Za ispod cenera mozes kupiti sasvim zadovoljavajuci novi mišl33t wrote:gdje naci elektricara koji bi popravio miš za petakaodlemio i zalemio klikove
Radi 100%jasmin93 wrote:Zna li neko radi li opština Centar sutra? Ponedjeljak, dakle
ja sam to radio na svom logitechu mx1100 i mogu ti reci dabogda, ako je neki od tih miseva da se pristupi mikroprekidacima mora se skinuti gornja stampana ploca... sex pravi...l33t wrote:wireless je mis, logitech, ne valjaju klikovi, ne vrijedi bacatimayab wrote:Za ispod cenera mozes kupiti sasvim zadovoljavajuci novi mišl33t wrote:gdje naci elektricara koji bi popravio miš za petakaodlemio i zalemio klikove
, popravio sam i mx518 zamijenio kabal i evo traje godinama
Planika, Rieker muške kožne cipele i čizme prva ligaKataklinger wrote:Gdje kupiti dobre zimske cipele (budžet do 250-300KM)? Office Shoes i Astra me nerviraju...
I gdje kupiti dobre muške duge gaće (za nositi ispod hlača)?
ova bi informacija i meni značila puno...thekupus wrote:gdje odnijeti laptop na ciscenje hardvera i softvera jeftino i kvalitetno?
jeste imaju 2 ploce na ovom wireless misu, probao sam zajebano pravo ne daju se odlemit, mada je ona lemilica za ucenje, pa je tesko i zbog toga...quarterback wrote:
ja sam to radio na svom logitechu mx1100 i mogu ti reci dabogda, ako je neki od tih miseva da se pristupi mikroprekidacima mora se skinuti gornja stampana ploca... sex pravi...
duge gace - Amko MojmiloJanuaryJones wrote:Planika, Rieker muške kožne cipele i čizme prva ligaKataklinger wrote:Gdje kupiti dobre zimske cipele (budžet do 250-300KM)? Office Shoes i Astra me nerviraju...
Ja sam nasla u Bingu - proizvodjac Unatekstil solidna kvaliteta, bijele pamucne za petnaeastak maraka.South Blue Mama wrote:duge gace - Amko MojmiloJanuaryJones wrote:Planika, Rieker muške kožne cipele i čizme prva ligaKataklinger wrote:Gdje kupiti dobre zimske cipele (budžet do 250-300KM)? Office Shoes i Astra me nerviraju...
ove su Bogutovo - Arilje, super je pamuk, cesto kupujem njihov djeciji donji ves, pidzame za djecu i odrasle i prezadovoljna samdobar osjecaj wrote:Ja sam nasla u Bingu - proizvodjac Unatekstil solidna kvaliteta, bijele pamucne za petnaeastak maraka.South Blue Mama wrote: duge gace - Amko Mojmilo
cija proizvodnja? nasa ili turska?South Blue Mama wrote:duge gace - Amko MojmiloJanuaryJones wrote:Planika, Rieker muške kožne cipele i čizme prva ligaKataklinger wrote:Gdje kupiti dobre zimske cipele (budžet do 250-300KM)? Office Shoes i Astra me nerviraju...
South Blue Mama wrote:duge gace - Amko MojmiloJanuaryJones wrote:Planika, Rieker muške kožne cipele i čizme prva ligaKataklinger wrote:Gdje kupiti dobre zimske cipele (budžet do 250-300KM)? Office Shoes i Astra me nerviraju...
nit' nasa, nit' turskadpjokala26 wrote: cija proizvodnja? nasa ili turska?
ja sam u bivsem tomu kupila gaca,nikad nista tako kvalitetno.(mati kaze, kvalitet ko nekad.South Blue Mama wrote:South Blue Mama wrote:JanuaryJones wrote:
duge gace - Amko Mojmilonit' nasa, nit' turskadpjokala26 wrote: cija proizvodnja? nasa ili turska?
Arilje Bogutovo, srbijanska