Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Muhamed Đakmić

#11876 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

BHF_Manijak wrote:Brat Ronaldo! 8-) :lol:

Halali Plavi, mor'o sam! :mrgreen:
Ronaldo :thumbup: :bih: :bih:
:oops:

Fakat se šalim, nego me zanima koliko je dao golova u ovoj kalendarskoj godini, ako sam dobro računao mogao bi ugroziti Messijev rekord.

Edit: Pri tome mislim i na reprezentativne, jer se i oni broje.
DonVito

#11877 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

zanima koliko je dao golova u ovoj kalendarskoj godini, ako sam dobro računao mogao bi ugroziti Messijev rekord.

Ne samo Mesijev nego rekord africkog golgetera Chitalu Godfreya zvanog "Ucar".
kory_galaktikos

#11878 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

znam da nisam dobrodoso ovdje zbog nekih glupih razloga,samo da podijelim vijest sa madristima,kosarkasi prosli u final4 u Londonu,mogo bi to bit sretan grad za madrid ove godine :D :thumbup:
Last edited by kory_galaktikos on 17/04/2013 11:22, edited 1 time in total.
5 0 5

#11879 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:znam da sam nedobro doso ovdje zbog nekih glupih razloga,samo da podijelim vijest sa madristima,kosarkasi prosli u final4 u Londonu,mogo bi to bit sretan grad za madrid ove godine :D :thumbup:
ti k'o iker :sad:

Image
R9..

#11880 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

MOSALJOZE

#11881 Re: Real Madrid C.F.

Post by MOSALJOZE »

505sCrtom wrote:
kory_galaktikos wrote:znam da sam nedobro doso ovdje zbog nekih glupih razloga,samo da podijelim vijest sa madristima,kosarkasi prosli u final4 u Londonu,mogo bi to bit sretan grad za madrid ove godine :D :thumbup:

Image
Baš šta se dešava sa ovom LJUDINOM.Pa njega čak vole i navijači Barce.Samo mi Murinjo nije jasan :?
fixer

#11882 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

MOSALJOZE wrote: Baš šta se dešava sa ovom LJUDINOM.Pa njega čak vole i navijači Barce.Samo mi Murinjo nije jasan :?
Povrijedio se i dosao golman kojeg ne bi nijedan trener skinuo s gola dok onako brani. Jbg, nije mu MO kriv.
kory_galaktikos

#11883 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

fixer wrote:
MOSALJOZE wrote: Baš šta se dešava sa ovom LJUDINOM.Pa njega čak vole i navijači Barce.Samo mi Murinjo nije jasan :?
Povrijedio se i dosao golman kojeg ne bi nijedan trener skinuo s gola dok onako brani. Jbg, nije mu MO kriv.
tako je i poceo,pocela velika karijera...nadam se da i nastavit,moze on jos puuno pruzit mada ruku na srce ove godine je bio bas los,al nemozes preko noci sve zaboravit sta je napravio
Muhamed Đakmić

#11884 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

Meni vala Iker već neko vrijeme djeluje kao krtica u svlačionici.

Daleko je Jose od zlatnog, ali znao je uvijek sa igračima, do sada barem.
DonVito

#11885 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Murinjo na slatkim mukama, ima tri najbolja golmana na svijetu.

D.Lopez za sad N#1
Casillas N#2
Adan N#3
popokatepetl_com

#11886 Re: Real Madrid C.F.

Post by popokatepetl_com »

Dobro je Mourinho rekao, imam Casillasa i jednog jos boljeg od njega a sad kad je tu Lopez sad ima Ikera i dvojicu boljih od njega.
BHF_Manijak

#11887 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

DonVito wrote:Murinjo na slatkim mukama, ima tri najbolja golmana na svijetu.

D.Lopez za sad N#1
Casillas N#2
Adan N#3
Ti bas troll nevidjeni! :roll: :roll:
Logovan

#11888 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

505sCrtom wrote:

Image
Meni sad baš žao ovog Casillasa. :-)
Brani tolike godine za Real, toliko sjajnih utakmica je odigrao, toliko sjajnih odbrana i onda ga sjebe povreda i po prvi put čeka šansu sa klupe. Samo se bojim da ne završi kao Raul, pa da i on napusti klub. :roll:
BHF_Manijak

#11889 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Real je nazalost posljednjih godina pokazao da malo ima postovanja prema legendama kluba. Onaj stari kov tipa Di Stefana se postuju, valjda takvo vrijeme tad bilo, ali danas.., nista je nabiti nogom covjeka koji je sve dao tom klubu. Raul, Hierro, pa i trener Del Bosque, sad Casillas... :roll:
Ime postoji

#11890 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ime postoji »

Iker gospodin! :thumbup:
nemampojmakad

#11891 Re: Real Madrid C.F.

Post by nemampojmakad »

BHF_Manijak wrote:Real je nazalost posljednjih godina pokazao da malo ima postovanja prema legendama kluba. Onaj stari kov tipa Di Stefana se postuju, valjda takvo vrijeme tad bilo, ali danas.., nista je nabiti nogom covjeka koji je sve dao tom klubu. Raul, Hierro, pa i trener Del Bosque, sad Casillas... :roll:

da je Iker nastavio da brani, RM bi u ovom trenutku bio četvrti na tabeli, manite se emocija, fudbal je biznis i davno je prestao biti samo "igra", nema veće krtice od Ikera, on je umislio da je nezamjenjiv i tako se i ponašao, bahato, drsko, neodgovorno i neprofesionalno, znao sam pratiti X utakmica na kojima se bukvalno kao početnik izmicao kad lopta krene prema njemu, to može biti slučajnost par puta, ali non stop, to je već nešto mutno i nepošteno. Za njega je, u ovom momentu, najbolje mjesto na klupi, tu gol ne može da primi kao početnik
MyTao

#11892 Re: Real Madrid C.F.

Post by MyTao »

Zar Casiljas nije bio na klupi i prije povrede?

Casiljas je jedan od najboljih golamana na svijetu, definitivno najbolji golman u Primeri... Neznam kako se moze i pomisliti da je na klupi iz razloga sto Real sada ima boljeg golamana od njega :-)

On je ocigledno u sukobu sa Mourinhom, i prije povrede je bio na klupi... Mozda je i opravdano to sto sjedi na klupi, al' reci da je trenutni prvi golman bolji od njega je smijesno...
MOSALJOZE

#11893 Re: Real Madrid C.F.

Post by MOSALJOZE »

MyTao wrote:Zar Casiljas nije bio na klupi i prije povrede?

Casiljas je jedan od najboljih golamana na svijetu, definitivno najbolji golman u Primeri... Neznam kako se moze i pomisliti da je na klupi iz razloga sto Real sada ima boljeg golamana od njega :-)

On je ocigledno u sukobu sa Mourinhom, i prije povrede je bio na klupi... Mozda je i opravdano to sto sjedi na klupi, al' reci da je trenutni prvi golman bolji od njega je smijesno...
:thumbup:
ultima_palabra

#11894 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Kada je stavio Adana ispred njega to je bilo da se malo razdrmaju i Iker i ekipa. Ovo sada je drugo, vjerovatno ne želi da mijenja tim koji dobija... a i Diego je u životnoj formi. Volio bih vidjeti Ikera u subotu protiv Betisa, a protiv Dortmunda neka brani onaj koji je u boljoj formi.

Kako god, Mou je završio svoj mandat u Madridu tako da će Iker sigurno biti broj jedan sljedeće sezone.

BTW, košarkaši :thumbup:
R9..

#11895 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Julian Draxler is a young man going places, perhaps both literally and figuratively. The 19 year old Schalke midfielder already has a handful of full German international appearances to his name and came through the ranks at the Bundesliga club, a team his family all support. He's proving himself on the pitch and has been linked with moves away, including to Real Madrid.

Spanish newspaper Marca have caught up with him to ask what he thinks about this and to have a chat about his future. In turn, he's given them one of the clearest come and get me pleas you're ever likely to read. He fancies playing for Real Madrid and isn't scared to let everyone know, which could anger the famously enthusiastic Schalke fans.

Marca ask about the possibility of playing in La Liga and that's all Drazler needs to start waxing lyrical.

"I always said that I would play in Spain. Every weekend I try to watch the matches of Madrid and Barcelona... I never miss the Classics. Real Madrid is one of the biggest clubs in the world, I'm proud that you like my style of play. Would be a dream to play for Real Madrid.

"I play with Ozil in the selection (national team), he's a great player and I'm very comfortable with him. I speak often with him, I care about his life in Madrid, I ask him and he says he is very happy in Madrid."

If Ozil gives young Draxler much more encouragement then he could return to his Madrid home one day to find he has a young German lodger wanting to emulate his lifestyle. Draxler may use the old 'lost in translation' excuse if his comments bring him any abuse but he's certainly prepared to put his thoughts out there, probably in the hope that it spurs Real Madrid into action.

Marca said that at the the end of the interview, as the midfielder was leaving, they asked Drazler if he'll be playing in Spain soon and he replied "Maybe."
DonVito

#11896 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Real Madrid ima trenera golmana i trener golmana je rekao da Casillas ne radi kako bi trebao, ocito lik skontao sebi ko sam ja sam, najbolji sam golman Spanije i dunjaluka, kapiten kluba sta cu se plaho znojiti na treningu.
Naravno nije stalno bilo tako na treningu ali je sigurno bilo..

Casillas je isto onoj svojoj stuhi Sari Carboniniti svaku sitnicu prenosio da bi ona u svom časopisu za žene pisala kolumne..
R9..

#11897 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

fixer

#11898 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Image
:D
DonVito

#11899 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

fixer wrote:Image
:D
Ovi imaju Ronaldohitis.
R9..

#11900 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

MyTao wrote:Zar Casiljas nije bio na klupi i prije povrede?

Meni se cini da je branio kasiljas par utakmica pa je onda povrijedjen.....
Post Reply