čovjek s obje ruke gura igračaultima_palabra wrote:I Guardiola rekao da je penal sumnjiv, ali ovdje su standardno veći katolici od papePo meni je ovo obostrano guranje, ovaj lik jači od Cuence i Cuenca pao.
kakav je penal za levante?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
čovjek s obje ruke gura igračaultima_palabra wrote:I Guardiola rekao da je penal sumnjiv, ali ovdje su standardno veći katolici od papePo meni je ovo obostrano guranje, ovaj lik jači od Cuence i Cuenca pao.
Pa prvo njegova ruka dolazi na rame ovoga.505sCrtom wrote:u kojem trenutku cuenca gura ovog levantanca tacno?ultima_palabra wrote:Po meni je ovo obostrano guranje, ovaj lik jači od Cuence i Cuenca pao.
Ne znam brate za koga navijas,ali ovo je cist penal.Nije ovo obostrano guranje torzom,nego ga covjek lijepo i kulturno gurnuo rukama i sta ce biti nego penal..ultima_palabra wrote:I Guardiola rekao da je penal sumnjiv, ali ovdje su standardno veći katolici od papePo meni je ovo obostrano guranje, ovaj lik jači od Cuence i Cuenca pao.
Whatever.505sCrtom wrote:penal jeste sigurno "mekan" sto jest jest. mogao je biti a i ne. ali, bez obzira na to, ne vidim nigdje gdje cuenca dotice ili ima namjeru ista sa ovim igracem iz levantea (pogotovo ovo sto ti kazes. nije ga uopste dotakao po ramenu. to mozes vidjeti na snimku sprijeda. a na snimku iza vidis da je cuenca metar ispred ovog igraca). on ide svojim putem. ovaj je uletio izmedju, nije dotakao loptu ni u jednom trenutku. mozemo se sad natezati do prekosutra oko dlake u jajetu. ali po meni, igrac levantea nije ni u jednom trenutku isao na loptu nego upravo na cuencu i gura ga sa obje ruke. to je penal, ne?
Ako nije mogao,zasto ga je igrac Levantea gurnuo sa obje ruke???missko wrote:Ma zgazio ga sta gurno, trebo je jos i crveni dobit, Cuenca nije mogao do lopte ni pomocu filmskih trikova i bacio se za njoim i srusio ovog frajera iz Levantea. Koju poruku moze ovaj penal poslati , neka odgovore samo Barcelonasi?
Jednostavno da pokaze nadmoc, a mali od tog guranja nije pao nego je pao zato sto se pokusao baciti prema lopti koja je vec bila u posjedu Levanteovog igraca. kako vi objasnjavate to ako je bio Cuenca u posjedu lopte da je ovaj Levanteov mogao biti ispred i da ga je Cuenca mogao srusiti s ledja?motorola01 wrote:Ako nije mogao,zasto ga je igrac Levantea gurnuo sa obje ruke???missko wrote:Ma zgazio ga sta gurno, trebo je jos i crveni dobit, Cuenca nije mogao do lopte ni pomocu filmskih trikova i bacio se za njoim i srusio ovog frajera iz Levantea. Koju poruku moze ovaj penal poslati , neka odgovore samo Barcelonasi?
isto tako je mog'o a i nije mor'o bitand wrote:čovjek s obje ruke gura igračaultima_palabra wrote:I Guardiola rekao da je penal sumnjiv, ali ovdje su standardno veći katolici od papePo meni je ovo obostrano guranje, ovaj lik jači od Cuence i Cuenca pao.
![]()
kakav je penal za levante?
Ma ja nista ne objasnjavam.Samo pitam zasto ga je gurao sa obje ruke?Najbolje je da ga nazovete i pitate zasto je to uradio,jer samo on to zna.A sto se tice prekrsaja,svako guranje rukama i u blizine lopte,a sve to u 16 metara je penal.Da se kulturno ogradio ne bi bilo nista,ali ovako je penal.missko wrote:Jednostavno da pokaze nadmoc, a mali od tog guranja nije pao nego je pao zato sto se pokusao baciti prema lopti koja je vec bila u posjedu Levanteovog igraca. kako vi objasnjavate to ako je bio Cuenca u posjedu lopte da je ovaj Levanteov mogao biti ispred i da ga je Cuenca mogao srusiti s ledja?motorola01 wrote:Ako nije mogao,zasto ga je igrac Levantea gurnuo sa obje ruke???missko wrote:Ma zgazio ga sta gurno, trebo je jos i crveni dobit, Cuenca nije mogao do lopte ni pomocu filmskih trikova i bacio se za njoim i srusio ovog frajera iz Levantea. Koju poruku moze ovaj penal poslati , neka odgovore samo Barcelonasi?
prvo boldirano- hahahahahahahamotorola01 wrote:Ma ja nista ne objasnjavam.Samo pitam zasto ga je gurao sa obje ruke?Najbolje je da ga nazovete i pitate zasto je to uradio,jer samo on to zna.A sto se tice prekrsaja,svako guranje rukama i u blizine lopte,a sve to u 16 metara je penal.Da se kulturno ogradio ne bi bilo nista,ali ovako je penal.missko wrote: Jednostavno da pokaze nadmoc, a mali od tog guranja nije pao nego je pao zato sto se pokusao baciti prema lopti koja je vec bila u posjedu Levanteovog igraca. kako vi objasnjavate to ako je bio Cuenca u posjedu lopte da je ovaj Levanteov mogao biti ispred i da ga je Cuenca mogao srusiti s ledja?
Ne nego se Cuenca pokusava ograditi,ovaj nalijece ko sivonja i gura ga sa obje ruke dok se Cueca pokusava ubaciti ispred njega.Sudija vidi da ruke rade uzima pisćumissko wrote:Pogledajte jel Cuenca prvi dira ovog frajera i ovaj ga otrese kao ono bjezi mali vidis da ti je lopta pobjegla i mali ga od muke iz nemoci saplice s ledja eto to se desilo ko hoce da gleda realno stvari, i ovaj se penal samo mogao izmisliti a vidjet ga nije mogao niko jer nije postojalo nista.
Eki Cuenca se pokusava zagraditi a ruku rasirio do krajamotorola01 wrote:Ne nego se Cuenca pokusava ograditi,ovaj nalijece ko sivonja i gura ga sa obje ruke dok se Cueca pokusava ubaciti ispred njega.Sudija vidi da ruke rade uzima pisćumissko wrote:Pogledajte jel Cuenca prvi dira ovog frajera i ovaj ga otrese kao ono bjezi mali vidis da ti je lopta pobjegla i mali ga od muke iz nemoci saplice s ledja eto to se desilo ko hoce da gleda realno stvari, i ovaj se penal samo mogao izmisliti a vidjet ga nije mogao niko jer nije postojalo nista.i pokazuje na 11 metara
.Jbg znam da vam je krivo,ali ovo je penal.I meni je krivo sto se sinoc real izvukao,ali sta se moze.Zivot ide dalje
edit:cak mislim da mu je ovaj uletio ramenom i izbio Cuencu,da ne bi sudija svirao penal.Ali rukecist penal...
missko majke ti, jesi ti ikad loptu dotakao? Ako si je bar rekreativno ganjao, znao bi da je onakvo guranje rukama dovoljno da izbaci igraca iz ravnoteze, usljed cega je Cuenca i pao, i kako ti kazes "sapleo" ovog jadnika...missko wrote:Pogledajte jel Cuenca prvi dira ovog frajera i ovaj ga otrese kao ono bjezi mali vidis da ti je lopta pobjegla i mali ga od muke iz nemoci saplice s ledja eto to se desilo ko hoce da gleda realno stvari, i ovaj se penal samo mogao izmisliti a vidjet ga nije mogao niko jer nije postojalo nista.
Nemoj mi o igranju fudbala nista, rekreativci su sudije koje sviraju ovo, mozda ste jos mladi i zivite u vremenu kada je vrh fudbala termin jednom sedmicno raja protiv raje i kada je vrh strucnjak u drzavi Abdulah Ibrakovic a o vrh sportskim novinarima da i ne govorim lista bi bila poduga. Nisam profi igrac fudbala ali sam u fudbalu sedmicno vremenski gotovo kao i profi fudbaler i mogu vam reci da je sudjenje zadnjih 5 godina vise nego grozno od cele Coline se nije rodio sudija da u pola valja ko on.faraon_sa wrote:missko majke ti, jesi ti ikad loptu dotakao? Ako si je bar rekreativno ganjao, znao bi da je onakvo guranje rukama dovoljno da izbaci igraca iz ravnoteze, usljed cega je Cuenca i pao, i kako ti kazes "sapleo" ovog jadnika...missko wrote:Pogledajte jel Cuenca prvi dira ovog frajera i ovaj ga otrese kao ono bjezi mali vidis da ti je lopta pobjegla i mali ga od muke iz nemoci saplice s ledja eto to se desilo ko hoce da gleda realno stvari, i ovaj se penal samo mogao izmisliti a vidjet ga nije mogao niko jer nije postojalo nista.
Prvo ovo sto Cuenca radi nije "direnje" nego se momak cisto i propisno gradi i u tom trenutku je ispred protivnickog igraca. A ovo sto ovaj iz levantea radi, je cist prekrsaj... I djeca u omladinskom pogonu znaju da je svako guranje rukama prekrsaj
Vidi šta prvi post kaže, a ovdje ima više ovih "realista", koji, malo je reći mrze BarcelonuMajstorinho wrote:Tema za sve fanove Katalonskog giganta.Visca Barca,Visca Catalunia
Ma nemoj! Imao je i on gresaka (hint: Everton vs Villareal izmedju ostalog), a covjek stane na stranu sudija skoro uvijek. Za Ovreba je cak rekao da je dobro sudio.missko wrote:i mogu vam reci da je sudjenje zadnjih 5 godina vise nego grozno od cele Coline se nije rodio sudija da u pola valja ko on.
pa fergi i gvardiola imaju jednu manu, seru po sudijama kada im sudije radi slobodne procjene nedaju nesto sto je iole sumnjivo da bi bilo penal i prave nevidjan pritisak, a onda kada se desi da recimo protiv ekipa koje igraju sa manu i barkom da sudija sudi i svira nesto sto ne spada ni u kategoriju faula, a kamoli penala, onda je sudija odlican.LSD wrote:Oridjidji gdje si bio kad Webb na sred Stamford birdga izmišljao presmiješne penale za Unitedah da, tebe United i ne zanima, vec je furka spamati Barcinu temu.
Jok, ja mislio stadion Marsejaoridjidji wrote:pa fergi i gvardiola imaju jednu manu, seru po sudijama kada im sudije radi slobodne procjene nedaju nesto sto je iole sumnjivo da bi bilo penal i prave nevidjan pritisak, a onda kada se desi da recimo protiv ekipa koje igraju sa manu i barkom da sudija sudi i svira nesto sto ne spada ni u kategoriju faula, a kamoli penala, onda je sudija odlican.LSD wrote:Oridjidji gdje si bio kad Webb na sred Stamford birdga izmišljao presmiješne penale za Unitedah da, tebe United i ne zanima, vec je furka spamati Barcinu temu.
qpr je protiv manu ostecen sudjenjem na old trafordu prije dva kola, ofsajd + sumnjiv penal +crveni karton, dovoljno da se u 20 minuti utakmice qpr oduzmu sve sanse za remi.
vratilo im se protiv vigana to sudjenje pa su izgubili 1-0.
ne znam kako im se sudilo danas protiv aston ville, nisam upratio tekmu, ali cuo sam opet da su dobili penal i to u 7 minuti.
kojem crnom stemford bridgeu to je stadion celzija
sto se tice barce ono sto se sviralo protiv saragose kao penal i juce protiv levantea je smjesno, ali jbg mene nervira to sto neko brani sudije kao da su to zaista bili penali za barsu, a nisu bili, iz samo jednog razloga zato sto navija za barsu. milanu je predproslo kolo protiv fiorentine sviran nepostojeci penal, zato sto se maxi lopez okliznuo pored igraca fiorentine, ocita sudijska greska i sramotno sviran penal na i onako sramotnu igru milana. iako sam rosoner drago mi je sto je milan tu utakmicu izgubio jer svojom igrom nisu ni zasluzili da pobjede.
barsa igra fenomenalno da im ne treba onako lose sudjenje, jer svaki put upravo to lose sudjenje u korist barse je samo nesto sto baca mrlju na njihovu igru i daje dojam da barsi kada zapne, upravo sudije donesu prijeku korist iako to nije tacno, pa je radi toga kite nadimcima UEFOLONA.
Uputi me u ovo.oridjidji wrote: pa fergi i gvardiola imaju jednu manu, seru po sudijama kada im sudije radi slobodne procjene nedaju nesto sto je iole sumnjivo da bi bilo penal i prave nevidjan pritisak, a onda kada se desi da recimo protiv ekipa koje igraju sa manu i barkom da sudija sudi i svira nesto sto ne spada ni u kategoriju faula, a kamoli penala, onda je sudija odlican.
Ma nista to, Barsa je top tema ...ascari wrote:Vidim niko ne spominje danasnji 'pogodak' MateOno je bruka!
joj tebe, pa znas da poslije svake utakmice pep nesto serunda o sudijama.. te i oni su ljudi i maju pravo da grijese, te da ga ne interesuju, te da se ne zeli petljat u njihov pos'o, te da su kartoni njegovim igracima opravdani ukoliko sudije kazu tako.. kako nisi upratio da ih non stop spominjeascari wrote:Vidim niko ne spominje danasnji 'pogodak' MateOno je bruka! Mene bi bilo sramota da navijam za Chelsea. Chelsea sve manje i manje ima navijaca. Ono je prelomilo utakmicu itd
![]()
Uputi me u ovo.oridjidji wrote: pa fergi i gvardiola imaju jednu manu, seru po sudijama kada im sudije radi slobodne procjene nedaju nesto sto je iole sumnjivo da bi bilo penal i prave nevidjan pritisak, a onda kada se desi da recimo protiv ekipa koje igraju sa manu i barkom da sudija sudi i svira nesto sto ne spada ni u kategoriju faula, a kamoli penala, onda je sudija odlican.